Thursday, December 13, 2012

Før du kjøper et Home espressomaskin

I stedet for kjører til din lokale kaffebar eller favoritt hjørnet café for det perfekte kuttet av espresso, kan du vurdere å lage din egen hjemme. Hvis tanken på å bli en kjøkken barista har du rister uten alle koffein, tro om igjen! Det finnes et bredt utvalg av espressomaskiner som er rettet for hjemmebruk, fra grunnleggende til den samme maskiner som brukes av profesjonelle. Men før du slipper et par hundre dollar på at toppen av linjen espressomaskin, vurdere alternativer og behov. Også, hvis du opplever klistremerke sjokk fra noen av de høyere end espresso maskinene, holde i tankene som du lagrer mye på daglig basis ved å unngå høyt priset avlat på kafeer eller kafeer.


Det første tror du bør vite før du velger en hjem espresso-maskin er at det er flere ulike varianter av maskiner. Hver type maskin vil komme med en annen prislapp og ulike evner. Selv om toppen av linjen maskinen kan være hyggelig, kan det ikke nødvendigvis oppfyller dine behov. I stedet for å kjøpe en espressomaskin rett og slett fordi det er ansett som den "best", kjøpe en maskin som du kan (og vil) bruker regelmessig. De ulike typene hjem espressomaskiner er:


Pumpen Espresso: Vanligvis hva du finner i en kaffebar, en pumpe espresso-maskin er vanligvis laget for kommersielle formål, men kan brukes i hjemmet ditt. Vær forberedt på å utvide din budsjett dersom du ønsker for å kjøpe en pumpe espresso-maskin, siden de er vanligvis den dyreste av gjengen. Også, pumpe espressomaskiner er vanligvis den største, tyngste og mest støyende av alternativer, men det gir en fantastisk kopp espresso. Disse maskinene fungerer ved hjelp av en pumpe for å holde vanntrykket på et riktig nivå.


Stempelet Espresso: Hvis du er på utkikk etter en flott, lite vedlikehold espresso-maskin, vurdere de enn å kjøre på et stempel eller spaken system. I stedet for en pumpe til å skape press, bruker disse maskinene et nivå må være manøvrerte for å opprette steam. Selv om en stempelet espresso-maskin er veldig stille, kan de kreve mye arm styrke til å stadig trekke på spaken. Videre, i stempelet espresso-maskin er i stand til å gjøre en god kopp espresso, men det kan ta praksis å få taket på prosessen.


Steam Espresso: Ved hjelp av damp for å skape press for å gjøre espresso, er disse dampdrevne espressomaskiner vanligvis typen som finnes i hjemmet. Med mindre maskiner som opptar mindre plass og koster mindre penger, er damp espressomaskiner ganske rask og enkel å bruke. Men kan Husk at dampen produsert ikke gi et passende nivå for trykk, så dampnivå bør opprettholdes hele tiden.


Moka Potter: Moka Potter er en stovetop metode for å produsere espresso. Prosessen er enkel og lett, selv om det endelige produktet kan være mindre enn profesjonell. Bruker spesialdesignet to deler potten, er damp som produseres ved vannet kokende i bunnen av potten tvunget inn i den øverste delen av potten, der kaffen er kokende. Det krever mye mindre press enn andre typer hjem espressomaskiner, men det er ingen skumming av melk eller skummende vedlegg, slik at du kan ha til å ofre det ansiktstrekk for pris og størrelse.


En av disse ulike typer hjem espressomaskiner vil tillate deg å lage en deilig kopp espresso. Ditt valg bør være basert på behov, brukervennlighet, Total størrelse på maskinen, og selvfølgelig prisen. En high end espresso-maskin kan kjøre opp en regning i tusenvis av dollar.

No comments:

Post a Comment