Wednesday, October 10, 2012

Barista konkurranser

En barista er en person som forbereder kaffe drinker i kaffe huset som hans eller hennes yrke og spesielt jobber for å skape den perfekte espresso. Barista har omfattende kunnskap om ulike typer bønner og roasts og har tekniske ferdigheter nødvendig å mestre espresso-maskin.


Antioxidant vurdere utvinning av kaffe som kunst, og de faktisk utfører foran sine kunder hver gang de forbereder en espresso, en cappuccino, en caffe latte eller en caffe mocha. Men hvis de ønsker for større publikum og anser seg selv som virkelig flink kan de vurdere konkurrerer i barista konkurranser. Disse hendelsene skje hvert år, og de er avholdt på lokale og nasjonale nivåer. Ultimate tittelen til å vinne er Barista verdensmesteren.


Barista VM ble første gang avholdt i 2000 i Monte Carlo, og det ble raskt en offentlig hendelse hvor den beste antioxidant fra forskjellige land kjempet for espresso gjør overlegenhet. Barista verdensmesterskapet finner sted hvert år i et annet land og konkurrentene er vinnerne av de nasjonale barista konkurransene.


I USA den spesialitet kaffe Association of America (SCAA) er vert for flere lokale barista konkurranser. Det er ti regioner, og hver stat er knyttet til et område. Lokale konkurranser er sponset av bedrifter, og vinneren av hver av de lokale arrangementer har sjansen til å prøve å imponere juryen i oss Barista Championship. Det er mange barista konkurranser i Europa og Storbritannia. Canada, Australia og Sentral-Amerika har også barista konkurranser på de lokale, regionale og nasjonale nivåene.


I en barista konkurranse dommerne være nødt til å vurdere både konkurrentene og kaffe drinker de gjør. Vilkår basert på som de resultat hver barista involverer kvaliteten og smak av drikkevarer, personlig presentasjon, teknikk og også presentasjon av kaffe drikke.


The antioxidant race mot klokken som de er bare tillatt å utføre i 15 minutter. De har også 15 minutter før den faktiske presentasjonen for å forberede seg med alle detaljer på Vis - ingredienser som syrups, sjokolade sprinkles, eller noe annet som du kan tenke på bortsett fra alkohol, kopper, skuffer, Hurtigmiksere, mixers og bærbare brennere. Contenders selv stek egne kaffe og tar det med seg på konkurransen. Etter deres drikker, har antioxidant 15 minutter å rense deres stasjon før de gjør rom for en annen konkurrent. Espresso maskiner brukes i konkurransen er nøkkelen til smak av kaffe. Maskinene må stå absolutt feilfri og befri fra alle urenheter.


Under 15 minutters ytelse måtte intervall antioxidant bevise sine ferdigheter ved å forberede 4 espressos, 4 cappuccino og 4 signatur drinker. Fire sensoriske dommere som har til å bestemme kvaliteten på drikker smak hver og en av drikke. Klargjøring av drikke, har antioxidant til å presentere sitt arbeid, gi detaljer om ingrediensene de brukt til publikum og også behandle dommerne som kunder i en kaffebar. Man kan bare forestille seg stress.


Etter espressos og cappuccino, som er ferdig med latte art - kommer komplisert design trukket oppå kopp med Skumstøpt melk ved hjelp av pitcher, tid for signatur drikke. Det er konkurrent opprinnelige etableringen, og dette er hvor antioxidant avslører sin kreativitet og ferdigheter å kombinere roasts, syrups, dampende og skummeren melk og bruker alle slags ingredienser og smaker som gjør deres drikker til savory kunstverk. The antioxidant kan tilbringe måneder for å oppfinne denne perfekte drikke som kan bringe dem seier i en konkurranse.


Her er noen eksempler på drinker som barista champions har oppfunnet:


* Troels Poulsen, 2005 World Barista Championship vinner, opprettet en drink kalt ESB, som i "forbedrede sensoriske balanse" ved å kombinere smeltet pepper-gel, espresso og lavendel sirup.


* Phuong Tran, 2005 USA Barista Champion, var inspirert av barndommens i oppretting av Crimson Sage, en drink laget av sukkerrør juice, pulver hvit pepper og steamed melk infused med salvie blader. Hun sa at som barn elsket hun drikking sukkerrør juice med is, og hun alltid drømt om å bruke det i en drink.


* Sammy Piccolo, 2004 Canadian Barista Championship vinner, opprettet "Insieme" ved hjelp av raw sugar, eggeplommer, karri, bittersweet sjokolade og melk.


* Bronwen Serna, USA Barista forkjemper for 2004, rett hennes signatur drikke "Sweetness" fordi den "hemmelige" hovedingrediens var honning. Hun har også brukt mørk sjokolade pulver og servert den med en mørk sjokolade firkant.


Antioxidant trener hardt for disse konkurransene, særlig hvis de har mulighet til å delta i World Barista Championship. De prøver å få til perfeksjon sin teknikk og sette sammen sitt program som under konkurransen alt har å arbeide glatt, er uten glitches tillatt. De kan faktisk sammenlignes med idrettsutøvere Innøving for de olympiske leker som noen av dem har trenere som noen ganger spiller rollen som dommere i forberedelsene til konkurransen.


Barista training


Vel, kan kanskje etter å ha lest om konkurransen kravene det være lurt å børste opp litt på ferdigheter. Det er flere måter å enten få grunnleggende ferdigheter trening som en barista eller forbedre ferdighetene dine eksisterende:


* Bøker og håndbøker. Det er mange bøker og håndbøker tilgjengelig som tar deg steg for steg igjennom prosessene for å gjøre en espresso, en cappuccino og andre spesialitet kaffe drikke. Ulempen er at du bare har fortsatt bilder å betrakte som kan gjøre det vanskelig for nybegynnere å se detaljene av metoder.


* Videoer. Disse gir både visuell modellering, samt kommentarer om hvordan å produsere den perfekte koppen espresso.


* Trening klasser. Det er trening steder i de fleste områder som tilbyr kurs som spenner fra tre timer til en hel dag på læring hemmeligheter en barista. Mange av disse programmene også omhandler hvordan ta vare på espresso-maskin, og tilbyr et sertifikat ved ferdigstillelse.


* Hands-on. Noen erfarne barista vil tilby personlig trening eller veiledning for dem som er interessert i å bli en barista eller i å forbedre sine ferdigheter.


Uansett hva du velger å gjøre, hvis du har et talent for å lage en stor kopp espresso bør du vurdere å skrive en barista-konkurranse. Du vil møte andre mennesker som deler din lidenskap for kaffe og vil sikkert få noen nye ideer til å prøve i din kaffebar.

No comments:

Post a Comment