Wednesday, December 12, 2012

Billig partiet mat

Partene er gøy, men de kan være dyrt. Du har mange muligheter til å holde kostnadene nede, men den enkleste tingen du kan gjøre er se hvor mye du bruker på mat. Hvis du har vert partene i siste, vet du at mat kan være en av de dyreste aspektene av hendelsen. Du trenger ikke å ansette en dyr caterer å ha en god tid. Litt fantasi og krefter kan gjøre et lavt budsjett fest en minnerik opplevelse.


Fingermat for eksempel små smørbrød, potetgull, dips, frukt og grønnsaker skuffer er ganske billig. Dette er et flott alternativ for uformelle parter.


Et flott alternativ til profesjonell catering er å ha hver av gjestene gjøre catering for deg. En potluck tillater gjestene å bli amatør catering. Det gjør også at hver gjest har noe de liker fordi det er usannsynlig at noen ville bringe noe de ikke liker. For å hjelpe din gjest, og for å unngå redundans, kan du inkludere et forslag om hva slags mat ønsker du gjestene å bringe som en salat, dessert og brus.


Pizza er en all tid partiet mat. Unge og gamle elsker pizza, og det er et bredt utvalg av pålegg som skal tilfredsstille alle dine gjester.


Server alkohol hvis du ønsker å spare penger. Alkohol gratis partene er sikrere og mindre ut av kontroll. Du trenger ikke å bekymre deg om utpekte drivere, eller å ta folks keys en gang de hadde en for mange drinker. I tillegg trenger du ikke å bekymre seg om folk bor over natten.


Du kan ha minneverdig fest uten å bruke en haug med penger. Når du handler for mat bruk kuponger, og se etter salg. Alltid gi deg selv god tid til å handle, så du kan prute jakte.

No comments:

Post a Comment