Monday, December 3, 2012

Herbalife helse ernæring nye frokostprodukter

Herbalife kom ut med den ideelle frokosten! Det er lett å lage, velsmakende og hva er ikke mindre viktig, er sunt. Tenker hele tiden du må bruke gjør deg selv en skikkelig frokost, jeg ikke engang snakker om energien i svært utarbeidelse og tiden som brukes til å tenke på hva du skal gjøre. Herbalife, gjør som vanligvis våre liv enklere.


Alt du trenger er nutritional shake mix. Du får velge mellom fire smaker: sjokolade, wild berry, tropisk frukt og vanilje. Cocktailer du gjøre kan være standard og enkle, men de kan også være frukten av din egen fantasi og kreativitet. For eksempel for å gjøre vanilje riste, du må bare: 2 store skjeer av Formel 1 (vanilje flavored pulver), 250-500 mm lav kolesterol melk, 1 skje honning, is (Hvis du velger) og skygge det hele opp i en mikser. Synes altfor lett? I mindre enn fem minutter kan du presenterer deg selv med en hyggelig, sunn drink. Det er lett å fordøye i morgen, men selv om maten synes relativt lett; det ville holde deg full for en mye lengre tid enn et vanlig måltid ville.


Drikke er full med vitaminer, mineraler og friske urter. Det er en flott frokost som består av bare 200 kalorier. Du kan legge til yoghurt ligningen; Du kan hogge alle slags frukt, bruke soya melk- så bare kaste det alt inn i mikseren, og innen få minutter, en deilig frokost er klar. Gjøre livet ditt sunnere og enklere. Nå som det er så lett, kan alle gjøre det! Slik at alle din familie kan nyte noe spesielt som vil holde deg full før lunsj, kan du gjøre et par forskjellige cocktail. Drikke faktisk inneholder vitamin A, D, E, C, B1, B2, B3, B5 og mange flere. Kort sagt, inneholder den to ganger vitaminer føljetong har. Nyt frokosten din, det kalles ikke forgjeves viktigste måltid av dagen!

No comments:

Post a Comment