Sunday, October 14, 2012

Gjøre Grilling en sunn opplevelse

Uten tvil er det noe veldig avslappende og behagelige om matlaging og å spise grillet mat. Det er utallige måter du kan slå grilling ikke bare til en flavorful og morsom måte å lage mat, men det er også mange sunt og velsmakende alternativer. Som alt annet i livet er hva du putter på grillen et valg. Grilling sunn først betyr at du har besluttet å spise sunt. Matlaging på en grill, kan det være en flott måte å redusere fett på mens legge til fantastiske smaken men vi må også være forsiktig når du grilling som det kan være visse risikoer Hvis forholdsregler ikke er tatt. Spise sunt alltid begynner med å velge sunn mat som er lav i fett og bruker marinates for å redusere usunn caseinogens.


Vi vet at kull grilling kan produsere kreftfremkallende røyk fra høy temperatur matlaging av matvarer som inneholder fett- og protein. Dette kan produsere usunn kjemiske endringer i det ytre laget av kjøtt mat. For å unngå disse farlige tilberedt kjemiske formasjoner må vi unngå inhaling røyk og unngå svart char på utsiden av kull mat som er forårsaket av høy varme og/eller overcooking. Det anbefales også at alle lettere væske eller self-lighting pakker unngås så de kan også legge til giftige kjemikalier direkte til maten. Bruk i stedet en startpakke peis og avis for å få kull tent. Mens denne metoden kan først ta et par minutter, er i det lange løp det raskere og sunnere. Bruk av marinader kan også hjelpe mye lavere caseinogens i mat. Ved hjelp av en marinade vil maten ikke bare ta på ekstra smaken, men selv en enkel marinade bestående av olivenolje og en sitrus juice kan redusere de skadelige kjemikaliene med så mye som 99%. En marinade vil også hjelpe tenderizing og styrke din mat naturlige smaker.


Det har vært mye snakk om grilling og risikoen for kreft. Risikoen er reell, og dette bør tas i betraktning, finnes det noen enkle ting du kan gjøre for å sterkt redusere risikoen for kreft, forårsaket av grilling. De skadelige kjemikaliene som kan danne opprettes ved å sette mat, først og fremst meats, under intens varme og flamme. Dette er kreft danner agenter men ved å ta noen enkle forhåndsregler du kan sterkt redusere og med eliminere risikoen. Grilling er ikke den eneste matlaging metoden som forårsaker disse agentene, så det er ingen grunn til å gi opp på grillen. Hvis gjort riktig, er grilling én av metodene sunneste av matlaging.


Hvis du vil redusere risikoen grunnleggende tipsene nedenfor:
• Klippe overskytende fett fra all mat. Fats er de viktigste bidragsyterne til skadelige kjemikalier så unngå fatty matvarer så mye som mulig.
• Ved hjelp av marinades basert på olive oils og sitrus juice med redusere sterkt risikoen.
• Opprettholde en ren grill. Dette vil også bidra til å redusere skadelige kreft danner kjemikalier.
• Unngå la din blusset opp grill. Ekstrem varme og flammen vil også øke risikoen.
• Ikke overcook mat. Hvis du ved et uhell char maten bare skrape eller kuttet den delen.


Marinade oppskriften nedenfor er enkel, allsidig og velsmakende, og vil redusere skadelige kreft forming agenter. Marinade fungerer perfekt med fjærfe, svinekjøtt, grønnsaker og sjømat, og bør kombineres med maten valgfrihet minst 1 time før grilling.


Enkel Marinade
¼ C olivenolje
1 spiseskje sitron juice
1 spiseskje honning
2 ts italiensk urt blanding
1 ts rød pepper flak
1 ts hvitløk pulver
Salt og fersk bakken pepper



Grilling kan være en god måte å klargjøre lav-fett måltider og tar bare litt fantasi til å lage sunn mat. Prøv å starte med matvarer du allerede liker og finne måter å gjøre dem sunnere valg. Beskjæring fett, erstatte skinnfritt kylling, ved hjelp av sunn marinader er et par ting du kan gjøre for å starte danner sunne vaner.



Grillet fennikel salat med Nicoise oliven


Ingredienser:
2 oransje peppers
3 fennikel pærer med topper
2 ts hvit rødvin eddik
1 ½ spiseskje extra virgin olivenolje
2 spiseskjeer extra virgin olivenolje
18 små nicoise-oliven
2 sprigs av savory
Salt og fersk bakken pepper


Instruksjoner:
Steke peppers å bruke din grill flammen eller metoden du ønsker. Plassere dem i en bolle og dekker bollen i plast brytes. Fjern de grønne fronds (øverste blomstrende brikker), og satt til side for senere. Skjære fennikel lengthways i omtrent fem coarsely utklipte biter. Plasser fennikel bitene flatt i en parabol og kysten med 1 ½ spiseskje olivenolje. Sesongen fennikel smak med salt og fersk bakken pepper. Fjerne char fra peppers og terninger peppers i terninger små stykker.


Plasser grillen på medium varme og plassere fennikel sektorene og slå ofte for 7-10 minutter. Grill før fennikel viser grill merker. Pass på at du koker dem inntil de er ønsket tekstur, men ikke char for mye. Overføre til side parabolen.


Kombiner eddik og gjenværende olivenolje og hell jevnt over fennikel. Lett kombinere pepper-blanding med fennikel mens du legger til olivenene. Rive fronds savory og fennikel og skvette over fennikel.


Grillet fennikel salat er fantastisk som en side- eller hovedrett. Som en side kan du vurdere serverer det med en ganske enkelt grillet kylling eller sjømat. Bare husk at hva du putter i magen eller på grillen er ditt valg.

No comments:

Post a Comment