Tuesday, December 4, 2012

Ditt rike For en kaffetrakter?

Så, hvordan gjør du samtidig; spare penger, forbedre arbeidsgiver - arbeidstaker relasjoner, øke produktiviteten, øke stab kampmoral og øke profitt marginer av virksomheten din? Vel, tro det eller ei, synes svaret å komme helt uventet, men uendelig praktisk formet som en kaffemaskin.


Da bedt om å vise viktig utstyr i en office-folk har en tendens til å tenke på datamaskiner, pulter, stoler, kopimaskiner, skrivere, stasjonære og slikt. Selv om dette er alt veldig viktig, ville neglisjere å inkludere en kaffemaskin et sted i den listen være nær inkompetente. hvorfor? Bare fordi en kaffemaskin er absolutt uvurderlige for både arbeidsgiver og arbeidstaker. En kaffemaskin betyr mer enn bare den åpenbare fordelen av kaffe 'på trykk". På arbeidsplassen kan det subtilt handle for å vesentlig forbedre arbeidsgiver-arbeidstaker forhold. Dessverre, mange bedrifter er lider av en uproduktive, ovenpå downstairs miljø. I slike tilfeller er det vanlig for selskapet ansatte å føle harme mot ledelsen. Dette vil redusere nivået av samarbeid og kommunikasjon. Ved å installere en kaffemaskin du viser at du bryr deg om dine ansatte, dermed øke moral og lojalitet til selskapet. Forskning viser irrefutably ansatte som føler deres arbeidsgivere bryr seg om deres behov og handle deretter er langt lykkeligere, mer lojale mot selskapet og til slutt mer produktiv. En mer produktiv ansatt gjør mer arbeid i samme periode av tid, ikke bare spare, men faktisk å lage deg penger. Kort sagt en kaffemaskin vil ikke bare betale for seg selv, men også hjelpe din fortjeneste.


Hva med de faktiske fordelene til dine ansatte å drikke kaffe fra en godt valgt kaffetrakter? Vel, tenk på det! En kaffemaskin vil spare store mengder tid, som er super viktig i en verden hvor tiden betyr penger. Med kaffetrakter kaffe vil være klar gjort, ikke behov for tid til å være bortkastet venter en kjele til å koke. Når en ansatt vil en drink vil de bare helle seg et krus med varm kaffe og deretter gjerne komme tilbake til arbeid uten betydelige avbrudd til deres strømmen av tanken. Dette vil aktivere dem for å opprettholde et høyt nivå av fokus.


Forbruket av kaffe har også mange bevist biokjemiske fordeler. Konsentrere seg, her kommer vitenskapen del. Kaffe inneholder koffein, eller trimethylxanthine å gi den medisinske navnet. Koffein fungerer som en mild kjemiske stimulerende, bidrar til å raskt øke nivåer av konsentrasjon over en lengre periode - dette vil utvilsomt bidra til å maksimere produktivitet på arbeidsplassen.


For å konkludere, er det verdt å risikere din bedrift imperium av hensyn til kaffetrakter? Fordelene er mye mer vidtrekkende enn bare de av smak, tid og tilgjengelighet. En ydmyk kaffemaskin kan være en reell ressurs for din bedrift, øke; moral, fokus, effektivitet og alle betydelig styrking av overskuddet! Hva mer kan du be fra et enkelt stykke utstyr?

No comments:

Post a Comment