Saturday, December 1, 2012

Barbecue-saus For en perfekt Grill

Når noen nevner grilling bilder kommer til hjernen som matlaging på bakgården grill, en sosiale sammenkomster, matlaging utendørs og matlaging kjøtt sakte over tre og røyk som gir smak til maten.


Ulike kokker har forskjellige preferanser og stil i matlaging deres. Noen foretrekker gni krydder enten våt eller tørr før matlaging og noen foretrekker å suge kjøttet først i spesielle marinader som kunne trøster, mopper og etterbehandling. Forberedelse og ingredienser kan for marinering kan variere fra region til region foretrukne veden skal brukes også variere. Imidlertid vil ingen perfekt Grill smake like godt uten perfekt barbecue-saus.


Grill sauser kan generelt kategoriseres av hva de er basert på. Vanlige eksempler er tomat, eddik og sennep basert sauser. For å gi grillen sin karakteristiske smak og hindre kjøttet fra brennende lett, er det grill sauser som brukes til kjøttet mens blir kokt med unntaket av tomat basert Grill sauser som tomat basert sauser brenner lettere enn de andre typene sauser.


Grilling saus forberedelse kan enten være søt, sur, frisk, krydret, varm, tykke eller tynne. Varianter er nesten endeløs som gjør grilling populære fordi alle kan gjøre sin egen spesielle forberedelser avhengig av smak, og alle kan lage sin egen måte å vise grillen.


Oppskrifter for grilling kan også bli voktet. Og god Grill sauser kan kjøpes på nesten hvilken som helst butikk. Men bare perfekt barbecue-saus er en som du kan opprette selv.
Husk hva som fungerer for deg og din familie kan være en stor barbecue-saus. Så matlaging starte eksperimentere som er den eneste måten å starte god.


Grunnleggende av Grill sauser...


Tomat basert barbecue-saus er de mest brukte. Noen sier at det er den mest populære. Sin popularitet kan men være på grunn av enkelheten av forberedelse og dessuten; tomater er ingredienser som kan lett bli funnet. Poenget å huske på å forberede tomat-baserte Grill sauser er å lage mat tomatene veldig godt i rekkefølge for smaken å blande med andre ingredienser.


Tomat basert Grill sauser er sure. På grunn av dette har det egenskapen til sammenbrudd all smaken av andre ingredienser blande dem med sin egen. Men på grunn av sin hang til å brenne, begrense bruken av tomat basert barbecue-saus mens matlaging. For å gjøre det enda mer flavorful, forberede tomat Grill sauser en dag i forveien.


Sennep basert sauser er foretrukket i Nord-Carolina. Sennep basert barbecue-saus er flott for grilling svinekjøtt.


Eddik er store kjøtt mørsalt. Det er også mer surt enn tomater. På grunn av dens syreholdig innhold, eddik basert sauser har en tendens til å trenge dypt inn i kjøttet. For å gjøre denne Grill saus mer flavorful, eksperiment, blande det med chili, cider eddik eller rød pepper, sukker salt og alle de andre ingrediensene som du vil den skal ha.


Grill sauser i dag har ulike bruksområder avgang fra sitt tradisjonelle formål. Det fungerer nå som et krydder som finnes på nesten hvilken som helst tabell som ketchup, salsa, salt, pepper og Tabasco.


Men hvis eksperimentere med mat ikke er din største styrke, kan du alltid finne stor sauser i noen butikk. For å gjøre stor grilling, er én regel å følge ikke å plassere for mye vekt på "med røyk smaken" etiketten at mange flaske tomatsaus annonsere for seg selv. Røyk smaken er hva er grilling alle om. Smaken har ikke kommet fra treet ikke flasken.

No comments:

Post a Comment