Thursday, December 27, 2012

April Fool s dag behandler du serverer hva For middag?

April Fool's Day er den perfekte dagen for å ha det gøy med måltider du serverer. Overrask familien på 1 April med disse morsomme måltid ideer.


Fake pølser og pommes frites


Barna vil elske falske pølser og pommes frites for lunsj i April fools dag. Skrelle en banan og spre peanøttsmør over hele det å gi det utseende av en hot dog. Tjene den i en hot dog bun med noen jordbær bevare drizzled over hotdog slik at den ser liker ketchup.


For frites, Skrell noen epler og skjær dem i pinner som ligner frisk frites. Rull dem i en blanding av kanel og sukker og stek dem i 8 til 10 minutter i 400 F ovnen. Tjene med en side av jordbær bevare som falske ketchup. For en morsom lunsj.


Lure alle i familien med disse morsomme middag og ørken ideer. De vil ikke tro du faktisk serverer kake for middag og spaghetti til dessert.


Kirsebær kake eller kjøttpudding?


Din familie vil være i for en stor overraskelse med denne kjøttpudding kaken. Forberede din favoritt kjøttpudding og stek det i to 9-tommers cake Pan. Redusere koketiden fra hva du ville vanligvis koker det siden kjøttpudding kaken er tynnere.


Mens kjøttpudding kaker er baking, kan du forberede noen kremet potetmos. Spre et lag med potetmos på en av kakene og topp det med andre. Bruk de gjenværende potetmos for "frost" kaken. Halvert noen cherrytomater og bruke dem til å dekorere toppen.


Tjene Spaghetti som ørkenen


Siden din servering kake til middag fornuftig det bare å spise spaghetti til dessert. Sette et kakestykke pund på en tallerken. Skjeen noen myknet iskrem i en kringle pose med en tynn rund tupp. Rør iskrem over pund kaken i en swirly bevegelse å likne spaghetti nudler. Fryse i ca 15-20 minutter å tillate for kremen å stivne opp igjen. Topp med jordbærsyltetøy som tomatsaus og noen kokos flak å likne parmesanost.


Ikke glem drinkene


Måltider som disse fortjener en morsom vri på en drikke. Forberede noen lemon Jello og hell den i briller. Legg en halm og la den satt. Det vil se akkurat som et glass brus. Du kan selv dekorere glasset med en skive sitron.


Ha det gøy med disse kreative April Fool's oppskrifter 1 April. De er sikker på å gjøre din familie smil. Nyt!

No comments:

Post a Comment