Thursday, October 18, 2012

3 Ting du må vite om røkt laks

Røkt laks som er anbefalt av American Heart Association


Nå, alle har hørt at røkt laks er en deilig tillegg til noen måltid, men visste du at alle fordelene med denne fantastiske fisk? Om røkelaks har vært varm eller kald røkt eller selv kurert, sunn næringsstoffer inne er uvurderlig til den menneskelige kroppen.


Studier har vist at røkelaks kan bidra til bekjempelse av coronary hjertesykdommer på grunn av Omega-3 fettsyrer den inneholder. Disse oljene kan redusere blod lipider, øke avslapning i store arteries og andre blodkar, og kan også redusere karsystemet blod koagulere samt provoserende prosesser i blodkar. Det har også vært nyere studier som viser at i tillegg til å redusere risikoen for hjertesykdommer, røkt laks også er kjent for å hjelpe personer som har astma, psoriasis, visse kreft og leddgikt.


Røkt laks er også høy i Vitamin E, som er også en stor antioksidantegenskaper. Vitamin e kan redusere eller redusere risikoen for hjertesykdommer og har også vist seg å spille en beskyttende rolle mot kreft også.


For alle dere ser vekten, er mest røkt laks versjoner også svært lav i karbohydrater. Med noen typer røkt laks som inneholder null carbs totalt. En sunn diett som inneholder røkt laks for å hjelpe deg å miste vekt som en flott måte å redusere risikoen for hjertesykdommer. Så neste gang du evaluerer ditt kosthold og/eller din helse, vet at du kan inkludere røkt laks som en fin måte å beskytte deg mot slike farer til godt å være som hjertesykdommer.


Få din Omega-3 fra røkt laks


Det kunne ikke vært en enklere eller mer deilig måte å få Omega-3, enn å spise røkelaks. Omega-3 har blitt vist i flere studier å reduserer risikoen for sudden death og unormal hjertet rytmer. Også beskytter Omega-3 mot hjertesykdommer ved å senke blod triglyserider og hindre blod clotting.


Smoked Salmon levert tilbyr deg vill Alaskan røkt laks som er mest gunstig laksen tilgjengelig. American Heart Association kosttilskudd retningslinjene at sterkt amerikanerne å spise fete fisker, slik som røkelaks minst to ganger i uken på grunn av høyt innhold av Omega-3.


Medisinske fordelene du får fra å spise røkt laks går på. Spise røkelaks kan redusere menns sjansene for utvikling av prostata kreft med 40 prosent. Kvinner blir raskt med rekkene med sine mannlige counter deler når det gjelder å utvikle hjertesykdommer. Forbruker røkelaks minst to til fire ganger per uke redusere sine sjanser til å dø med hjerteinfarkt med 30 prosent. Konsumere røkelaks kan redusere en manns sjansene for å ha den vanligste streken med 40 prosent. Spise røkelaks kan avskrekke depresjon hos gravide kvinner. Fordelene med å spise røkelaks fremme en sunnere hjerne.


Som du kan tydelig se forbruker røkt kan laks tilby helsemessige fordeler for menn og kvinner likt. Røkt laks levert kan hjelpe deg å få på veien til bedre helse, og hjelpe deg med å redusere risikoen får mange livstruende sykdommer.


Ikke bekymre deg om kvikksølv med røkt laks


Visste du at du kan spise røkelaks uten alle bekymre kvikksølv? De fleste dypt vann fisk som Sverdfiskbiter, hai, store tunfisk og marlin er kjent for å akkumulere høye nivåer av forurensninger. Forurensninger som kvikksølv kan være farlig som de blir konsentrert i fisken og er giftstoffer til den menneskelige kroppen når forbrukes. Wild laks har som brukes i røkt laks, konsekvent hadde ubetydelig kvikksølv nivåer i EPA studier.


Røkt laks kan betraktes som en av de beste valgene som anbefales sjømat å legge mye trengs næringsstoffer til din diett. Røkt laks er høy i Omega-3 fettsyrer. Disse mirakel næringsstoffer er kjent for å bidra til å hindre at blod clots å utvikle og fremme også en sunn, jevn hjerterytme.


Ikke bare er røkelaks fri for bekymringer kvikksølv, og vi har hørt om alle de helsemessige fordelene, er det også svært velsmakende. Røkt laks kan legges til omtrent alle parabolen du ønsker å forberede fra salater og supper. Etniske retter som meksikanske, italiensk og kinesisk parabolen gnisten når du legger til røkelaks. Ikke bare er det allsidig, mangel på forurensninger i denne fine fish gjør det en trygg valg å mate familien.


I tillegg til forbereder måltider med denne fantastiske fisk, kan du også være stolte av å gi det som en gave. Røkt laks er ikke bare rimelig, det kommer i en rekke pakker, og det gjør en unik gave.

No comments:

Post a Comment