Tuesday, December 25, 2012

Beste Miami restauranter

Barder i overkjeven Miami, perfekt satt med glitrende hav og opplyst Miami skyline, denne Miami-restauranten har toppet diagrammer for Restaurantplace.com's favoritt Miami restaurant for en romantisk kveld. Grove Isle Hotel og Spa ligger, hvaler Miami i en av de beste oceanfront matopplevelser som er en sjømat elsker drømmen gå i oppfyllelse. Selv om det er veldig dyrt, det er vel verdt det for de spesielle anledninger, som den som kan følge du vil virkelig sette pris på plukke. For å sikre at din erfaring er best som den skal, kan du be om en tabell som vender mot havet før hånd som disse tabellene er begrenset.


Barder i overkjevens menyen: vi hadde mulighet til å nyte et par stor forretter og forretter som var oversett av kjøkkensjefen Donna Whyter tidligere av Nikki Marina og Donna's Bistro. Bordet vårt uttrykt strålende kritikker for hummeren Bisque med hummer & Crème Fraiche ($13.50), tunfisk Tataki med Ponzu saus ($14.95) og unormalt store krabbe kaker med Avocado salat ($13.50). For forretter, ble den kinesiske stekt Snapper tilberedt til perfeksjon som ble ledsaget av kokos ris ($29,95) og Kansas City ytrefilet biff som hadde en lekker herbed smør ($48.95). Den latinske Mahi, som omfatter lokale Miami fakkelen, ble servert med en steke jalapeno-tomat MOS og chimichurri saus ($27.95).


Ortanique på Mile, ligger på Miracle Mile i Coral Gables, er Restaurantplace.com's favoritt all-round restaurant i Miami. Dette lille, men fantastisk restaurant, som tilbyr eklektiske karibisk kokekunst, er perfekt for enhver anledning som Mother's Day, en første date eller en komme sammen av gamle venner.


Ortaniques menyen: mens du spiser på Ortanique, nøt vi den vest-indiske Curry krabbe kaker ($16.00), som hadde en subtil men merkbar Curry smak og Ceviche Del Mar, som var fange av dagen. For hovedretten anbefaler vi Black Angus okse Indrefilet ($40) ledsaget av manchego truffled potetmos. En annen favoritt er Jerk kylling Penne Pasta ($19) sammen med sol tørkede tomater og shitake sopp i en fløtesaus. Pepperrot Crusted skotske laksen ($28) er også veldig deilig.


Novecento i Brickell er RestaurantPlace.com's favoritt happy hour restaurant i Miami. Novecento, en argentinsk Miami Restaurant med et snev av Middelhavet og Pan-latinske mat, er en favoritt blant lokalbefolkningen som det er flott sted å starte din fredag kveld. Denne restauranten har innendørs og utendørs-sitteplasser, som for sistnevnte er spesielt nydelig i de kjøligere månedene fra November til februar. Novecento er et morsomt sted å trappe ned, møte nye mennesker og ha noen drinker sammen med et godt måltid.


Novecentos menyen: For happy hour, anbefaler vi Quesadillas ($7.95) og sjømat Tempura ($7.95). Disse deilig forretter bør holde deg fornøyd mens du nyter dine drinker. For en forrett, foreslår vi at du prøver Milanga ($11.95), som er dunker biff eller kylling som kommer lett panerte.


Las Culebrinas i Grove, ligger på SW 27th Avenue og øst for oss 1, er vårt valg for beste kubansk restaurant i Miami. Hvis du ikke kan snakke spansk, ikke bli skremt som ansatte er alltid imøtekommende og glad for å tjene deg. Med tre andre steder til å tjene deg, er Las Culebrinas i Grove alltid fullpakket til middag.


Las Culebrinas menyen: Las Culebrinas brød og hvitløk herbed smør er en mektig kombinasjon som får appetitt går. Med en rikelig meny artikler å velge mellom, vil du mest sannsynlig trenger et par ekstra minutter når serveren kommer ved for din bestilling. Vi anbefaler Salpicon de Mariscos ($7,50), som er en sjømat combo i vinaigrette saus, og Camarones al Ajillo ($6.95), som er reker sautert i hvitløksaus.


Tantra restaurant er stedet å prøve hvis du ønsker å få en ekte følelse av South Beach. Hvis du ikke er en lokal eller uvant til Miami Beach restaurant scene, Tantra kan være litt sjokkerende til deg. RestaurantPlace.com plukker Tantra som den beste restauranten i Miami Beach å bringe din ut av byen venner til. Etter innstigning Tantra fra frisk klippet gresset, gjør deg klar for å ha dine sanser opphisset med duftende Jasmine stearinlys, musikk, seksuell innredning, og aller viktigst, variert mat. For tiden, Tantra er en av de mest trendy restaurantene i Miami, og anses å være en mandag kveld hotspot. Være forberedt på at se elegant lokalbefolkningen her.


Tantras menyen: for ikke bli overveldet av trykkende navnene gitt til deres forretter. Tantra Love Apple er definitivt verdt et forsøk. Lag med Laura Chenel goat cheese, er denne Homestead tomat skiver og drizzled med basilikum olje og pomegranate frø. For en sjømat forrett anbefaler vi sterkt Florida Keys svart Grouper pan seared eller ingefær kysset laks. For Land-elskere, vil Double Cut Rack av kalvekjøtt med Porcini aldri skuffe deg.

No comments:

Post a Comment