Sunday, December 2, 2012

Historien om kokeapparatet-toppen Espresso Maker

Historien om kokeapparatet-toppen espresso forelegg begynner i 1918, da Alfonso Bialetti kom tilbake til sitt hjemland Italia fra Frankrike, der han hadde arbeidet i aluminiumindustrien, for å starte en liten workshop produksjon metall husholdningsvarer og varer.


Selve ideen til kokeapparatet-toppen espresso forelegg kom fra en enkel vaskemaskin. I løpet av 1920-tallet observert Alfonso Bialetti lokale kvinnene i Crusinallo vaske klærne i en forseglet kjele med en liten sentrale pipe. Denne datakanalen ville trekke opp det såpe og vannet fra bunnen av kjelen og redistribuere det over tøyet. Alfonso Bialetti, truffet av ideen om at han kunne tilpasse denne vaskemaskinen og skalere det nedover for å gjøre en enkel kaffetrakter som ville tillate italienerne å nyte ekte 'espresso Skriv inn' kaffe i deres private boliger.


Alfonso Bialetti begynte fiksing og triksing bort, å bygge ulike prototyper. Hans prototype kokeapparatet-toppen espresso makers ble produsert av aluminium. Dette var på grunn av det er en embargo pålagt av Mussolinis regjering på rustfritt stål. Som Italia hadde en rik kilde til bauxite (malmen av aluminium), ble aluminium 'Nasjonale Metal' av Italia.


Det var ikke før 1933, etter å løse mange tekniske problemer, at Alfonso Bialetti oppfant verdens første kokeapparatet-toppen espresso maker; Moka Express. Særpreget design og oktagonale form av Moka Express var basert på en sølv kaffe tjeneste, populært på tiden i velstående italienske hjem. Alfonso Bialetti hevdet av hans Moka Express at "uten å kreve noen evne overhodet" kan man nyte "i casa FN espresso komme al bar"-en espresso i hjemmet bare liker i en bar (kaffehus).


Alfonso Bialetti begynte å selge sin Moka Express på lokale, og senere regionale markeder, klarer å lage og selge rundt 10.000 enheter per år. Det var ikke før etter andre Verdenskrig, da Alfonsos sønn Renato Bialetti sluttet familiebedrift som salg av Moka Express virkelig tok av. Renato Bialetti realisert potensialet i Moka Express og lansert en stor nasjonal reklamekampanje. Denne risikoen var sterkt belønnet, med økt salg, produksjonsnivåer måtte heves til en rate på rundt 1000 enheter per dag. Bialetti Moka Express ble snart markedsleder i Italia, suppassing salg av den tradisjonelle 'Neopolitan' kaffetrakter stil kaffetrakteren, i hvilken brygget skjer uten press. Ikke bare gjorde Moka Express produsere 'espresso type' kaffe, som italienerne beundret, det var også brygget kaffe mye raskere da sine rivaler.


Mange selskaper så suksessen Moka Express var nyter og kopiert design for å produsere sin egen versjon av kokeapparatet-toppen espresso forelegg. Dette er grunnen, i 1953 Renato Bialetti kom opp med ideen om å legge en selskapet maskott til hver Moka Express for å fremme merkeidentitet er Bialetti. Han brukte en karikatur av hans far Alfonso Bialetti for å oppfinne de 'Omino Con I Baffi'-lille mannen med Bart. Denne maskott viste seg populær som den opprettet en avbildning av en italiensk far eller glad eldre slektning som hadde levd livet i kaffehus.


Utformingen av Moka Express har knapt endret seg over 70 års produksjon. Aluminium er fortsatt brukes i dag, som det er hevdet at øvrige av kaffe fra de forrige brygger, som støymengden sidene av en Moka pott, legger smak og dybde til fremtidige brygger. Det er derfor anbefales det at du ikke vasker ekspresservicekoden Moka også grundig.


Bialetti, nå verdensledende innen produksjon av innenlandske kaffe beslutningstakere, fortsatt bestreber seg på å tilby "i casa FN espresso kommer al bar". Med betre espressomaskiner i kafeer, har Bialetti søkt å utvikle nye teknologier, opprette nye kokeapparatet-toppen espresso maker modeller. De nå produserer: rustfritt stål modeller, for eksempel Venus; en elektrisk modell, Moka enkelt; en ny press system, Brikka-som produserer en 'crema' topp på kaffe; og nå en kokeapparatet-toppen cappuccino maker, Mukka Express.

No comments:

Post a Comment