Monday, December 31, 2012

Vin Lagringstemperatur og visning forslag

Kjærlighet til vin har eksistert siden tidenes morgen. Fossile vines, 60-millioner-år-gamle, er den tidligste vitenskapelige beviset av druer. Den tidligste skriftlige redegjørelse for vinproduksjon er i det gamle testamentet av Bibelen som forteller oss at Noah plantet en vingård og laget vin (godt med alle disse dyrene på the Ark hva var han forventet å gjøre!)


Akkurat da det ble oppdaget er ukjent, men en gamle persiske fable krediterer en dame av retten med oppdagelsen av vin. Denne prinsesse, etter å ha mistet nåde hos kongen, forsøkte å forgifte seg selv ved å spise noen tabell druer som hadde bortskjemt i en krukke. Hun ble beruset og svimmel og sovnet. Da hun våknet, fant hun påkjenninger som hadde gjort livet hennes utålelig hadde spredt. Tilbake til kilden til hennes lindring, hennes påfølgende oppførsel endret så bemerkelsesverdig at hun har fått tilbake kongens gunst. Han delte sin datters oppdagelsen med hans hoff og...


Vinindustrien og forbruk fortsetter å vokse hvert år. Vinkjenner kontinuerlig kjøper flott vin å holde for senere forbruk eller for investering.


En av de viktigste aspektene for å sikre din vin blir frisk under lagring er vin Lagringstemperatur.


Grunnleggende av vin Lagringstemperatur er ganske enkel. Vinen bør først, holdes kjølig. Som de fleste drikkevarer og mat er varmen naturlig fiende av vin. En kjølig temperatur er optimal, men temperaturen bør ikke senket for mye som dette også vil skade vinen. I det usannsynlige tilfellet at vinen fryser, vil det trolig bare være egnet for eddik!


Grunnleggende av wine storage er egentlig grei med hvite og røde rødmer. Servering forberedelsene til hver av disse vin typer er imidlertid forskjellige og noe verdt å diskutere. Etter fjerner flasken fra lagring, er få din vin til riktig temperatur viktig. Med røde viner, for eksempel en merlot eller sheraz, er ca 65 grader Fahrenheit (18 grader Celsius) Hva er anbefalt. Dette er egentlig romtemperatur. Hemmelig tips: i et rom på ca 70 grader Fahrenheit vinen, grunn til å være en væske vil selvsagt være kjøligere. Det er svært anbefales å ikke chill røde viner. Dette er en mer vanlig feil enn du tror, kulden kan være svært ødeleggende på vin og sin smak.


Med hvite og mange rødmer er behovet for kjøling før servering nøkkelen. Skremmende virkelig bringer ut smaken. For disse typer vin er 39 grader Fahrenheit eller 4 grader Celsius vanligvis en god temperatur.


Når det gjelder både mørkere viner og lettere typer er det tilrådelig å la flasken "puste" etter åpningen. Det anbefales at du gjør dette ca en halv time før du drikker (lenger er ofte bedre)


Nå for å smake. Swish vinen rundt munnen å virkelig få det meste ut av smaken. Jeg anbefaler imidlertid drikking i motsetning til spitting den ut!


Til slutt ENJOY vinen er det tross alt en glede som har vært med oss i århundrer.

No comments:

Post a Comment