Thursday, October 11, 2012

Merke en enkelt tjene kaffetrakter

Stadig flere av oss nå til dags er lurer på hvordan du velger en enkelt tjene kaffetrakter som passer oss best hjemme. Disse typer coffeemaker er utformet for å produsere – som du kanskje forventer – en enkelt kopp kaffe om gangen, og de blir stadig mer populært blant alle typer coffee drinkers.


I det siste har vi vært litt begrenset i våre valg av kaffetrakter – vi har ofte, for eksempel måtte gjøre en hele potten av fersk kaffe bare å nyte en enkelt kopp, men ting er annerledes i dag.



Fordelene


Fordelene med enkelt tjene kaffe stasjoner finnes hovedsakelig i det faktum at de kan gjøre bare en servering av kaffe om gangen, og at de fungerer virkelig rask tjene som en konsekvens i forhold til multi maskiner. Så du trenger ikke å kaste bort kaffe eller trenger ikke å gjøre mer kaffe enn du faktisk drikker i en sitting.


Og hvis du velger en av den nye enkelt tjene pod systemer som ditt endelige valg her, så du kan bare ta en liten individuelle kaffe pod inn i maskinen, gjøre din kopp kaffe og deretter kaste pod. Så, det vil minimal rensing og vedlikehold for å gjøre det så bra!


Du kan selv velge og vrake hvilke kaffe du drikker med disse typer maskiner som pods kan komme i ulike typer, roasts og smaker. Store kaffe selskapene som gjør kaffe for disse pods øyeblikket inkludere noen store navnene i sektor som Douwe Egberts, Melitta og Folgers – slik at du får en garanti for kaffe erfaring og kvalitet på samme tid også.



To typer


Det er i utgangspunktet to måter å bruke en enkelt tjene kaffetrakter. I første omgang du kan kjøpe brews en konvensjonell kaffemaskin som bruker standarden bakken kaffe via et vanlig filtersystem men som bare en enkelt kopp kaffe på en gang i stedet for å gjøre opp en helt store potten. Det er verdt å merke seg her at noen av disse maskinene kan noen ganger være i stand til brygg opp to kopper i stedet for bare én som kan gi deg litt mer fleksibilitet.
I begge tilfeller vil maskinen her brygge direkte inn i koppen svært raskt og effektivt. Noen av disse typer modeller selv kom med sine egne krus når du kjøper dem!


Som enkelt tjene maskiner gå denne alternativtypen er pålitelig, men slags uninspiring Hvis du leter etter noe litt forskjellig i din kaffe drikker. Men hvis du fortsatt lurer på hvordan du velger en enkelt betjene kaffetrakter, da dette kan være et godt alternativ for deg hvis du bare ønsker en rimelig og kompakt kaffetrakter for en/to personer. Noen av disse maskinene er virkelig liten i dag, og kan enkelt bare sitte på slutten av et bord for ekte brukervennlighet uten å ta opp for mye plass.


Men hvis du vil ha noe litt mer spennende fra en enkelt betjene kaffetrakter, så du bør også vurdere noe langs linjene av en av disse nye pod-systemer som vi allerede har nevnt. Disse enkelt tjene maskiner (for eksempel de i Philips Senseo området, for eksempel) er utformet for å ta en enkelt pod som inneholder et bestemt merke, steke eller typen kaffe om gangen.


Du pakke pod ut av emballasjen, sted den i maskinen og det brews din kaffe opp for deg i koppen. Du kan deretter bare kaste den brukte pod i papirkurven. Igjen er det verdt å merke seg at noen pod systemer kan være kjøpt som vil gjøre to kopper kaffe om gangen.



Utvalg - krydderet i livet


Disse maskinene er så populære nå delvis fordi de er så praktisk og pålitelig, men også fordi de lar deg å kjøpe ulike varianter, typer og smaker kaffe pods. Så, du kan velge hvilken type kaffe du vil brygge til enhver tid på dagen uten å måtte holde et stort lager av forskjellige typer kaffe i din kjøkken skap.


Dette forhindrer at du har massevis av store uåpnet poser med kaffe kommer gammel i din skap fordi du bare ikke kan drikke dem som raskt. Disse pods er også alle individuelt forseglet slik at du ikke mister friskhet som du kan gjøre når du har åpnet en pose med standarden bakken kaffe.


En klage at noen pod maskin brukere har er at pods seg selv ikke er alltid så kostnadseffektivt som de kan være. Som du kanskje forventer du kan måtte betale en premie for bekvemmelighet her, slik at denne typen pod system fungerer godt ut til å bli dyrere både kjøpe første maskinen og pods enn hvis du var bare å kjøpe en liten enkelt betjene maker og vanlige poser med kaffe.


En viktig ting å tenke på som du tenke over hvordan du velger en enkelt tjene kaffetrakter er kompatibilitet. Noen pods kan brukes i andre typer standard coffee makers, så det er verdt sjekker kompatibiliteten med produsenten. Og noen kaffe pod system tilbyr muligheten til å legge til et vanlig filter til maskinen slik at du kan bruke dem som en standard enkelt tjene maskin med din egen bakken kaffe.


Fleksibilitet er avgjørende her som du ikke vil kjøpe en kaffetrakter eller en pod system som begrenser valgene dine. Noen pod systemer, for eksempel kan du bruke andre typer pods i maskinen i tillegg til de som er laget for den aktuelle modellen. Dette alternativet er stor som du får mye mer fleksibilitet når det gjelder kaffe drikking valg. Men vil noen systemer bare fungere med sine egne pods som kan se du begrenset på valg, og som også kan koste deg mer i det lange løp.


Det egentlig rolle ingen hvilket system du bestemmer deg for passer du best på slutten av dagen. Du kan selv velge for både valg! En siste ting å huske er at du kan få gode rabatter og gode kjøp på standard enkelt serverer kaffe beslutningstakere, pod systemer og pods seg hvis du shoppe rundt. Mange pod system brukernes, for eksempel shoppe rundt på Internett og deretter bulk kjøpe pods når de finner et røverkjøp.

No comments:

Post a Comment