Wednesday, October 31, 2012

Smake forskjellen når du bruker en Coffee Grinder

Vi alle liker en god kopp kaffe for å holde oss oppdatert og våken, men i dagens verden av fryse tørket og instants det er vanskelig å få at ekte kaffe smak og aroma-faktisk noen mennesker har aldri opplevd noe annet enn øyeblikk, dermed savner ut opp på en virkelig rik og flavorsome smak. En kaffekvern er et stykke utstyr som kan sette en stopper for behovet for smakløst, svak drinker, slik at du kan nyte en smak som er full bodied og full av smak. Du kan få et bredt spekter av kverner disse dager som passer alle slags smaker og budsjetter, og ved å investere i en god kvalitet jeksel du kan starte nyte aroma og smak av ekte kaffe i ditt eget hjem. Alle som har prøvd den virkelige tingen i forhold til øyeblikkelige og fryse tørket vil være godt klar over forskjellen smak- og du vil finne at den lave kostnaden for denne typen utstyr er vel verdt det for den utrolig smak og smaken som du vil nyte.


Ingen kjøkken skal være uten en god kaffe jeksel


I ethvert moderne kjøkken er det noen elementer som har blitt klassifisert som vesentlige. Når klassifisert som luksus, mange elementer av utstyr som kverner, pryder cappuccino Maker, espresso beslutningstakere og andre drikker beslutningstakere nå boliger over hele verden. Takket være den økende verdien for pengene som tilbys på disse produktene har flere og flere mennesker råd til å oppleve den gode smaken og smak på tilbud. Internett er et utmerket sted å nyte et godt utvalg av kverner tilbyr et utmerket utvalg av funksjoner. Uansett hvor enkel eller forseggjort en maskin du leter etter, vil du finne den perfekte jeksel blant det brede utvalget som er tilgjengelig online. Og som med mange elementer når du handler på Internett, kan du se frem til gode rabatter og priser på kostnaden av denne type utstyr, gjør det mer gunstig enn noensinne.


Nyt elegant design og moderne funksjoner av dagens kverner


Kverner i dag har noen fantastisk, elegant og nyskapende design, noe som betyr at de kan se flott i nesten alle hus. Hva design eller dekor du har valgt for deg vil finne en jeksel som passer godt med alle dine andre apparater så vel som med temaet i rommet. Du kan nyte å velge fra kverner fra et bredt spekter av svært anerkjente produsenter også, noe som betyr at du kan se frem til høy kvalitet og holdbarhet, samt pålitelighet. Om du drikker bare sporadisk kaffe, eller om du nyte denne drink på daglig basis, vil du bli begeistret av forskjellen at en høy kvalitet jeksel kan gjøre til både smak og aroma av dette drikke. Du vil nyte ultimate i friskhet og aroma, og hvis du har aldri smakt ferske bakken før du vil være i for en skikkelig godbit. I tillegg til unner deg selv til denne utrolig smak vil du finne at disse kverner skape den perfekte drikke for underholdende, så venner og familie kan også nyte den gode smaken av ekte kaffe.

Tuesday, October 30, 2012

Hvorfor Australia For Fine viner?

Australia, landet DownUnder, har blitt en stor og spennende kraft i internasjonale viner. Australsk vin er å ta verden med storm, på grunn av kvaliteten på drue aksjen kombinert med dyktighet og erfaring sin vinprodusenter. Dette gjør det for å produsere en suveren og bredt spekter av australsk vin stiler.


Denne øya kontinentet har viner like varierte som terrenget. Fleste vet av australske Shiraz-som frukt-forward vin nå kjent og likte rundt om i verden. Disse fantastiske "frukt bomber" representerer men en liten del av den samlede australske vinlaging scenen.


Australia er noen ganger beskrevet som den perfekte vinen produserende land. Det har en landbasert masse så stor som USA og Vest-Europa, med et variert klima fra kalde til kult å varme, og et bredt utvalg av jord typer, inkludert den berømte Oslo terra rossa. Disse naturlige fordelene kombinert med ustyrlig frilynte karakter av Australias folk, har oppmuntret australske vinprodusenter å bygge på de store tradisjonene innen vinproduksjon, å lage deilig viner av fantastisk kvalitet, mangfold og unikhet.


Viner fra Australia er vanligvis merket med deres drue variasjon. Bortsett fra Shiraz, Australia produserer også fint Chardonnay, Semillon, Riesling, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot og masse Cab-Shiraz blander pluss noen distinkte Aussie-viner. Og ikke glem den australske gnister hvite og røde-bare viner å holde dine smaksløker prikking.


Deilig konsentrert moden frukt, høstet på toppen av perfeksjon er lettere å få tak i Australia enn nesten noe annet sted i verden. Australske viner er en fryd på din palett med ulike dufter, smaker og smaksopplevelser laget fra hver av ulike druetyper, blander og regioner.


Gå og besøke DownUnder, vil du ikke bli skuffet. Hvis du ikke har tid akkurat nå, kan du ta en vin tur rundt dette fantastiske landet gjennom AussieWinesOnline.com nettsted og oppleve folk, steder og de uforlignelige Aussie-vinene.

Monday, October 29, 2012

Logg for kaffe: Del IV - kommersialisering av kaffe

For mange kjennere er perioden fra midten av 1800-tallet til slutten av 1900-tallet Dark Age of kaffe. På denne tiden begynte kaffe mistet sin Midtøsten mystiske sjarm og ble kommersialisert og helt ærlig, vanlige.


Da kaffe ble først introdusert i Storbritannia i løpet av 1600-tallet, var det en drink nytes av alle sosiale klasser. Mens rike ville nyte kaffe nesten seremonielt i deres sosiale klubber, fattige så kaffe som et essensielt næringsstoff, varm drikke å erstatte et varmt måltid, eller sult suppressant. Det var bare et spørsmål om tid, med forfremmelsen av teknologien som store bedrifter vil danne for å dra nytte av kaffe-vare.


Tradisjonelt ble kaffe stekt i hjemmet eller i kaffehus. En praksis som er importert fra Midt-Østen var å rett og slett wok grønne bønner i en jern-panne over bål til brun. Noen kafeer brukte en mer avansert metode for en sylindrisk enhet hang over en brann med et håndtak for å rotere bønner inni. Begge disse metodene var bare i stand til av roasting små grupper av kaffe, et par kilo eller flere pounds på de fleste, som sørget for at kaffen var alltid frisk.


Imidlertid med utbruddet av den industrielle revolusjon og mekaniseringen, kaffe steking teknologi snart forbedret. Kommersielle kaffe roasters ble oppfunnet som var i stand til av roasting mye større batcher av kaffe. Det var nå mulig for noen å møte kaffe behovene til massene.


Det var i USA hvor kaffe først begynte å bli kommersialisert. I 1865 markedsført John Arbuckle første kommersielt tilgjengelige pakker med bakken, stekt kaffe. Hans merkevare, "Ariosa", ble solgt over et mye større område deretter eventuelle andre kaffe roaster. I stedet for å være begrenset til et lite område nær hans roasting fabrikk, klarte Arbuckle å etablere sin kaffe som en regional merkevare. Andre snart fulgt etter, og etter første verdenskrig, var det en rekke regionale roasters inkludert selskaper som Folgers, Hill brødre og Maxwell House. Disse selskapene tilbys kundene konsistent kvalitet og praktisk emballasje for bruk i hjemmet, men til en pris: friskhet. Det kan være flere uker eller måneder, før slutten produktet ville nå kunden.


En tilnærming til forlenge friskhet av stekt kaffe var glasur det med en klebrig eller geléaktige saken. Etter at kaffebønner hadde blitt stekt, ville en glasur helles over dem, som vil danne en hard, beskyttende barriere rundt bønne. Når slike glasur patentert av John Arbuckle i 1868, besto av bruker: en quart av vann, en unse av irsk moss, en halv unse av isinglass, halv en ounce av gelatin, en unse av hvitt sukker og tjuefire egg, per hundre pounds av kaffe. Arbuckle eksperimenterte med mange forskjellige glasurer gjennom årene, til slutt slo seg ned på en sukker basert glasur. Faktisk, Arbuckle ble en profilert bruker sukker som han inngikk sukker virksomheten heller deretter gi et overskudd til andre for store mengder han nødvendig.


Så hvorfor var kunder er villige til å kjøpe denne kaffen? Når bakken, kaffe raskt mister sin smak og derfor skal konsumeres så snart som mulig (på det aller siste innen 48 timer). Men dette var en alder av merkevaren, der konsistens styrte kongen over kvalitet. Lokale roasters ville ofte produsere utmerket kaffe, men de kan også produsere foul kaffe, noen ganger som inneholder et antall adulterations. Kundene ønsket å stole på hva de kjøper. De ønsket deres kaffe smake akkurat det samme, tid og tid igjen.


Den første kaffe merkevaren å komme til Storbritannia var Kenco. I 1923, en samarbeidsorientert kenyanske kaffe bønder satt opp en kaffebar i Sloan Square (London), kalt den kenyanske Coffee Company, å distribuere høy kvalitet kaffebønner rundt Storbritannia. Deres butikk vist seg svært populær og merkevaren sin kaffe (omdøpt Kenco i 1962) snart spredt over hele Storbritannia.


Verre skulle komme til brygge kjent som kaffe. Som regionale roasters vokste i nasjonale roasters og så i internasjonale roasters, intensivert sin streben etter profitt. Tradisjonelt kom kaffe fra 'arabica' utvalg av kaffe bush. Men i 1850-årene, fransk og portugisisk begynte å dyrke en ulike utvalg av kaffe bush, kjent som 'robusta', på vestkysten av Afrika mellom Gabon og Angola. Robusta bønner var (og fortsatt er) billigere deretter arabica bønner som de er enklere å vokse og har en mindreverdig smak. Kaffe roasters ser for å minimere deres produksjonskostnader startet blending robusta bønner med arabica bønner i økende mengder. De har også brukt kortere steke ganger, for å redusere vekttap stoppe kaffe fra fullt utvikle sin kompleks smak.


Men det laveste punktet for kaffe kommer med innføringen av pulverkaffe - en drink som bærer liten likhet i smak til faktiske kaffe. Selv om først kommersielt produsert instant kaffe, kalt "Red E kaffe", oppfunnet av George konstant Washington, en engelsk kjemiker bor i Guatemala, ble markedsført i 1909, det er Nestlé som vanligvis tilskrives med oppfinnelsen av pulverkaffe. I 1930, Nestlé ble kontaktet av Instituto gjøre Café (brasiliansk kaffe Institute) til å finne en løsning til deres kaffe overskudd. De trodde at et nytt produkt for kaffe som var løselig i varmt vann, men likevel beholdt sin smak, ville bidra til å stimulere verden kaffe salg. Etter syv år med forskning og hyppige smaker, vitenskapsmann Max Mortgenthaler endelig oppnådd de ønskede resultatene, og 1ste April 1938, Nescafé ble lansert, først i Sveits og senere i Storbritannia.


Noen hevder at det var innføringen av kommersielle TV i 1956 som fungerte som en katalysator for suksessen til pulverkaffe i Storbritannia. Reklamepausene var for kort tid å brygge en kopp te, men tid nok for en pulverkaffe. Det er sannsynligvis noe sant i denne påstanden som ved 1960, fleste av te industrien begynte å produsere teposer, en oppfinnelse av Thomas Sullivan over et halvt århundre tidligere (1904). Teposer ble sett på som mer praktisk, enklere og raskere å bruke så tradisjonelle løse blad te og så kunne konkurrere mot pulverkaffe.


Kaffeindustrien snart innså tilknytningen mellom reklamepausene og kaffe drikke og begynte å investere tungt i TV-reklame. Trolig ble den mest kjente serien av kaffe annonser gjort for Nescafé gull blanding. Disse annonsene fokusert på seksuell kjemi mellom et par, spilt av Anthony Head og Sharon Maughan, først sendt i 1987, og handlet ut i en mini såpeoperaen. Annonser grepet hele nasjonen, med like ofte som Eastenders eller Coronation Street som temaene i samtalen. Denne originale serien av reklame løp i ti år, økende salg av gull blanding med 40% i de første fem årene (det var to ytterligere, mindre vellykket, sett med reklame med ulike aktører). Slik var profilen til disse annonsene, som de også omtalt som en nyhetsartikkel på nyhetene på ti.


Med kaffeindustrien fokusert på pris heller deretter kvalitet, det var litt rart at kaffe salg ble stillestående. Kaffe jeg drikker var nå mer om en koffein fikse heller da ca nyter smaken, å være beruset i en pause fra arbeid, heller deretter å nytes over samtalen eller mens du leser avisen. Ikke overraskende slått de yngre generasjonene født på 70 og 80-tallet ryggen på bitre kaffe, foretrakk sukkerholdige leskedrikker for eksempel Coca Cola og Pepsi for deres koffein spark.

Saturday, October 27, 2012

Mager sunne oppskrifter - spise en rekke grønnsaker For en sunnere du

Den eneste måten å holde tritt med nyeste om mager sunne oppskrifter er å stadig bo på utkikk etter ny informasjon. Hvis du leser alt du finne om mager sunne oppskrifter, det vil ikke ta lang tid for deg å bli en innflytelsesrik autoritet.


Ny mat retningslinjene gitt av myndighetene i USA anbefaler at alle amerikanere spiser mellom fem og ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Når du først hører at antallet, det kan virke som mye, men det er egentlig mye enklere enn du tror å passe at mange porsjoner med frukt og grønnsaker inn i ditt daglige kosthold. For en ting, er hyllene i dagligvare-butikker ganske fullstappet med frisk frukt og grønnsaker. I tillegg, er grønnsaker og frukt noen av de minst kostbare, mest nærings rik, matvarene i supermarkedet. Med alle disse frukt og grønnsaker å velge mellom, er det veldig lett å gjøre disse næringsrik, deilig mat del av din daglige måltider og snacks.


Når du tar i betraktning hvor mye en servering virkelig er, er det faktisk ganske lett å få fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker per dag. For eksempel, tilsvarer det anbefalte daglige beløpet faktisk en ganske rimelig to kopper av frukt og grønnsaker to og et halvt kopper hver dag. Når du vurdere hvor mange frukt og grønnsaker er tilgjengelige, og hvordan lave prisene vanligvis er, er det lett å se hvor lett å nå denne daglige mål egentlig er.


En flott måte å få næringsstoffene du trenger fra frukt og grønnsaker hver dag er å dra full nytte av variasjon av disse matvarene tilgjengelig. Spise samme hver dag raskt blir kjedelig, så hvorfor ikke velge et utvalg av frukt og grønnsaker, i hver farge for regnbueørret og i alle tenkelige former, størrelse og tekstur, å gi deg selv et variert kosthold hver dag.


Når shopping for frukt og grønnsaker, er det viktig å velge en rekke forskjellige farger. Dette er mer enn utelukkende av kunstneriske grunner. Annen farge frukt og grønnsaker har forskjellige typer av næringsstoffer, og velge en rekke farger vil hjelpe deg med å sikre at du får alle de vitaminer og mineraler du trenger hver dag.


Den mer autentisk informasjonen om mager sunne oppskrifter som du vet, er de mer sannsynlig å vurdere deg en mager sunne oppskrifter-ekspert. Les videre for enda mer mager sunne oppskrifter fakta som du kan dele.


Finne nye oppskrifter er en flott måte å sikre at du får de fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Alle liker å prøve ut nye oppskrifter, og disse nye oppskrifter kan bare gi drivkraft du trenger å spise alle de frukt og grønnsaker.


Nye oppskrifter kan også gi deg viktig muligheten til å prøve ut noen frukt og grønnsaker som du aldri har prøvd før. For eksempel, alle har spist appelsiner, men har du prøvd kiwi frukt eller mango? Hva med spinat eller kale? Prøver nye ting er en fin måte å finne nye favoritter når du får den beste ernæring tilgjengelig.


Mange mennesker tror feilaktig at de ikke trenger å spise fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag hvis de bare tar et vitamin supplement. Faktisk, ingenting kunne være lengre fra sannheten. Det er fordi frukt og grønnsaker inneholder langt mer enn mikronæringsstoffer identifisert av vitenskap og syntetisert i vitamin piller. Mens disse mikronæringsstoffer, som vitamin C, vitamin A og vitamin E er viktig for god helse, så også er hundrevis av andre elementer som finnes i sunn mat som frukt og grønnsaker. Disse elementene er ikke tilgjengelig i alle pille, de må være svelges gjennom et sunt, balansert kosthold som inneholder rikelig med frukt og grønnsaker.


I tillegg, er frukt og grønnsaker mye mindre kostnadskrevende enn vitamin piller. Frukt og grønnsaker er svært billig, spesielt når kjøpt i sesongen og dyrket lokalt. I det lange løp, er få ernæring du trenger fra maten du spiser mye billigere, og mye bedre for deg, enn dukker de vitamin pillene hver dag.


Så ikke glem å få din fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Det kan virke som mye, men du kan møte dette ganske rimelig målet bare ved å inkludere frukt og grønnsaker som snacks, som garnityr, som side retter og som måltider.


Er det virkelig noen informasjon om mager sunne oppskrifter som er unødvendige? Vi alle se ting fra forskjellige vinkler, så noe relativt ubetydelig til en kan være avgjørende for en annen.

Friday, October 26, 2012

Ånden av kaffe: Kaffe i verden

Noen gang undrer hvor kaffe bønner i din morgenkaffe kommer fra? Du kjenner sikkert ord som Arabica og Robusta i form av smak, men visste du at disse ordene kan også fortelle oss hvor disse kaffe var vokst? Her er en titt på tre av verdens beste kaffe og regionene der de ble initiert. Les videre for å oppdage den rike historien til disse kaffe.


Jemen Arabian Mocca


Vokst i den fjellrike regionen i Sanani i Sør-Jemen på en høyde i overkant av 4.500 ft, er Arabian Mocca verdens eldste dyrket kaffe, preget av sin rikdom og hele kroppen med sjokolade undertoner. Jemen er på Asias arabiske halvøy, et steinkast fra Afrika. Siden det er ingen andre arabisk kaffe, er det klassifisert som en del av familien smak av Nord-afrikanske kaffe.


Det er her at begrepet "mocca" ble skapt. Riktig stavemåte er Mokha, for havnebyen som Jemen kaffe leveres fra. Jemens tørre klima bidrar til produksjonen av en av de mest populære kaffe som førte europeerne å falle forelsket i kaffe mange århundrer siden.


Jemen kaffe er en av de mest distinkte og dyrebare kaffe i verden. Det har blitt kalt en "vill" eller naturlige kopp, jordnær, komplekse, stikkende--til noen det kan være rart og bitter. Denne kaffen kan også være preget som tørr, winey og sure med sjokolade og frukt undertoner, rustikk smaker og intens aromaer. (Kilde: http://www.sweetmarias.com/coffee.arabia.yemen.html)


Mexico "Ånd av Aztec"


Staten Veracruz produserer mange gjennomsnittlige kaffe i sin lavtliggende områder, men på toppen av høye fjellene nær byen Coatepec kalt en utmerket bønne Arabica kaffe Altura Coatepec hersker. Ordet Altura seg selv betyr "høy vokst". Altura Pluma angir den beste kaffen i Mexico. Coetepec, en kaffe av Veracruz, gir særlig fremragende kaffebønner. Meksikanske Altura bønner har en full middels kropp, fine Surhet, en fantastisk bukett og et tilfredsstillende smaken som er mild og søt. Denne fine meksikansk kaffe er kjent for å levere en konsekvent myk smak og duftende smaken med god kropp, dybde og totale balansen. Det er sannsynligvis en av de mest underappreciated kaffe rundt.


Meksikansk kaffe botanikere feire Mexicos høyeste høyder (med sine ca hundre arter av Arabica kaffe planter) som den fineste regionen av alle verdens gourmetkaffe. En dårligere karakter av kaffebønne kjent Robusta vokser i lavere høyder. Mexico selv produserer store mengder av disse unremarkable kaffebønner, ofte benyttet som mørke steker, supermarked kaffe og bønner for blending.


Arabica kaffe kom i Mexico i starten av det nittende århundre fra West Indies. I dag, rangerer Mexico blant verdens beste kaffe eksportører. Mest meksikansk kaffe er behandlet av den våte metoden for å sikre bedre Surhet og kroppen. Meksikansk kaffe er gradert basert på høyden der den er dyrket. Plantasjer av Veracruz utgjør 60 til 70 prosent av meksikansk kaffe avling. Ca 5 millioner poser med kaffe et år kommer i Mexico. De fleste bedre bønner er dyrket på store plantasjer i statene Guerrero og Oaxaca, Chiapas. Dette er produsenter av "høy dyrket" Altura Coatepec kaffe, blant de fineste kaffe dyrkes i Amerika.


Smaken er lys og nutty med middels Surhet og en mild, godt balansert kropp. Med en fin sjokolade tang og et snev av søt undertone under finish gjør disse kaffe en ideell drikke for de av oss som liker en glatt, mellow-tasting brygg som ikke er overveldende. Alturas glatthet produserer mange lojalister av kaffedrikkere som prøve det. Meksikanske Altura Coatepec er en utrolig morgenkaffe, som det kan brukes i en blanding tone ned tilhørende fyldigere-bodied kaffe, eller enda bedre, alene for ren regional smaken. (Kilde: http://www.coffeeuniverse.com/world_coffee_latin.html)


Java "Nederlandske Estate"


Som et synonym for kaffe introduserte "java" seg selv i det syttende århundre når nederlandske begynte å dyrke kaffe trær på øya Java (del av øyene i Indonesia) og ble eksportert det globalt. Ofte standarden som alle andre kaffe er målt, Java's fineste golden bønner er stekt for å gi en pikant aroma, vise en utsøkt syre balanse, en tung kropp med sjokolade undertoner og en lettere finish enn Sumatran.


På et tidspunkt var øya Java styrt av sultaner og dominert av mystikk. Tidlige nederlandske bosettere som kom på slutten av 1600-tallet fant Java for å være et fantastisk mangfoldig sted med høye fjell, tykk, tropiske regnskoger og en trykkende klima som dreide seg om monsunregn. Nederlandske og Javanese avgjort vulkanske kystsletter, mens mye av indre av øya ble overlatt til jungelen og noen stammegrupper. Nederlandske fant at kaffe vokste godt i dette klimaet, og begynte å sette opp plantasjer rundt deres første fotfeste i Batavia (dagens moderne Jakarta). Utgangspunktet Arabica kaffe ble plantet, men mange av disse ble drept av kaffe rust pesten som herjet regionen på 1800-tallet. Robusta var den logiske erstatningen - en tøff plante motstandsdyktig å mange sykdommen.


Til slutt de nederlandske plantasjen eierne erobret Java og tok på elementer. Store plantasjer ble etablert i øst på øya, samt i Sentral-Java og Vesten. Etter den japanske okkuperte Java på 1940-tallet ble mange av disse plantasjer ødelagt eller absorbert tilbake inn i jungelen med sine eiere fengslet av japanske. Etter krigen og den påfølgende kampen for uavhengighet, mange av de større plantasjene endte opp under kontroll av regjeringen. I dag er stort Java plantasjer (for eksempel Nusantara XII) fortsatt statseide. Men det er mange middels og mindre dyrkere som produserer utmerket kvalitet Arabica bønner. Disse kaffe er kjent som "Regjeringen Estate" Java. De er hovedsakelig produsert på 4 gamle gårder (Kayumas, Blawan, Djampit, Pancoer). Regjeringen kroppen vokser ca. 85% av kaffe i Øst-Java, nær Bali på Ijen området. Utvalget av høyder som er egnet for kaffe produksjon er 3000 til 6000-meter, med de fleste vokser i regionen platå på 4500 meter.


Regjeringen Estate er utvilsomt Indonesias høyeste kvalitetskaffe. Andre mer mindreverdig kaffeprodusenter av området kalles "Privat eiendom" Java plantasjer. De nedre-vokst og ikke er behandlet eller forberedt også, men de er et godt alternativ for de som ønsker å bruke mindre. Java er en unektelig rense-smaker kopp for denne indonesisk varietal, en fullstendig våt-behandlet kaffe som har den indonesiske kropp og tykkelse i cup uten earthy eller skitne smaker. (Kilde: http://www.merdekacoffee.com/regions.php) ER-001


Frosne kaffe Parfait


Prøv å lage denne coffee drink ved hjelp av én av kaffe beskrevet ovenfor og sole deg i den herlige smaken av disse deilige brygger!


Dekkevne: 6-8 porsjoner


1 14 oz. kan sukret kondensert melk
1/3 kopp dobbel styrke kaffe søtet med 4 tb. Sukker mens varme (la den avkjøles før du bruker)
1 kopp pisket tunge kremfløte


I en stor bolle, kombinere den sukret kondenserte mildt og kaffe i hånd blandebatteri; Pisk på høy hastighet i 3-5 minutter. For hånd, fold i pisket kremfløte. Kontroller at blandingen er jevnt fordelt.


Skjeen i blandingen inn i 6-8 serverer retter, og deretter fryse i 3 timer eller til firmaet.


Pynt før servering med en sjokoladedekkede espresso bønne og sjokolade sirup for en yummy behandle.

Thursday, October 25, 2012

Sherry - spanske solskinnet i en flaske! (Del 1 - introduksjon & regioner)

Sherry er en Sterkvin, gjort i Spania fra tre typer druer: Palomino, Pedro Ximénez og Muscat (Moscatel). Sherry-stil viner laget i andre land ofte bruke andre vindruer.
Sherry skiller seg fra andre viner på grunn av hvordan den er behandlet etter gjæring. Det er først befestet med brandy og deretter om forutbestemt til å være fino stil en gjær kalt flor er lov til å vokse på toppen. Oloroso stil er befestet til en styrke der flor ikke kan vokse. (Derimot portvin er befestet til en høyere prosentandel av alkohol enn sherry, effektivt hindre vekst av eventuelle gjær).


REGIONER


JEREZ DE LA FRONTERA eller JEREZ for korte, Scheris av Moors, en av sine festninger i Spania, var lenge en bymurer av stor strategisk betydning. I dag er det en travel by, og sentrum av Sherry Trade. Det ligger ved hovedveien fra Sevilla til Cadiz, noen 9 miles nord for Port St. Mary øverst i hjørne av i Cádiz-bukten, og ved munningen av Guadalete; og 12 miles øst for Sanlucar, på den venstre bredden av Guadalquivir-elven, like før den munner ut i Atlanterhavet.


JEREZ har gitt navn til Sherry, vin av Jerez (begge navnene Jerez og Sherry å være forfalskninger av gamle.Mauriske navnet på byen, Scheris), hvilke Shakespeare og alle Elizabethans elsket og rost over alle andre. Victorians, Sherry og gjestfrihet var synonymt: få, faktisk var deretter hjem uten en innbydende karaffel av Sherry på mahogni, venter på gleden av firmaet. I dag, til tross for den beryktede fickleness av moten; til tross for høye skatter og byråkratisk kontroller, Sherry, vin fra de hvite druene av Jerez vingårder, fortsatt er fortsatt første favoritt blant alle viner som er importert til Storbritannia.


ANDALUCIA. Andalucia omfatter ikke lenger tre kongedømmer som det en gang gjorde, og heller ikke er det lenger store mauriske provinsen som det en gang var, men fortsatt er den rikeste og mest solrike delen av Spania, strekker seg fra Castilla, i Nord, til Straits, i Sør; og fra Middelhavet, i øst, til Portugal og Atlanterhavet i vest.


Sevilla hovedstaden i Andalucia, er en av de vakreste byene i verden, men havgående skip har for lengst opphørt å komme opp Guadalquivir elven til sin en gang opptatt quays med gull og varer av India. Uuttømmelige Andalucia er i sin fruktbar jord og genial klima, hvete, olje og vin; dens appelsiner, fiken og andre frukter; dens lys-hearted, hardt arbeidende mennesker.


Vinstokker blomstre og vin er laget i mange deler av Andalucia, men vingårdene som produserer den fineste og mest karakteristiske hvitt spansk vin, Sherry, det som bringer trøst og glede til alle menn og kvinner av smak og kresne tørst, er vingårdene spredt twixt Guadalquivir og Guadalete, i løpet av siste runde av deres "sjøsiden" kjøre, den første nådde Atlanterhavet på Sanlúcar de Barrameda, og den andre Bay i Cádiz, på Port St. Mary.

Wednesday, October 24, 2012

Varm og krydret - er som hva thaimat handler om?

Selvfølgelig ikke. Men for bedre eller verre, thailandsk mat kan ikke løsn sin tilknytning til det varm og krydret smak av chilies. Folk har en tendens til å overse de mange andre urter og krydder som kombineres for å gi thaimat sitt utvalg av delikatesse. Det er veldig delikat samspillet av urter og krydder som gjør Thai mat så godt elsket blant alle folkene i verden.


Enkelt mest fremragende klientledetekst Thai kulinariske kan være den harmoniske blandingen av de tre S av smaken - krydret, salte og sure. Dette oppnås fundamentalt ved de tre viktigste ingrediensene.


Chili - krydret


Til tross for den avgjørende betydningen av chili eller "prik" i Thai matlaging, er det antatt at Thai folk bare kjøpt kjærlighet for den krydrede smaken av chili på 1500-tallet. Det er ikke klart om portugisiske eller spansk kjøpmennene var ansvarlig for å introdusere denne chili pepper til gamle Siam. Thai folk har i alle fall siden mestret bruken av dette krydderet i matlaging deres blande den med andre urter og smakstilsetninger.


Grønn eller rød "prik kee noo", bokstavelig talt "musen slippe chili" er det tiniest men pakker en minneverdig kraftig slag. Noensinne spise ikke den en helhet, eller du kan brenne tungen umiddelbart.


Fiskesaus - salt


"Nam pla" i Thai, den nest viktigste ingrediensen i Thai-mat. Det er avledet fra brygging fisk eller reker blandet med salt og dekantere vin gjæret resultatet i flasker. Ikke forveksle dette med kinesisk eller japansk soyasaus. Sin aroma av gjæret fisk kan være irriterende, men når blandet inn andre ingredienser blir mer subtil og utrolig velsmakende.


Kalk - Sure


"Og" (lime) og noen ganger "magrood" (Kaffirlime) brukes ved enhver anledning i en rekke thailandske retter. Dens viktigste rolle er å undertrykke salte smaken og sterk aroma av fiskesaus.


En veldig enkel bruk av de 3 viktigste ingrediensene i thailandsk matlaging er en "prik nampla" saus der chili legges til fisk saus med noen kalk og hvitløk. Legg noen dråper av dette til noen Thai rett som "gai yang" (grillet kylling), "khai jeow" (stekt egg) eller vanlig over hvit ris, og du kan nyte punch av krydret, salte og sure Thai smaken. Dette er hva de fleste Thai mennesker ikke kan gjøre uten. Og en Thaiphile kan ikke gå på å snakke Thai mat uten å noen gang prøve "prik nampla" seg selv!

Tuesday, October 23, 2012

Hva er økologisk mat, og bør jeg kjøpe det?

Økologisk mat er mat avledet fra dyr og planter som har vokst og oppvokst i samsvar med de strenge retningslinjene knyttet til regjeringens definisjon av begrepet, "organisk". For å bli sertifisert som en organisk mat, mat må være dyrket uten bruk av produkter som produserte gjødsel, syntetisk eller kunstige plantevernmidler, tilsetningsstoffer som kontrollere eller endre vekst, antistoffer, og/eller og husdyr fôr som inneholder tilsetningsstoffer.
Økologisk mat en gang bare et nisjemarked


Det var ikke at lenge siden som "spise økologisk" var noe bare et relativt lite antall folk gjorde. Tilbake i 1960-tallet, var livsforandrende. Kvinner begynte å arbeide utenfor hjemmet og trenden så praktisk. Bearbeidet mat ment et godt måltid kan leveres til tabellen i en brøkdel av tiden. Markedet for frosne og bearbeidet mat bokstavelig talt tok av.


Økologisk mat var definitivt ikke noe som fleste ga mye oppmerksomhet til, spesielt siden det ikke lenger var nok tid til å besøke slakteren, produsere leverandøren og meieriet farmen. En rask tur til supermarkedet kunne nå gi en familie med nok mat i flere dager. Og det er hvordan livet fortsatte, drevet av behovet for hastighet og brukervennlighet.


Økologisk mat gå Mainstream


I det siste, endrer folks følelser mot maten de spiser nok en gang. Denne gangen, er endringen drevet av følelsen at folk ikke lenger vet hva de legger i kroppen sin. Nyheter er i dag fylt med historier om utbrudd av E. coli, genetisk mat engineering, potensielle farene ved å spise mat som er tatt med vekst hormoner å gjøre dem skremmende informasjon om større og bedre og andre. Lei av følelsen ut av kontroll, spise økologisk har blitt elegant og har definitivt blitt den nyeste trenden i spise blant folk fra alle samfunnslag.


Sant økologisk mat er dyrere enn ikke-økologisk mat, men avveiningene er vel verdt den ekstra kostnaden. Ikke bare er økologisk mat bedre for de som konsumerer den, folk som spiser økologisk mat hevder disse matvarer faktisk smaker bedre enn de vokst og hevet uten denne strenge definisjonen. Faktisk, spise økologisk er den beste måten og virkelig er den eneste måten å føle seg 100% trygg om mat som forbrukes.


Møte nye etterspørselen


I dag, er økologisk mat big business og en stadig voksende segment av næringsmiddelindustrien. Bønder er å endre måten de vokser deres mat for å dra nytte av denne økte etterspørselen. Dessverre for råvarer dyrkere, kan det ta opp til 2 år for landet å rense seg selv for syntetiske sprøytemidler og kunstgjødsel som er brukt under alle år tidligere å vokse organisk. Men ventetiden er en verdig avveining også.


Økologisk mat er så populære at det er ikke lenger nødvendig å handle for dem på spesialitet butikker. Faktisk, vier store dagligvare-butikk kjedene stadig mer hylleplass for å møte de stadig økende behovene av økologisk mat tilhengere.

Monday, October 22, 2012

Bare med øl kan kylling smak god

Bare med øl kan kylling smak god-en holdning som deles av lidenskapelig øl drinkers. Gourmetmåltider er nytes av mange; Når man tenker på drikker serveres i en førsteklasses restaurant, kommer vin til hjernen oftest. En diner kan velge en velsmakende liquer som Drambuie eller whisky å nyte til kaffen etter et godt måltid. Det bringer tankene silke kjoler, smoking, en night at the opera. Mange tradisjonalister ville bli overrasket over å høre at øl er nå på den finere middagsmenyen.


Til tross for dens sporty, pub-crawl, keg party rykte, øl har blitt omgjort til en kjølt, skummende drikke servert blant eliten. Det er blitt vanlig for verter og vertinner å lure på hva øl å tjene med måltidet de vil tjene sine gjester. På siste observasjon på en restaurant så jeg folk på neste bordet lese en liste av øl, ikke vin.


Hvilken type øl går med rettene servert på middagsselskaper og i restauranter? Det finnes mange forskjellige typer øl: lager, ale, pilsner, brown, bock, porter og stout. Hvordan kobler disse øl med mat? Det finnes så mange typer mat å velge mellom: meksikansk, kinesisk, Thai, japansk, britiske, tyske osv. Det enkle svaret er å velge hva du, diner, mener for å være en god smak-kamp. Alles smaker forskjellig og det er nok valg å gå rundt. For de av dere som er fast, og vet ikke hvor du skal begynne, er følgende et godt sted å begynne.


En mulighet er å velge en øl som samsvarer med opprinnelsesland av de blir servert mat. Jeg har nylig gikk ut til sushi og besluttet å ha en japansk øl med min tempura og maki. Jeg har aldri smakt øl fra Japan før, og jeg liker nye opplevelser. Jeg valgte Kirin øl, som var en lys, delikat øl ideelt egnet til de delikat smakene av sushi. Kirin nettsted (www.kirin.com) hevder deres øl har komplimentert sushi i nesten et århundre.


I Mexico og sørvestlige USA, noen mennesker liker å drikke chili øl-en lager stil øl som er rik, malty og roasty. Dette varmt ølet er den perfekte match for krydret meksikanske tilbud som burritos. Jeg liker å drikke Corona øl med kalk som det er den perfekte match for natchos og tacos.


Britiske biff og Yorkshire pudding gå best med en traust øl som Guinness. Guinness selv er som et måltid i et glass. Et solid måltid smaker bedre med en solid øl. En traust øl kan også kobles sammen med andre tyngre måltider som lasagne, pasta, pizza og viltretter.


Fiskeretter krever en delikat øl kompis-med mindre fisken er tungt ramponert og frityrstekte. Fersk fisk smaker best med en pilsner eller lys Pilsner. Fisk og chips, britisk stil, kan følge en brown ale eller en tyngre lager.


Kylling smaker godt med nesten alt og valg av øl avhenger av individuelle smaker. Dramatiska-smaker kylling retter, for eksempel Curry eller Thai sterkt krydret kylling kan være forbundet med sterkere øl som en malty amber eller en tørr porter. En stekt kylling kan gå godt med en lys Pilsner eller pilsner.


For å avslutte en middag, kan diners du prøve mørkt øl, krem stout, havregryn Stout, dobbel Bock eller Scotch Ale. Alle disse øl er tung og søt og ville smaker godt med ostekake eller tortes. Imperial Stout trenger en dessert laget med sjokolade som det er ganske bitter og tunge.


Hvis dessert er lett og fruktig, kanskje en frukt-flavored lambic ville gå bra. Lambics er hveteøl produsert i Belgia, og noen av dem er flavored med bringebær, og peach. Det er sunn fornuft som en fruktig øl ville kombinere godt med en fruktig dessert.


Hva en fantastisk og unik opplevelse det ville være å invitere venner på en seks-retters måltid ved hjelp av ulike øl for hvert kurs, sammenkobling hver rett med en passende øl. Det ville være middagsselskap snakket om i årene som kommer.

Sunday, October 21, 2012

Toast av byen: Vin som forebyggende medisin

Mens ikke mange av oss ser frem til å ta våre daglige medisiner, er noen rettsmidler mer palatably behagelig enn andre. Blant disse, noen forebyggende medisiner for hjertesykdom og noen kreftformer, inkludert rødvin.


Og mens mange jubler fordeler av robust drikke andre lurer på om det virkelig er toast av byen. Og ifølge eksperter, svaret er en unresounding Ja eller nei.


De oppmerksom på at selv om vin tilbyr mange forebyggende krefter mot hjertesykdommer, noen kreftformer, og betennelse føre av leddgikt, disse kvalitetene er ikke iboende i frukt av vintreet.


Eksperter hevder at mens rødvin (i moderasjon) "," har helsemessige fordeler, de ikke er noe større enn de som de kan få via en solid diett av antioksidanter, inkludert fersk frukt som røde druer, fersk presset drue juice, drue frø olje, dype grønne grønnsaker, meloner, gresskar, squash, blåbær, paprika og andre fargerike frukt og matvarer.


Imidlertid oppmerksom de "gjør", på at antioksidanter i rødvin kan være mer konsentrert enn i andre matvarer på grunn av gjæringsprosess. Likevel, konsentrert nivåer kanskje ikke betydelig nok til å gjøre daglig inntak som er anbefalt.


Også, helse og ernæring eksperter oppmerksom på at det er også bevis for at moderate mengder andre alkohol kan være like effektivt i å øke HDL (godt) kolesterol. Likevel, de (eksperter) hevder at de er fortsatt motvillige til å oppmuntre folk til å begynne å drikke i et forsøk på å holde seg frisk (mot hjertesykdommer og noen kreftformer) fordi alkoholforbruk kan heve andre risikoer og bekymringer. Blant disse, vekt gevinst og avhengighet problemer. Overdreven drikking kan også øke LDL (dårlig) kolesterol nivåer, og også østrogennivå hos kvinner, som har blitt knyttet til økt risiko for brystkreft.


For kvinner som vil ha hvit vin, øl og andre typer alkohol, er den "dårlige" nyheten at ingen har samme forebyggende og beskyttende krefter som rødvin, siden alle antioksidanter finnes i hud og frø av druer. Hvitvin er gjæret uten skinn av druene.


Kvinner vin drikker sier eksperter kan nyte to til tre gram om dagen for den ekstra antioksidant fordeler, men husk å ikke bruke det som en unnskyldning for å drikke eller i stedet for en sunn og variert kosthold rikt på forebyggende egenskaper.

Saturday, October 20, 2012

Hvordan er Dry Ice gjort?

Alle som er gamle nok vil å huske "isen boksene", huske de daglige leveransene av store blokker av is som holdt deres kjøtt og mat kule innenfor icebox, en forløper til kjøleskapet. Men disse blokkene var enormt rotete da de smeltet, og slått til væske.


Det er ett problem som du ikke har med dry ice. Fordi det er akkurat hva dens navnet sier-dry ice. Og når det "smelter", er det faktisk endre tilstand fra en solid til en gass. Tørr is er karbondioksid gass som har vært utsatt for høyt trykk.


Like vann natur endres i henhold til havoverflaten, har kokende ved lavere temperaturer på lavere Press, karbondioksid også en solid-flytende gass-transformasjon som er relatert til press. Ved normal trykk er CO2 ikke ganske flytende, og ikke helt en gass. Men når innelukket i høyt trykk kammer av en brann apparat, blir det en væske.


Hvis du vil gjøre dry ice, slippes flytende karbondioksid fra en høyt trykk beholder, etter som det er en rask fordampning av noen av gassen i luften, noe som resulterer i nesten momentant avkjøling av resten av escaping væsken, til frysepunktet. Isen/skum som produktet utsettes deretter for komprimering, hvis du vil opprette blokker av is som overflaten temperatur gjennomsnitt rundt - 109F.


Svært tetthet og treg prosessen med fordampning etter komprimering, gjør tørr is til den perfekte måten å sende perishables over svært lange avstander. Det er ingen rotete puddles vann fordi noen fordampning slår tørr is til en gass som slippes ut i luften. Derfor svært viktig dry ice bør aldri være gjennomført i et lukket kjøretøy og/eller holdt i et rom uten skikkelig ventilasjon. Når CO2-innholdet i vanlig luft stiger om sin standard 5%-nivå, blir det giftig.

Friday, October 19, 2012

Energien i bananer

Grab en banan og bli aktiv!. Bananer har tre naturlig sukker; sucrose, fruktose og glukose-kombinert med en fiber, en banan gir en umiddelbar og vedvarende økning av energi. Forskning har vist at bare to bananer gir nok energi for en anstrengende 90 minutters arbeidet ut.


Unripe bananer inneholder motstandsdyktig stivelse, så kalt fordi det ikke kan være fordøyd av tynntarm-som deretter ferments i den store intestine, ofte forårsaker-fløyen. Fordi moden bananer er svært lett førdøyelig og sjelden føre til allergiske reaksjoner, er de en populær solid mat for babyer.


Bananer finnes også til fordelaktig å forhindre som eller kurere disse plager:


Hjerte brenne: Bananas har en naturlig antacid effekt i kroppen så hvis du lider av en hjerte brenne, prøver å spise en banan for lindrende lettelse.


Morgen sykdom: Snacking på bananer mellom måltider bidrar til å holde blodet sukker nivåer opp og unngå morgen sykdom.


Mygg biter: Før nå for insect bite-krem, prøv rubbing det berørte området med innsiden av en banan hud. Mange mennesker finner det utrolig vellykket i å redusere sweeling og irritasjon forårsaket på grunn av insektsbitt.


Hangovers: En av de raskeste måtene å kurere fyllesyke er å gjøre en banan milkshake, sweetened med honning. Banan beroliger magen, og med hjelp av honning, bygger utarmet sukker-nivåer, mens melk lindrer og rehydrates systemet.


Røykfrie: Bananer kan også hjelpe folk prøver å gi opp røyking. Næringsstoffer i bananer hjelpe kroppen gjenopprette fra virkningene av nikotin uttak.


Ulcers: Banan brukes som en kosttilskudd mat mot intestinal lidelser på grunn av sin myk tekstur og glatthet. Det er bare rå frukt som kan spises uten nød i kroniske tilfeller. Det også nøytraliserer Surhet og reduserer irritasjon belegg linjen i magen.


Stress: Kalium er et viktig mineral, som hjelper med å normalisere hjerteslaget, sender oksygen til hjernen og regulerer kroppens vann balance. Når vi er stresset, øker vår metabolske rate, og dermed redusere våre kalium nivåer. Disse kan være re-balance ved hjelp av en banan snack.


Anemi: Høy i jern, bananer kan stimulere produksjonen av hemoglobin og hjelp i tilfeller av anemi.


Green bananer eller groblad-bananer er ufordøyelig og usmakelig når spist rå. Ettersom de er rike i tannin, kan de smaker bitter, selv om noen av dette smaker forsvinner når tilberedes. Groblad-bananer inneholder mer stivelse enn bananer fordi de spises før de som er fullmoden. Noen undersøkelser har koblet lav fordeling av kreft mage og tarm med en diett høy i ufordøyelig stivelse.


Så er en banan en naturlig rette for mange ills. Når sammenlignet med en apple har fire ganger protein, to ganger i karbohydrater, tre ganger den fosforsjiktets, fem ganger vitamin a og jern og to ganger andre vitaminer og mineraler. Så neste gang du ser en banan, ikke nøl med å ta en bit!


Her er en deilig banan oppskrift for å komme i gang-


Banan krem Pudding


Bananer-4
Sjokolade saus-1 cup
Pulverisert sukker-1 cup
Lite sjokolade pulver - 2 Tblsp.


Kutt banan i store stykker. Bland sjokoladesaus og sjokolade pulver å gjøre en krem. Deretter legge til banan bitene i denne krem. Bland pulverisert sukker i kremen. Angi denne blanding for en gang i fryseren og til pudding blir mykt til medium hardhet.

Thursday, October 18, 2012

3 Ting du må vite om røkt laks

Røkt laks som er anbefalt av American Heart Association


Nå, alle har hørt at røkt laks er en deilig tillegg til noen måltid, men visste du at alle fordelene med denne fantastiske fisk? Om røkelaks har vært varm eller kald røkt eller selv kurert, sunn næringsstoffer inne er uvurderlig til den menneskelige kroppen.


Studier har vist at røkelaks kan bidra til bekjempelse av coronary hjertesykdommer på grunn av Omega-3 fettsyrer den inneholder. Disse oljene kan redusere blod lipider, øke avslapning i store arteries og andre blodkar, og kan også redusere karsystemet blod koagulere samt provoserende prosesser i blodkar. Det har også vært nyere studier som viser at i tillegg til å redusere risikoen for hjertesykdommer, røkt laks også er kjent for å hjelpe personer som har astma, psoriasis, visse kreft og leddgikt.


Røkt laks er også høy i Vitamin E, som er også en stor antioksidantegenskaper. Vitamin e kan redusere eller redusere risikoen for hjertesykdommer og har også vist seg å spille en beskyttende rolle mot kreft også.


For alle dere ser vekten, er mest røkt laks versjoner også svært lav i karbohydrater. Med noen typer røkt laks som inneholder null carbs totalt. En sunn diett som inneholder røkt laks for å hjelpe deg å miste vekt som en flott måte å redusere risikoen for hjertesykdommer. Så neste gang du evaluerer ditt kosthold og/eller din helse, vet at du kan inkludere røkt laks som en fin måte å beskytte deg mot slike farer til godt å være som hjertesykdommer.


Få din Omega-3 fra røkt laks


Det kunne ikke vært en enklere eller mer deilig måte å få Omega-3, enn å spise røkelaks. Omega-3 har blitt vist i flere studier å reduserer risikoen for sudden death og unormal hjertet rytmer. Også beskytter Omega-3 mot hjertesykdommer ved å senke blod triglyserider og hindre blod clotting.


Smoked Salmon levert tilbyr deg vill Alaskan røkt laks som er mest gunstig laksen tilgjengelig. American Heart Association kosttilskudd retningslinjene at sterkt amerikanerne å spise fete fisker, slik som røkelaks minst to ganger i uken på grunn av høyt innhold av Omega-3.


Medisinske fordelene du får fra å spise røkt laks går på. Spise røkelaks kan redusere menns sjansene for utvikling av prostata kreft med 40 prosent. Kvinner blir raskt med rekkene med sine mannlige counter deler når det gjelder å utvikle hjertesykdommer. Forbruker røkelaks minst to til fire ganger per uke redusere sine sjanser til å dø med hjerteinfarkt med 30 prosent. Konsumere røkelaks kan redusere en manns sjansene for å ha den vanligste streken med 40 prosent. Spise røkelaks kan avskrekke depresjon hos gravide kvinner. Fordelene med å spise røkelaks fremme en sunnere hjerne.


Som du kan tydelig se forbruker røkt kan laks tilby helsemessige fordeler for menn og kvinner likt. Røkt laks levert kan hjelpe deg å få på veien til bedre helse, og hjelpe deg med å redusere risikoen får mange livstruende sykdommer.


Ikke bekymre deg om kvikksølv med røkt laks


Visste du at du kan spise røkelaks uten alle bekymre kvikksølv? De fleste dypt vann fisk som Sverdfiskbiter, hai, store tunfisk og marlin er kjent for å akkumulere høye nivåer av forurensninger. Forurensninger som kvikksølv kan være farlig som de blir konsentrert i fisken og er giftstoffer til den menneskelige kroppen når forbrukes. Wild laks har som brukes i røkt laks, konsekvent hadde ubetydelig kvikksølv nivåer i EPA studier.


Røkt laks kan betraktes som en av de beste valgene som anbefales sjømat å legge mye trengs næringsstoffer til din diett. Røkt laks er høy i Omega-3 fettsyrer. Disse mirakel næringsstoffer er kjent for å bidra til å hindre at blod clots å utvikle og fremme også en sunn, jevn hjerterytme.


Ikke bare er røkelaks fri for bekymringer kvikksølv, og vi har hørt om alle de helsemessige fordelene, er det også svært velsmakende. Røkt laks kan legges til omtrent alle parabolen du ønsker å forberede fra salater og supper. Etniske retter som meksikanske, italiensk og kinesisk parabolen gnisten når du legger til røkelaks. Ikke bare er det allsidig, mangel på forurensninger i denne fine fish gjør det en trygg valg å mate familien.


I tillegg til forbereder måltider med denne fantastiske fisk, kan du også være stolte av å gi det som en gave. Røkt laks er ikke bare rimelig, det kommer i en rekke pakker, og det gjør en unik gave.

Wednesday, October 17, 2012

Velge vin på en første dato

Første date er nerve wracking nok uten å måtte bekymre seg for hvilken vin å velge å imponere den nye vennen!


En av de store tingene om vin på en dato er at en flaske er et definert beløp, vanligvis om fem briller. Hvis delt like det er usannsynlig at du vil falle av stolen drukket etter halvparten en flaske vin!


Det er imidlertid noen andre sosiale synder som kan tildeles mens å velge vin på en dato.


Komme i gang


Første, du må bestemme om du vil at hvit, rød, rosé eller glitrende vin. Dette er kanskje den mest viktig beslutningen. Som en generell regel, rødvin er mer en ervervet smak, og det kan være vanskeligere å velge en god rød. Derfor, når du ikke vet din følgesvenn smak det kan være lurt å styre klar av rød vin seksjon.


Musserende vin kan gjøre deg vises litt pretensiøs, eller hvis du gå for en billigere versjon, en tightwad; så dette er vanligvis best unngås. Hvis du ikke er sikker på om din følgesvenn liker vin i det hele tatt, rosé vin er ofte et trygt alternativ som det ofte mangler skarpheten som folk ofte ikke liker i viner.


Hvor mye å bruke?


Husk mer penger ikke betyr alltid mer kvalitet. Hvis du er en svært ny vin, gå for en huset hvit. En hvit huset er neppe være svært fantasifull eller uvanlig, men er nesten alltid perfekt drinkable. Derfor er det et sikkert, midt av det vei-alternativet.


Hvis du ønsker å imponere, se etter noe annet enn hvitt hus. Oppbevares adskilt fra ekstreme før du vet din følgesvenn litt bedre, så ikke gå for bein tørr hvite. I stedet, opt for en fruity tørr vin som appellerer til de som liker både tørr og mellomstore hvite.


Mens nøytral viner kan virke som en bit av en politimann ut, må du huske på at du bare ønsker en drinkable vin som ikke tar fornærme.


Hvis du virkelig ikke sikker på hva du skal velge, hvorfor ikke tilby din følgesvenn et utvalg av briller som en aperitiff mens du har en øl eller ånd. Denne måten du kan vurdere din følgesvenn smak. Selv om de har valgt en ånd, kan du fortsatt få et mål på om de foretrekker søt eller tørr vin.


Du kan selvfølgelig alltid gi din følgesvenn valg...

Tuesday, October 16, 2012

Hva er Corked vin?

Hva er corked vin?


Å holde en vin flasken-forseglet er trolig den viktigste faktoren når det gjelder å opprettholde en god vin. En cork er avgjørende, som den holder oksygen ute av vin flasken. Hvis en flaske vin ikke er lufttette kan det bli oxidized og undrinkable.


Ulike typer cork


De eneste corks verdt å vurdere var tradisjonelt de faktisk gjort av kork. Nylig, men mange vin eksperter har anerkjent at cork kan faktisk føre til mer problemer enn det løser.


Cork, kan på grunn av dens smibar natur ha feil; disse kan medføre segl flasken ikke blir så lufttette som det kunne være, og vinen blir spoilt. I et forsøk på å unngå dette problemet, kan moderne cork produsenter behandle kork med en kjemisk kalt TVA. Dessverre dette kjemikaliet kan føre til at vin til smak og lukt litt fuktig og muggen.


Etter å ha sagt dette, er cork kjøpedyktig utvides til å fylle fullt i nakken av flasken, som derfor fortsatt gjør det foretrukne alternativet for spesielle viner som må lagres, over en lengre periode.


Plast corks blir stadig økende populære, i det siste. En av de viktigste problemene knyttet til tradisjonelle corks er at vin blir 'corked'. Plast corks forhindre at dette vil skje. utmerket! Jeg hører du sier. Det kan imidlertid være mindre irritations med plast corks. En plast cork kan noen ganger være vanskelig å trekke ut fra flasken og bortimot umulig å passe tilbake inn i en halv full flaske.


En annen ny utvikling er utbredt bruk av skruen-top flasker. Inntil nylig har benyttet denne typen segl for bare den billigste viner. Vin produsenter over hele verden er nå erkjenner fordelene som gir av skruen topper. Denne typen segl sikrer at vin er holdt frisk; Det er ingen sjanse for vin å bli 'corked' og flasken kan lett bli forseglet. I virkeligheten er den eneste grunnen at topper av skruen ikke er mer populær på grunn av inngrodd snobbethet forbundet med denne metoden for forsegling en flaske.


Håndtere cork-problemer


Uansett hvilken type cork velger du, er det viktig at du er i stand til å gjenkjenne om vin har vært skikkelig lukket eller ikke. En nyttig test er å se om toppen av kork er på nivå med toppen av flasken; Hvis ikke, er det bestemte flasken vin sannsynligvis best unngås.


Hvis en tradisjonell cork bryter når du fjerner det - ikke få panikk! Bruke en corkscrew for å forsøke å "grave ut' gjenværende kork. Hvis dette mislykkes, bare trykk restene av kork ned i flasken. I motsetning til populær overbevisningen, vil dette ikke ødelegge det vin smaken. Du kan ha til å fiske ut noen biter av kork, men smaken av vinen skulle forbli upåvirket. Imidlertid, du ville være klokt å fullføre hele flasken, under disse forholdene!


Når du velger wine, hvorvidt på vin seg selv og ikke typen cork. Motstå fristelsen til å være en snobb kork; en flaske av skruen øverst kan bare gi deg en hyggelig overraskelse...

Monday, October 15, 2012

Hvor vinen er laget

Det første trinnet i vin gjør prosessen er å knuse druer. I tiden druer ville være lastet inn i en stor mva og vin maker(s) ville forsiktig tråkke på dem å bryte druer skall for å slippe juice.


Denne prosedyren utføres i dag nesten uten unntak ut ved hjelp av en maskin kalt unsurprisingly, en crusher.


Når det gjelder hvite viner, etter å ha knust, juice er atskilt umiddelbart fra cellulose av skins og stengler og gjæring begynner.


Når du lager rød (og rose) viner, er juice tillatt å være i kontakt med knust masse på en stund for å legge til farge, kropp og smaken må (juice å være Syrnete).


Mest moderne viner er fermented på en relativt lav temperatur (rundt 20 grader celsius), noe som resulterer i vin med en fruity karakter. Hvite viner er ofte gjort i store, vannavkjølt, rustfritt stål beholdere men noen bedre kvalitet viner er Syrnete i eik tønner, eller eventuelt eik chippings kan bli lagt til må.


Rød og rosé viner produseres vanligvis i rustfritt stål vats, eller noen ganger, i eik. Når fermenting vin har nådd den nødvendige fargeintensiteten, tegnes væsken fra fartøyet, etterlater knust skins og stengler.


Derefter, kan viner fra forskjellige Bunker være blandet sammen og modnet. Avhengig av hvilken vin, kan lengden på denne modning prosessen måles i alt fra dager til år.


Hvis en "oaky" smaken ønskes kan deretter vinen være modnet i barriques. Nye eik eller gammel eik fat kan bli brukt avhengig av den endelige smaken nødvendig.



Selv etter bottling, vil smaken av noen kvalitet viner fortsette å utvikle seg, om enn på en lavere hastighet. Men i dag, mest viner, selv dyrt viner, er klar for å drikke snart etter bottling.

Sunday, October 14, 2012

Gjøre Grilling en sunn opplevelse

Uten tvil er det noe veldig avslappende og behagelige om matlaging og å spise grillet mat. Det er utallige måter du kan slå grilling ikke bare til en flavorful og morsom måte å lage mat, men det er også mange sunt og velsmakende alternativer. Som alt annet i livet er hva du putter på grillen et valg. Grilling sunn først betyr at du har besluttet å spise sunt. Matlaging på en grill, kan det være en flott måte å redusere fett på mens legge til fantastiske smaken men vi må også være forsiktig når du grilling som det kan være visse risikoer Hvis forholdsregler ikke er tatt. Spise sunt alltid begynner med å velge sunn mat som er lav i fett og bruker marinates for å redusere usunn caseinogens.


Vi vet at kull grilling kan produsere kreftfremkallende røyk fra høy temperatur matlaging av matvarer som inneholder fett- og protein. Dette kan produsere usunn kjemiske endringer i det ytre laget av kjøtt mat. For å unngå disse farlige tilberedt kjemiske formasjoner må vi unngå inhaling røyk og unngå svart char på utsiden av kull mat som er forårsaket av høy varme og/eller overcooking. Det anbefales også at alle lettere væske eller self-lighting pakker unngås så de kan også legge til giftige kjemikalier direkte til maten. Bruk i stedet en startpakke peis og avis for å få kull tent. Mens denne metoden kan først ta et par minutter, er i det lange løp det raskere og sunnere. Bruk av marinader kan også hjelpe mye lavere caseinogens i mat. Ved hjelp av en marinade vil maten ikke bare ta på ekstra smaken, men selv en enkel marinade bestående av olivenolje og en sitrus juice kan redusere de skadelige kjemikaliene med så mye som 99%. En marinade vil også hjelpe tenderizing og styrke din mat naturlige smaker.


Det har vært mye snakk om grilling og risikoen for kreft. Risikoen er reell, og dette bør tas i betraktning, finnes det noen enkle ting du kan gjøre for å sterkt redusere risikoen for kreft, forårsaket av grilling. De skadelige kjemikaliene som kan danne opprettes ved å sette mat, først og fremst meats, under intens varme og flamme. Dette er kreft danner agenter men ved å ta noen enkle forhåndsregler du kan sterkt redusere og med eliminere risikoen. Grilling er ikke den eneste matlaging metoden som forårsaker disse agentene, så det er ingen grunn til å gi opp på grillen. Hvis gjort riktig, er grilling én av metodene sunneste av matlaging.


Hvis du vil redusere risikoen grunnleggende tipsene nedenfor:
• Klippe overskytende fett fra all mat. Fats er de viktigste bidragsyterne til skadelige kjemikalier så unngå fatty matvarer så mye som mulig.
• Ved hjelp av marinades basert på olive oils og sitrus juice med redusere sterkt risikoen.
• Opprettholde en ren grill. Dette vil også bidra til å redusere skadelige kreft danner kjemikalier.
• Unngå la din blusset opp grill. Ekstrem varme og flammen vil også øke risikoen.
• Ikke overcook mat. Hvis du ved et uhell char maten bare skrape eller kuttet den delen.


Marinade oppskriften nedenfor er enkel, allsidig og velsmakende, og vil redusere skadelige kreft forming agenter. Marinade fungerer perfekt med fjærfe, svinekjøtt, grønnsaker og sjømat, og bør kombineres med maten valgfrihet minst 1 time før grilling.


Enkel Marinade
¼ C olivenolje
1 spiseskje sitron juice
1 spiseskje honning
2 ts italiensk urt blanding
1 ts rød pepper flak
1 ts hvitløk pulver
Salt og fersk bakken pepper



Grilling kan være en god måte å klargjøre lav-fett måltider og tar bare litt fantasi til å lage sunn mat. Prøv å starte med matvarer du allerede liker og finne måter å gjøre dem sunnere valg. Beskjæring fett, erstatte skinnfritt kylling, ved hjelp av sunn marinader er et par ting du kan gjøre for å starte danner sunne vaner.



Grillet fennikel salat med Nicoise oliven


Ingredienser:
2 oransje peppers
3 fennikel pærer med topper
2 ts hvit rødvin eddik
1 ½ spiseskje extra virgin olivenolje
2 spiseskjeer extra virgin olivenolje
18 små nicoise-oliven
2 sprigs av savory
Salt og fersk bakken pepper


Instruksjoner:
Steke peppers å bruke din grill flammen eller metoden du ønsker. Plassere dem i en bolle og dekker bollen i plast brytes. Fjern de grønne fronds (øverste blomstrende brikker), og satt til side for senere. Skjære fennikel lengthways i omtrent fem coarsely utklipte biter. Plasser fennikel bitene flatt i en parabol og kysten med 1 ½ spiseskje olivenolje. Sesongen fennikel smak med salt og fersk bakken pepper. Fjerne char fra peppers og terninger peppers i terninger små stykker.


Plasser grillen på medium varme og plassere fennikel sektorene og slå ofte for 7-10 minutter. Grill før fennikel viser grill merker. Pass på at du koker dem inntil de er ønsket tekstur, men ikke char for mye. Overføre til side parabolen.


Kombiner eddik og gjenværende olivenolje og hell jevnt over fennikel. Lett kombinere pepper-blanding med fennikel mens du legger til olivenene. Rive fronds savory og fennikel og skvette over fennikel.


Grillet fennikel salat er fantastisk som en side- eller hovedrett. Som en side kan du vurdere serverer det med en ganske enkelt grillet kylling eller sjømat. Bare husk at hva du putter i magen eller på grillen er ditt valg.

Saturday, October 13, 2012

Slik merker du en kaffebønne jeksel

Hvis du lurer hvordan du velger en kaffebønne jeksel som passer du og dine kjøkken da vet du sannsynligvis allerede at det er forskjellige alternativer åpne for deg. Enkelt sagt vil de fleste kaffe grinders bli spilt i to leirer-blad grinders og burr grinders. Så hvordan du velger mellom to?


Først, det er verdt å merke seg at du kan kjøpe begge typer jeksel som både elektrisk og manuell alternativer hvis du ønsker. Det er blitt populært for folk å kjøpe elektriske maskiner på hele som det er en stor enklere her så, i forbindelse med denne guiden, vi skal fokusere på elektrisk alternativer i stedet for manuell seg.


Enkelt sagt, den endelige avgjørelsen du gjør når det gjelder å jobbe ut hvordan du velger en kaffebønne jeksel, i de fleste tilfeller kommer til budsjett og hvor alvorlig du tenke på kaffe så er dette verdt å huske på mens du leser gjennom denne artikkelen.


Så, la oss se noen av argumenter for og imot av to typer jeksel. Hvis du vil, kan du lære mer om kaffe gridners her: http://www.coffee-n-beans.com/grinders.html



Blad Grinders


Blad grinders – som navnet antyder – kan du bruke et blad til å hakke opp dine kaffebønner før de er bakken. De fleste av disse maskinene arbeide på et enkelt prinsipp-jo lenger maskin-grinds de fine grind vil være.


Proffene


-Vanligvis billigere enn burr grinders.


-Gjør en effektiv jobb med å slipe dine kaffebønner.


Cons


-Kan ikke gi en fullstendig konsekvent eller selv grind (dette kan ha en skadelig effekt på smak og kvaliteten på kaffe du drikker).


-Av bladene på noen modeller kan overopphetes – spesielt hvis de er venstre på lenger for en finere grind – som igjen kan endre faktiske smaken på kaffen.



Burr Grinders


En burr-jeksel – også ofte referert til i enkelte kretser som en Mølle – fungerer på en annen prinsippet til en blad jeksel. Her er bønner knust mellom maskinens bevegelige hjulet og overflaten statisk. Du bestemmer deg på nivået av grind ved hjelp av forhåndsdefinerte innstillinger på burr. Modeller varierer mellom doser og doserless for kaffebønne lagring i den faktiske jeksel.


Proffene


-En burr-jeksel vil gi deg en konsekvent selv grind uten problemer.


-Disse grinders og deres sliping pres-sett er enkle å bruke.


Cons


-En burr-jeksel vanligvis koster mer enn en blad jeksel.


-Noen modeller tresko enkelt og kan være vanskeligere å rengjøre.



Så, når du skal bestemme hvordan du velger en coffee grinder – som du kan se – må du vurdere hvor viktig kvaliteten på din grind og resulterende smaken på kaffen er til deg som individer til en viss grad. Dette er hva vil diktere om du opt for en blad jeksel eller en burr-jeksel på slutten av dagen.


De fleste blad grinders brukere vil bare som en vanlig kopp kaffe som har vært bakken hjemme for optimal helse. Hvis du bare vil sliping dine egne bønner for grunnleggende kaffe drikking bruk, så det er ingen reell grunn hvorfor du skal kaste bort penger på en burr-jeksel når en blad jeksel som passer jobben dine behov like bra.


Det er svært viktig å huske her at et blad jeksel kan gi en mer ujevn grind, men det fortsatt gjør en effektiv jobb. Men du kan ikke få den beste grind- og derfor de beste smaker koppen kaffe – fra bønner du kjøper i dette tilfellet. En godt tips at mange blad jeksel fans gi er å gi sliping maskinen litt milde riste hver nå og da som dette vil hjelpe deg med å distribuere biter av klipp bønner jevnere som kan hjelpe din grind konsistens.


Hvis imidlertid din kopp kaffe er virkelig viktig for deg og ønsker konsekvent brewing resultater hver gang du slipe dine bønner, og du vil sannsynligvis bli bedre ser på å kjøpe en slags burr jeksel som dekker dine behov. Disse grinders er adored av kaffe aficionados bare fordi de behandler dine kaffebønner og sliping prosessen konsekvent og derfor får frem den beste smaken for hver kopp ved å sørge for at hver grind er selv over hver enkelt kaffebønne.


Det er ekte enkelt å kilde og kjøpe hver type jeksel – både i butikker eller over Internett. Store kaffetrakter produsenter slik som Braun, Capresso, Alpina, Mr. kaffe, DeLonghi, Russell Hobbs, KitchenAid, Krups og Solis vil alle har en jeksel linje av noe slag å velge mellom.


Du kan finne – Hvis du shoppe rundt litt – at du kanskje får råd til å kjøpe en dyrere jeksel for budsjettet som det er ofte stor gode kjøp og rabatter å være hadde hele året. Derfor det er absolutt verdt ikke rushing ut og kjøpe den første jeksel du ser, men gjør noen Prissammenligninger først hvis du vil se hvilke besparelser kan gjøres.


Det er like viktig å lese vurderinger for å finne ut hvordan spesifikke modeller har fungert for andre mennesker i siste. Internett er en stor kilde for disse typer brukeranmeldelser så en gang du har identifisert noen modeller kan du logge på og se hvordan disse maskinene har jobbet for andre i sine hjem i stedet for å bare stole på produsentens 'bakside'. Dette vil gi deg en virkelig nyttig ide om hvor godt en modell/modeller kan faktisk fungerer din egen hjem i stedet for å måtte vente å finne ut når du har kjøpt en jeksel.


Det er visse ting å se etter i disse typer brukeranmeldelser. For eksempel, bør du være ute for å oppdage hvis andre jeksel-brukere har funnet ut at deres jeksel:


-Blir tilstoppet eller blokkert enkelt.
-Får bønner fast i sin mekanisme.
-Mantelen og etterlater en bitter smak på kaffe.
-Er lett å rengjøre og vedlikeholde.
-Gir en virkelig selv grind konsekvent.
-Er svært støyende.
-Har et problem med statisk elektrisitet.
-Gir deg en enkel måte å helle ut din bakken kaffe.
-Er godt gjort og vil ikke falle fra hverandre etter et par bruker.


Hvis du kan få de riktige typene svarene på disse spørsmålene så er sjansene du finner typen jeksel – burr eller blad – som er riktig for deg.

Friday, October 12, 2012

Slik merker du en kaffe Roaster

Hvis du har besluttet å steke din egen kaffe blir din første port av samtalen å vurdere hvordan du velger en kaffe roaster som er riktig for deg. Denne beslutningen er trolig et av de vanskeligste kaffe-relaterte valgene du har å gjøre-det er ikke noe verre enn å kjøpe av feil type roaster for dine behov.


Vi skal først og fremst se på automatisert egendefinerte kaffebønne roasters i forbindelse med denne artikkelen. Men det er verdt å merke seg at du kan steke din egen kaffebønner frisk hjemme uten å måtte kjøpe en roasting maskin.


Det er mulig å stek bønner i eller på komfyren, på en grill eller brann eller selv, noen ganger, i en popcorn spratt frem. Men hvis du ta din hjem roasting seriøst og ønsker litt hjelp med prosessen (den gjøre det selv tilnærming kan ta mye mer tid og krefter) og deretter en riktig roasting maskin kan være det beste alternativet.


Så, hvorfor folk stek bønner sin egen hjemme? Vel, er det i utgangspunktet alt om friskhet og kvaliteten på steke du vil til slutt få. Hvis du kjøper grønne kaffebønner – det vil si bønner som er unroasted – kan du ganske enkelt steke dem hjemme når du skal bruke dem i grupper slik at de blir ultra frisk. Grønne kaffebønner er billigere og siste lengre enn klar brente bønner til handel. For øvrig, hvis du vil ha mer informasjon om bønne roasting kan bli funnet her: http://www.coffee-n-beans.com/roasters.html


Muligheten til å steke din egen bønner er en ønskelig må med mange kaffe aficionados – du kan gjøre unna med foreldet kaffe, kan få nivået av steke du vil når og dit du vil og spare litt penger til handel!


I svært enkle vilkår finnes det to hovedtyper av maskinen å vurdere når du skal bestemme hvordan du velger en kaffe roaster som er væske seng/luft Roasters og Drum Roasters.



Flytende seng/luft Roasters


Hvis du ønsker å steke dine egne kaffebønner hjemme er den første tingen du bør se på få tak i et standard flytende seng basert roaster. Disse maskinene er små, kan være kompakt og først og fremst er utviklet for små og mellomstore hjemmebruk. Så, de vil steke din bønner for deg ganske raskt og lettfattelig – du trenger ikke å stå over dem for eksempel som om du var Hjem roasting på komfyren toppen.


Disse typer roasters fungere slag av som popcorn beslutningstakere ved at de bruker varm luft under stek prosessen. Du kan se steke fremdriften i de fleste tilfeller slik at du kan kontrollere dem mer effektivt, og du vil også bli gitt pre-set roasts å velge mellom i alle fall. Hvis du er en Hjem roasting "nybegynner" kan deretter denne typen maskin passe deg best som du vil få en følelse for hele prosessen mens du går-kan du alltid oppgradere til et større og mer komplekse roaster på et senere tidspunkt når du har mer erfaring. Disse maskinene er også billigere enn andre alternativer og er forholdsvis enkelt å bruke på kjøkkenet.


Det er et par downsides med denne type roaster, imidlertid. Du vil finne at noen modeller ikke stek kaffe så mye på en gang og vil brenne Hvis du bruker dem for ofte. Enkelte modeller også har ikke slike store kontroller eller før sett (noen ikke har noen)-så det kan ta en stund å bli vant til å bruke maskinen, hvis dette er tilfelle.



Tromme Roaster


Hvis alternativet i et flytende seng roaster ikke synes ganske riktig for deg når du tenker på hvordan du velger en kaffe roaster kan deretter du også se på trommelen roasting som et alternativ. Trommelen roasters var en gang bare sett på kafeer og butikker som brente egne kaffebønner, men i dag, er det virkelig enkelt å kjøpe maskiner for innenriks bruk.


Trommelen roasting maskiner kan i utgangspunktet stek mer bønner på en gang-i de fleste tilfeller-enn flytende seng maskiner som de er større. De fleste vil fungere på en konveksjon eller conduction metode. Med denne typen maskin plassere dine bønner i en tromme, lukker du den, sette den kjører og vent til steke er gjort.


Dette er mer en pro maskin – selv om de er utformet for bruk hjemme – bare fordi de kan være mer komplisert å betjene enn flytende seng roasters. Men fleste av ekte kaffe fans vil foretrekker denne metoden over tid som det er holdt til å gi bedre resultater i kaffe smak vilkår.


Downsides med mange trommelen roasters er at de ikke har et vindu slik at du ikke kan alltid ser inni dem slik du kan med mest flytende seng roasters. Så, du må stole på din oppfatning av lukt eller hørsel (som du lytte til kaffebønne sprekker!) for å regne ut når din stek gjøres perfekt. Dette er en av grunnene til hvorfor disse maskinene ikke kanskje dress "nybegynner" roasters til å begynne med.


Noen av disse trommelen maskiner kan også gi av mye av røyk, så må du kanskje sortere ut tilstrekkelig ventilasjon eller selv gjøre roasting utenfor Hvis dette er tilfelle. Og som du kanskje forventer du betaler mer for trommelen roasters enn for flytende seng maskiner. På slutten av dagen du må tenke lenge og hardt om hvor sikker du er med hjem roasting prosessen-hvis du ikke har stekt hjemme før, så du kan være bedre starter med en flytende seng-maskin, men hvis du føler deg mer trygg og trenger ekstra funksjonalitet deretter en tromme roaster kan passe deg bedre.


Uansett hvilken type maskin du velger å kjøpe husker at det er helt avgjørende å lese noen bruker vurderinger på Internett før du kjøper et roaster som disse vil fortelle deg ting produsenten ikke. Disse vurderingene er skrevet av personer som har brukt disse maskinene, og de vil gi deg en virkelig god idé av argumenter for og imot av enhver maskin fra folk som har brukt dem regelmessig.


Noen tips for eksempel å se opp med for flytende seng roasters inkluderer:


-Hvor godt gjøre programmene (Hvis det finnes noen) arbeide?
-Hvor enkelt er det å bruke og hva slags funksjoner har den?
-Hvor bra laget er roaster?
-Hvordan jevnt det stek?
-Hvor godt kan du se i roasting kammer?
-Hvor mye støy er maskinen?
-Hvor enkelt er det å rense maskindeler?
-Hva skjer med chaff?


Noen tips for eksempel å se med etter trommelen roasters inkluderer:


-Hvor godt gjøre programmene (Hvis det finnes noen) arbeide?
-Hvor enkelt er det å bruke og hva slags funksjoner har den?
-Produserer det mye røyk?
-Kan du se inni trommelen fra utsiden?
-Maskinen får for varmt?
-Hva skjer med chaff?
-Hvor enkelt er det å rense maskindeler?

Thursday, October 11, 2012

Merke en enkelt tjene kaffetrakter

Stadig flere av oss nå til dags er lurer på hvordan du velger en enkelt tjene kaffetrakter som passer oss best hjemme. Disse typer coffeemaker er utformet for å produsere – som du kanskje forventer – en enkelt kopp kaffe om gangen, og de blir stadig mer populært blant alle typer coffee drinkers.


I det siste har vi vært litt begrenset i våre valg av kaffetrakter – vi har ofte, for eksempel måtte gjøre en hele potten av fersk kaffe bare å nyte en enkelt kopp, men ting er annerledes i dag.



Fordelene


Fordelene med enkelt tjene kaffe stasjoner finnes hovedsakelig i det faktum at de kan gjøre bare en servering av kaffe om gangen, og at de fungerer virkelig rask tjene som en konsekvens i forhold til multi maskiner. Så du trenger ikke å kaste bort kaffe eller trenger ikke å gjøre mer kaffe enn du faktisk drikker i en sitting.


Og hvis du velger en av den nye enkelt tjene pod systemer som ditt endelige valg her, så du kan bare ta en liten individuelle kaffe pod inn i maskinen, gjøre din kopp kaffe og deretter kaste pod. Så, det vil minimal rensing og vedlikehold for å gjøre det så bra!


Du kan selv velge og vrake hvilke kaffe du drikker med disse typer maskiner som pods kan komme i ulike typer, roasts og smaker. Store kaffe selskapene som gjør kaffe for disse pods øyeblikket inkludere noen store navnene i sektor som Douwe Egberts, Melitta og Folgers – slik at du får en garanti for kaffe erfaring og kvalitet på samme tid også.



To typer


Det er i utgangspunktet to måter å bruke en enkelt tjene kaffetrakter. I første omgang du kan kjøpe brews en konvensjonell kaffemaskin som bruker standarden bakken kaffe via et vanlig filtersystem men som bare en enkelt kopp kaffe på en gang i stedet for å gjøre opp en helt store potten. Det er verdt å merke seg her at noen av disse maskinene kan noen ganger være i stand til brygg opp to kopper i stedet for bare én som kan gi deg litt mer fleksibilitet.
I begge tilfeller vil maskinen her brygge direkte inn i koppen svært raskt og effektivt. Noen av disse typer modeller selv kom med sine egne krus når du kjøper dem!


Som enkelt tjene maskiner gå denne alternativtypen er pålitelig, men slags uninspiring Hvis du leter etter noe litt forskjellig i din kaffe drikker. Men hvis du fortsatt lurer på hvordan du velger en enkelt betjene kaffetrakter, da dette kan være et godt alternativ for deg hvis du bare ønsker en rimelig og kompakt kaffetrakter for en/to personer. Noen av disse maskinene er virkelig liten i dag, og kan enkelt bare sitte på slutten av et bord for ekte brukervennlighet uten å ta opp for mye plass.


Men hvis du vil ha noe litt mer spennende fra en enkelt betjene kaffetrakter, så du bør også vurdere noe langs linjene av en av disse nye pod-systemer som vi allerede har nevnt. Disse enkelt tjene maskiner (for eksempel de i Philips Senseo området, for eksempel) er utformet for å ta en enkelt pod som inneholder et bestemt merke, steke eller typen kaffe om gangen.


Du pakke pod ut av emballasjen, sted den i maskinen og det brews din kaffe opp for deg i koppen. Du kan deretter bare kaste den brukte pod i papirkurven. Igjen er det verdt å merke seg at noen pod systemer kan være kjøpt som vil gjøre to kopper kaffe om gangen.



Utvalg - krydderet i livet


Disse maskinene er så populære nå delvis fordi de er så praktisk og pålitelig, men også fordi de lar deg å kjøpe ulike varianter, typer og smaker kaffe pods. Så, du kan velge hvilken type kaffe du vil brygge til enhver tid på dagen uten å måtte holde et stort lager av forskjellige typer kaffe i din kjøkken skap.


Dette forhindrer at du har massevis av store uåpnet poser med kaffe kommer gammel i din skap fordi du bare ikke kan drikke dem som raskt. Disse pods er også alle individuelt forseglet slik at du ikke mister friskhet som du kan gjøre når du har åpnet en pose med standarden bakken kaffe.


En klage at noen pod maskin brukere har er at pods seg selv ikke er alltid så kostnadseffektivt som de kan være. Som du kanskje forventer du kan måtte betale en premie for bekvemmelighet her, slik at denne typen pod system fungerer godt ut til å bli dyrere både kjøpe første maskinen og pods enn hvis du var bare å kjøpe en liten enkelt betjene maker og vanlige poser med kaffe.


En viktig ting å tenke på som du tenke over hvordan du velger en enkelt tjene kaffetrakter er kompatibilitet. Noen pods kan brukes i andre typer standard coffee makers, så det er verdt sjekker kompatibiliteten med produsenten. Og noen kaffe pod system tilbyr muligheten til å legge til et vanlig filter til maskinen slik at du kan bruke dem som en standard enkelt tjene maskin med din egen bakken kaffe.


Fleksibilitet er avgjørende her som du ikke vil kjøpe en kaffetrakter eller en pod system som begrenser valgene dine. Noen pod systemer, for eksempel kan du bruke andre typer pods i maskinen i tillegg til de som er laget for den aktuelle modellen. Dette alternativet er stor som du får mye mer fleksibilitet når det gjelder kaffe drikking valg. Men vil noen systemer bare fungere med sine egne pods som kan se du begrenset på valg, og som også kan koste deg mer i det lange løp.


Det egentlig rolle ingen hvilket system du bestemmer deg for passer du best på slutten av dagen. Du kan selv velge for både valg! En siste ting å huske er at du kan få gode rabatter og gode kjøp på standard enkelt serverer kaffe beslutningstakere, pod systemer og pods seg hvis du shoppe rundt. Mange pod system brukernes, for eksempel shoppe rundt på Internett og deretter bulk kjøpe pods når de finner et røverkjøp.

Wednesday, October 10, 2012

Barista konkurranser

En barista er en person som forbereder kaffe drinker i kaffe huset som hans eller hennes yrke og spesielt jobber for å skape den perfekte espresso. Barista har omfattende kunnskap om ulike typer bønner og roasts og har tekniske ferdigheter nødvendig å mestre espresso-maskin.


Antioxidant vurdere utvinning av kaffe som kunst, og de faktisk utfører foran sine kunder hver gang de forbereder en espresso, en cappuccino, en caffe latte eller en caffe mocha. Men hvis de ønsker for større publikum og anser seg selv som virkelig flink kan de vurdere konkurrerer i barista konkurranser. Disse hendelsene skje hvert år, og de er avholdt på lokale og nasjonale nivåer. Ultimate tittelen til å vinne er Barista verdensmesteren.


Barista VM ble første gang avholdt i 2000 i Monte Carlo, og det ble raskt en offentlig hendelse hvor den beste antioxidant fra forskjellige land kjempet for espresso gjør overlegenhet. Barista verdensmesterskapet finner sted hvert år i et annet land og konkurrentene er vinnerne av de nasjonale barista konkurransene.


I USA den spesialitet kaffe Association of America (SCAA) er vert for flere lokale barista konkurranser. Det er ti regioner, og hver stat er knyttet til et område. Lokale konkurranser er sponset av bedrifter, og vinneren av hver av de lokale arrangementer har sjansen til å prøve å imponere juryen i oss Barista Championship. Det er mange barista konkurranser i Europa og Storbritannia. Canada, Australia og Sentral-Amerika har også barista konkurranser på de lokale, regionale og nasjonale nivåene.


I en barista konkurranse dommerne være nødt til å vurdere både konkurrentene og kaffe drinker de gjør. Vilkår basert på som de resultat hver barista involverer kvaliteten og smak av drikkevarer, personlig presentasjon, teknikk og også presentasjon av kaffe drikke.


The antioxidant race mot klokken som de er bare tillatt å utføre i 15 minutter. De har også 15 minutter før den faktiske presentasjonen for å forberede seg med alle detaljer på Vis - ingredienser som syrups, sjokolade sprinkles, eller noe annet som du kan tenke på bortsett fra alkohol, kopper, skuffer, Hurtigmiksere, mixers og bærbare brennere. Contenders selv stek egne kaffe og tar det med seg på konkurransen. Etter deres drikker, har antioxidant 15 minutter å rense deres stasjon før de gjør rom for en annen konkurrent. Espresso maskiner brukes i konkurransen er nøkkelen til smak av kaffe. Maskinene må stå absolutt feilfri og befri fra alle urenheter.


Under 15 minutters ytelse måtte intervall antioxidant bevise sine ferdigheter ved å forberede 4 espressos, 4 cappuccino og 4 signatur drinker. Fire sensoriske dommere som har til å bestemme kvaliteten på drikker smak hver og en av drikke. Klargjøring av drikke, har antioxidant til å presentere sitt arbeid, gi detaljer om ingrediensene de brukt til publikum og også behandle dommerne som kunder i en kaffebar. Man kan bare forestille seg stress.


Etter espressos og cappuccino, som er ferdig med latte art - kommer komplisert design trukket oppå kopp med Skumstøpt melk ved hjelp av pitcher, tid for signatur drikke. Det er konkurrent opprinnelige etableringen, og dette er hvor antioxidant avslører sin kreativitet og ferdigheter å kombinere roasts, syrups, dampende og skummeren melk og bruker alle slags ingredienser og smaker som gjør deres drikker til savory kunstverk. The antioxidant kan tilbringe måneder for å oppfinne denne perfekte drikke som kan bringe dem seier i en konkurranse.


Her er noen eksempler på drinker som barista champions har oppfunnet:


* Troels Poulsen, 2005 World Barista Championship vinner, opprettet en drink kalt ESB, som i "forbedrede sensoriske balanse" ved å kombinere smeltet pepper-gel, espresso og lavendel sirup.


* Phuong Tran, 2005 USA Barista Champion, var inspirert av barndommens i oppretting av Crimson Sage, en drink laget av sukkerrør juice, pulver hvit pepper og steamed melk infused med salvie blader. Hun sa at som barn elsket hun drikking sukkerrør juice med is, og hun alltid drømt om å bruke det i en drink.


* Sammy Piccolo, 2004 Canadian Barista Championship vinner, opprettet "Insieme" ved hjelp av raw sugar, eggeplommer, karri, bittersweet sjokolade og melk.


* Bronwen Serna, USA Barista forkjemper for 2004, rett hennes signatur drikke "Sweetness" fordi den "hemmelige" hovedingrediens var honning. Hun har også brukt mørk sjokolade pulver og servert den med en mørk sjokolade firkant.


Antioxidant trener hardt for disse konkurransene, særlig hvis de har mulighet til å delta i World Barista Championship. De prøver å få til perfeksjon sin teknikk og sette sammen sitt program som under konkurransen alt har å arbeide glatt, er uten glitches tillatt. De kan faktisk sammenlignes med idrettsutøvere Innøving for de olympiske leker som noen av dem har trenere som noen ganger spiller rollen som dommere i forberedelsene til konkurransen.


Barista training


Vel, kan kanskje etter å ha lest om konkurransen kravene det være lurt å børste opp litt på ferdigheter. Det er flere måter å enten få grunnleggende ferdigheter trening som en barista eller forbedre ferdighetene dine eksisterende:


* Bøker og håndbøker. Det er mange bøker og håndbøker tilgjengelig som tar deg steg for steg igjennom prosessene for å gjøre en espresso, en cappuccino og andre spesialitet kaffe drikke. Ulempen er at du bare har fortsatt bilder å betrakte som kan gjøre det vanskelig for nybegynnere å se detaljene av metoder.


* Videoer. Disse gir både visuell modellering, samt kommentarer om hvordan å produsere den perfekte koppen espresso.


* Trening klasser. Det er trening steder i de fleste områder som tilbyr kurs som spenner fra tre timer til en hel dag på læring hemmeligheter en barista. Mange av disse programmene også omhandler hvordan ta vare på espresso-maskin, og tilbyr et sertifikat ved ferdigstillelse.


* Hands-on. Noen erfarne barista vil tilby personlig trening eller veiledning for dem som er interessert i å bli en barista eller i å forbedre sine ferdigheter.


Uansett hva du velger å gjøre, hvis du har et talent for å lage en stor kopp espresso bør du vurdere å skrive en barista-konkurranse. Du vil møte andre mennesker som deler din lidenskap for kaffe og vil sikkert få noen nye ideer til å prøve i din kaffebar.

Tuesday, October 9, 2012

Hvorfor må du spise tomater?

Spiser tomater? Selvfølgelig har du kjent at tomater er nå spist lett rundt om i verden. Du kan finne tomater overalt som en del av frukt og grønnsaker.


Noen eksperter sa at tomat er kjent som en kilde til makt av ernæring, da den inneholder et stort antall vitaminer og mineraler som støtter vår kropp helse.


Tomater er først dyrket i Peru, og deretter brakt til Mexico. Tomater er nå solgt overalt. I American dagligvare-butikker, er tomater ofte plukket unripe, og ripened i lagring med eten.


Hvilken som er bedre, unripe eller moden?


Tomater som er råtne i lagring med eten, plante hormone produsert av mange frukt og fungerer som stikkordet å begynne å ripening, har en tendens til å bli lenger, men har dårligere smaken enn tomater råtne på anlegget. De kan bli gjenkjent av deres fargen, som er mer rosa eller oransje enn den moden tomat dyp rødt.


Basert på ernæring innholdet, har rød tomater mer vitamin a enn grønne tomater. Men i dette tilfellet grønne tomater har mer protein.


Hvis du spiser tomater hverdags, er det fordelaktig å forebygge kreft til 50%. Tomater vil kjempe ulike typer kreft og beskytte hjertet ditt fra hjerteinfarkt.


Hvorfor tomater er fordelaktig for helsen?


Tomater inneholder ulike typer ingredienser. Her er noen av dem:


* Lycopene, en av naturens mest effektive antioksidanter. Det er fordelaktig å kjempe forskjellige slags sykdommer, mest av alt å bekjempe kreft.


* Fiber i tomater forhindrer diabetes, astma, tykktarmskreft og reduserer mengden Kolesterol fra kroppen.


* A-Vitamin C og A, antioksidanter som bekjempe frie radikaler. De slåss mot aldring, berolige hud og hår.


* Kalium, vitamin B6, folat og niacin har påvist effekt i å senke Kolesterol nivået, å senke blodtrykket og arbeider mot hjertesykdommer.


* Vitamin K i tomater bidrar til å bygge bein.


* Krom og biotin gjør kroppens evne til å behandle sukker og fett, som kan forbedre kjemper diabetes og hjelpe nerve-funksjonen.


* Riboflavin hjelper med energi metabolisme og kamper mot migrene hodepine.


Så, hvis du bruker moden, unripe eller tomat-basert matvarer (tomatsaus, tomat pasta etc.) alle gir mange næringsstoffer med flere mekanismer for handling for å hindre deg fra ulike typer sykdommer.

Monday, October 8, 2012

Kokker tankesett

Har du noen gang lurt på hva forskjellen mellom en god kokk og en vanlig kokk er? Hvordan kan en produsere mat oppskrifter som er husket og en annen produsere mat som er raskt glemt? Disregarding alle vitser om aldri stole på en mager kokk kan jeg bare si at 80/20 regelen gjelder i denne profesjonen de samme som i andre yrker. Det er et faktum i livet at 20% av jurister, leger, regnskapsførere, finansielle planleggere etc. er enestående; de andre 80% er middelmådige til forferdelig. Det samme gjelder alle bransjer og yrker. Så utfordring vis-à-vis kokker er å finne hva som skiller de 20% fra 80%.


Det første du vil legge merke til om topp 20% er kreativitet; de oppretter måltider og satte standarden for andre til å følge. Det mest åpenbare tegnet på kreativitet er på samme måte som serveres et måltid. Kan du se på måltidet før du begynner å spise og tror: denne måltid ser ut til å være unik? Dette må være åpenbare før du smake det. måltidet virkelig trenger å røre noe (annet enn sult) i deg. Beste kokker er som interiør Bassanesi i sin presentasjon; blande farger, former og -teksturer å være sikker på at de er iøynefallende.


Neste vi kommer til oppskriften seg selv. Beste kokker presentere sjelden en oppskrift som det er presentert i en Oppskriftsbok; i stedet de legge til sin egen signatur på den. Denne signaturen er bedre kjent som teft og varierer fra å legge til en enkel ekstra ingrediens i en rekke ingredienser. Det kan også være en variant av noen ingrediens mengder. For eksempel er det en oppskrift på vår nettside for Sjokolade trøfler flavored med Cayennepepper. -Nå som ser dumt på papir fordi det er en av de tingene som du må smake for å tro. Resultatet er en trffel som forlater en smak for minst en halv time etter at du spise den. Dette er bare ett eksempel på en kokk som tenker utenfor plassen. Det er mange flere som ikke er fullt så radikale.


En annen ting jeg har lyst til test når jeg spiser ute er smaken av enkle kokte grønnsaker. du trenger ikke meg fortelle deg at de kan være blid. Så, hva hvis du koke alle ikke-root grønnsaker i kylling, biff eller vegetabilske lager stedet rent vann. Også koke dem sammen på samme tidspunkt. Du ferdig med ekstra flavored grønnsaker og forskjellige teksturer fordi noen grønnsaker krever lenger cooking gang enn andre. Det ødelegge grønnsakene? Bare du kan være dommer, bare husk at grønnsaker bør ikke bli kokt for lenge, eller du koke godhet ut av dem.


Hvorfor ikke begynne å samle inn dine egne top chef's tips når du spiser ut. Hvis det er noe på tallerkenen din som excites du spør waiter å spørre kokken hvordan han oppnådd det smaken. Kokker er som kunstnere, og er vanligvis gjerne diskutere sine teknikker med personer som viser en genuin interesse.


Denne artikkelen er copyright © David McCarthy 2006. Stemning ledig å gjenskape den i trykt eller elektronisk media uten endringer eller tilføyelser.

Saturday, October 6, 2012

Hvordan å spise sjokolade

Med Valentinsdag rett rundt hjørnet, er det på tide at din behandlet betydelige andre for noen sjokolade? For en endring, kan du prøve en virkelig respektert merkevare, ta din tid, og konsentrere seg på hele sjokolade erfaring.


Så her er noen retningslinjer for hva du skal se etter i sjokolade, men være oppmerksom, spise * virkelig * bra sjokolade tog din smak knopper å identifisere middelmådige sjokolade. Når du har tasted bra, er det ingen vei tilbake...


Utseende


Sjokolade skal være jevne og skinnende. Hvis det er hvit blemishes på den (kjent som blomst), kan det være et tegn på at sjokolade ikke ble riktig lagret. Det kan være at sjokolade var oppvarmet til punktet hvor det smeltet eller den ble lagret i en fuktig kjøleskap. Litt av bloom bør ikke påvirke smake mye men teksturen vil ikke bli så glatt. Hvis du betaler for god kvalitet sjokolade, bør du kontrollere at det er behandlet rett.


Fest


Prøv bøyd sjokolade. Det bør brekke av med en ren snap. Hvis den er bøyd, betyr det sannsynligvis at sjokolade maker er erstatte vegetabilsk olje for kakao smør, som gir sjokolade sin magisk glatt struktur.


Prosent/mørket


De viktigste ingrediens i sjokolade er avledet fra cacao bønne. Det er mye tid vil du se en prosentandel logge på sjokolade pakken som forteller deg hvor mye cacao i sjokolade. Jo høyere prosentverdi du angir, mer bitter sjokolade vil være. Mørkere sjokolade har vanligvis et høyere prosentandel Kakaotre.


Prosentandelen til å velge er hovedsakelig et spørsmål om smak, men for å smake den komplekse smaker av god sjokolade, jeg ville satse på over 60% cacao. Dette nivået er ofte kalt semi-sweet.


Sjokolade som er over 80% er ganske bitter og ikke tilgjengelig for casual sjokolade elskere.


Smaker (endelig)


Ta en bit av sjokolade, og la det sakte smelter på tungen. Teksturen burde være perfekt jevne uten snev av kornethet. Smaken bør vare lenge på tungen og være hyggelig helt ned. Denne lange "hangtime" kan du søke etter andre sekundære smak. Er det nutty? Er det fruity? Er det woody? Smaker stor sjokolade er lik vinsmaking på en måte.


Med billigere sjokolade finner jeg at innholdet for lavere kakao smør gjør for en mindre glatt struktur og en kortere varig smaken. Verre, konserveringsmidler ofte låne en ubehagelig aftertaste.


Med litt øvelse, vil du kunne spot dårlig sjokolade umiddelbart. Det er både en velsignelse og en forbannelse; Du kan ikke se supermarked sjokolade barer helt den samme måten lenger, men du vil være i nirvana når du få en del av høy kvalitet sjokolade.


Anbefalte merkevarer


Dette er ikke en uttømmende liste over gode sjokolade beslutningstakere, men de alle gjør premium sjokolade og er ikke så vanskelig å finne i USA.


Callebaut
Cote d'Or
Dagoba
Domori
El Rey
Ghirardelli
Green & Blacks
Lindt
Michel Cluizel
Scharfen-Berger
Valrhona

Friday, October 5, 2012

Valentine�s dag behandler For skolen og arbeide

Er du så sliten så jeg av de liten hvit hjerte-formet candies med meldinger som "Jeg liker du" trykket på dem? Være en liten creative i år, og kommer opp med noen nye Valentinsdag behandler å ta til skolen og arbeide. Her er noen ideer for å komme i gang.


Valentine's Day informasjonskapsler
Gjøre en bunke med sukker informasjonskapsler eller plukke opp noen nedkjølt penger på matbutikk. Klippe dem med et hjerte-formet cookie cutter og bake. Frost med en glasur pulverisert sukker, vann og en liten rød mat coloring, eller gjøre det veldig enkelt og kjøpe en beholder med forhåndslagde frosting. Bruke noen frosting penner til å skrive meldinger eller tegne på informasjonskapslene. Legge til et par sprinkles, og du er satt! Ikke glem å invitere barna å engasjere seg i dekorere alle informasjonskapsler de tar til skolen. De vil ha en flott tid å forberede disse spesielle behandler.


Valentine's Cup kaker
Kjøpe en boks av devil's mat kake miks (eller din favoritt smaken) og forberede seg i henhold til pakken retninger. Linjen muffin bokser med papir liners og helle nok batter i hver å fylle til ca 1/3 full. Topp med 1 tbsp av frukt beholder (strawberry fungerer bra) og deretter legge til flere batter til muffin-bokser er omtrent ¾ fylt. Bake i henhold til kake blanding retninger. Når de er kule, støv dem med Melis, eller frost dem og stenke med red-hot candy hjerter.


Valentine's Day kake
Bake noen smaken kake i et hjerte formet kake-skjemaet. La kokken og Halver vannrett. Bland noen dråper rød mat fargelegging i en beholder med pisket pålegg, og spre noen på det nederste laget av kaken. Legg til det øverste laget og frost hele utenfor kaken. Topp med friske bær.


Sjokolade Lollipops
Få noen hjerte-formet lollipop molds. Smelte melkesjokolade, mørk sjokolade eller hvit sjokolade (sjokolade chips fungerer fint kvalitet). Hell den smeltet sjokolade i mold og legge til en lollipop-pinne. La avkjøles før forherdet. Brytes i cellofan og slips med en liten sløyfe.
Bruk leftover sjokolade og plast skjeer for å opprette fancy kaffe stirrers. Bare dukkert plast skjeer i smeltet sjokolade. La avkjøle og gjentar til du kommer til ønsket tykkelsen,
Begge disse kan være dekorert av drizzling ulike typer smeltet sjokolade over det ferdige produktet.


Ha det gøy i år lage noen fantastiske Valentinsdag behandler. Jeg er sikker på at du vil komme opp med en deilig behandler som vil være en stor hit på kontoret eller i klasserommet.

Thursday, October 4, 2012

Forberede en romantisk middag hjemme For Valentine's Day

Husk disse pre-child dager når du vil gå ut til en fancy restaurant eller tilbringe helgen på en romantisk utflukt å feire Valentine's Day? Som kanskje ikke er et alternativ i år, men du kan likevel nyte en romantisk middag med din ektefelle. Her er noen ideer om hvordan du kan enkelt opprette en romantisk Valentinsdag middag hjemme.


Opprette på menyen
Dette er den perfekte tid for "Voksen" mat. Cook en egen middag for barn eller rekkefølge i enkelte pizza. La barna spise en tidlig middag og send dem til å spille, eller se en film mens to av dere nyte måltidet. Hvis barna er veldig små, kan du sette dem til sengs før du setter deg ned for Valentine's Day-middag.


Matlaging en restaurant inspirert måltid trenger ikke være komplisert. Plukke opp noen mini-skinkepai i din grocers frossen mat delen og bake dem opp som en forrett. For en første kurset plukke opp en kan av gourmet stil suppe at du bare trenger å varme. Garnere med en dollop av rømme og noen friske urter for visuell appell.


Velg en main parabolen som du kan forberede forhånd, slik at du kan nyte kvelden. Gode valg er bakt laks eller kylling. Bare plasser enten en i en bakervarer rett, legge til hvilken som helst marinade du foretrekker og kjøle. Når du er klar bare bake den før den er ferdig. Tjene med blandet greener og fancy Beef vinaigrette. Grip fransk brød, eller fikse noen vill ris.


Dessert kan være alt fra ostekake med frisk frukt, til sjokolade dipped jordbær sjokolade musen som du kan gjøre fremover og kjøle. Eller tjene assortert oster med en hyggelig glass rødvin.


Innstilling scenen
Angi tabellen med en duk, klut servietter og lys. Ta ut god Kina og krystall. Siden middag blir bare for to av dere, trenger du ikke å bekymre deg for å skade noen av dine spesielle bordservise. Nå er en perfekt tid til å nyte alle disse fancy godbiter du mottatt som bryllup gaver.


Ta deg tid til å kle seg, og gjør ditt hår og makeup. Jeg føler at du ektefelle vil sette pris på det, og du vil føle at du er faktisk kommer. For enda mer moro få klar i atskilte rom og spør din dato framover plukker deg opp.


Skru ned lyset og lyse lysene. Spille noen myk, romantisk musikk eller noen sanger som har spesiell betydning for to av dere. Du vet aldri, med den rette musikken din romantisk Valentinsdag middag kan ende med noen langsom dans i din spisesal.


Bor i betyr du ikke kan ha en flott romantisk Valentinsdag middag. Du vet aldri, dette kan vise seg for å være den mest romantiske Valentine dato ennå.

Wednesday, October 3, 2012

Fordelene med familie måltid planlegging

Er du klar til å spare tid, mate din familie sunnere mat og spare penger på veien? Dette er bare noen av fordelene med familie måltid planlegging. La oss se på dem alle i litt mer detalj.


Spise sunnere
Planlegging familien måltider vil kutte ned på dine reiser til din favoritt rask-mat-restaurant og hvor mye pizza du har levert på døren. Mat du forberede hjemme har en tendens til å bli mye sunnere enn hamburgere med frites, stekt kylling eller pizza. Når du planlegger omfatter dine måltider noen lean protein som kyllingbryst, samt noen salater og grønnsaker. Hele familien vil dra nytte av sunnere måltider.


Spare tid
Hvor lenge er du tilbringe nå kjører til matbutikk et par ganger i uka. Jeg pleide å kjøre til butikken minst 3 ganger i uka for å kjøpe noe til rette for middag. Planlegge måltider ut for en uke om gangen og deretter å sette sammen en handleliste med alt du trenger for å lage mat disse måltider vil kutte dine reiser til store ned til en en uke. Dette vil alene spare deg noen timer hver uke. Pluss du vil ikke bli stående foran kjøleskap og pantry hver kveld prøvde å komme opp med noe du kan fikse med det du har for hånden.


Spare penger
Alt spise ute og å ha maten leveres kan raskt legge sammen. Du vil spare noen få dollar hver uke ved å forberede mer måltider hjemme. I tillegg vil du spare på månedlig dagligvarebutikk regningen, siden du vil gjøre en liste over alt du trenger for uken, og vil ikke ende opp med å kjøpe statister som bare går til avfall. Jeg pleide å kaste ut mat nesten hver uke før jeg begynte måltid planlegging.


Mindre Stress
Du vet rutine. Det er 6 pm, alle i familien er sultne, og du har ingen anelse om hva som er til middag. Ikke prøver å komme opp med noe å lage mat fra hva du har på kjøkkenet mens barna er trøtt, sulten og skriker er en av de morsomste familieaktiviteter. Du vil være en mye mer avslappet om middag, når du vet nøyaktig hva du skal lage mat forhånd og kjent du har alt du trenger i huset.


Kvalitetstid sammen
Måltid planlegging også oppfordrer alle til å samle rundt tabellen middag hver dag. Som kunne motstå det deilige lukt komme ut av kjøkkenet? Dinnertime har alltid vært en flott tid for familier å samle og dele nyheter og erfaringer av dagen. Foreldre og barn kan betale hverandre undivided oppmerksomhet. Kokken noen middag, angi tabellen og ikke glem å slå av TVEN. Gjøre middag en daglig familietradisjon igjen.


Jeg oppfordrer deg til å gi måltid planlegger en prøve. Jeg er sikker på at du og din familie vil se fordelene innen mindre enn en uke.


Ikke har tid eller tålmodighet til å planlegge din familie måltider? La oss gjøre det for deg!