Saturday, October 27, 2012

Mager sunne oppskrifter - spise en rekke grønnsaker For en sunnere du

Den eneste måten å holde tritt med nyeste om mager sunne oppskrifter er å stadig bo på utkikk etter ny informasjon. Hvis du leser alt du finne om mager sunne oppskrifter, det vil ikke ta lang tid for deg å bli en innflytelsesrik autoritet.


Ny mat retningslinjene gitt av myndighetene i USA anbefaler at alle amerikanere spiser mellom fem og ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Når du først hører at antallet, det kan virke som mye, men det er egentlig mye enklere enn du tror å passe at mange porsjoner med frukt og grønnsaker inn i ditt daglige kosthold. For en ting, er hyllene i dagligvare-butikker ganske fullstappet med frisk frukt og grønnsaker. I tillegg, er grønnsaker og frukt noen av de minst kostbare, mest nærings rik, matvarene i supermarkedet. Med alle disse frukt og grønnsaker å velge mellom, er det veldig lett å gjøre disse næringsrik, deilig mat del av din daglige måltider og snacks.


Når du tar i betraktning hvor mye en servering virkelig er, er det faktisk ganske lett å få fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker per dag. For eksempel, tilsvarer det anbefalte daglige beløpet faktisk en ganske rimelig to kopper av frukt og grønnsaker to og et halvt kopper hver dag. Når du vurdere hvor mange frukt og grønnsaker er tilgjengelige, og hvordan lave prisene vanligvis er, er det lett å se hvor lett å nå denne daglige mål egentlig er.


En flott måte å få næringsstoffene du trenger fra frukt og grønnsaker hver dag er å dra full nytte av variasjon av disse matvarene tilgjengelig. Spise samme hver dag raskt blir kjedelig, så hvorfor ikke velge et utvalg av frukt og grønnsaker, i hver farge for regnbueørret og i alle tenkelige former, størrelse og tekstur, å gi deg selv et variert kosthold hver dag.


Når shopping for frukt og grønnsaker, er det viktig å velge en rekke forskjellige farger. Dette er mer enn utelukkende av kunstneriske grunner. Annen farge frukt og grønnsaker har forskjellige typer av næringsstoffer, og velge en rekke farger vil hjelpe deg med å sikre at du får alle de vitaminer og mineraler du trenger hver dag.


Den mer autentisk informasjonen om mager sunne oppskrifter som du vet, er de mer sannsynlig å vurdere deg en mager sunne oppskrifter-ekspert. Les videre for enda mer mager sunne oppskrifter fakta som du kan dele.


Finne nye oppskrifter er en flott måte å sikre at du får de fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Alle liker å prøve ut nye oppskrifter, og disse nye oppskrifter kan bare gi drivkraft du trenger å spise alle de frukt og grønnsaker.


Nye oppskrifter kan også gi deg viktig muligheten til å prøve ut noen frukt og grønnsaker som du aldri har prøvd før. For eksempel, alle har spist appelsiner, men har du prøvd kiwi frukt eller mango? Hva med spinat eller kale? Prøver nye ting er en fin måte å finne nye favoritter når du får den beste ernæring tilgjengelig.


Mange mennesker tror feilaktig at de ikke trenger å spise fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag hvis de bare tar et vitamin supplement. Faktisk, ingenting kunne være lengre fra sannheten. Det er fordi frukt og grønnsaker inneholder langt mer enn mikronæringsstoffer identifisert av vitenskap og syntetisert i vitamin piller. Mens disse mikronæringsstoffer, som vitamin C, vitamin A og vitamin E er viktig for god helse, så også er hundrevis av andre elementer som finnes i sunn mat som frukt og grønnsaker. Disse elementene er ikke tilgjengelig i alle pille, de må være svelges gjennom et sunt, balansert kosthold som inneholder rikelig med frukt og grønnsaker.


I tillegg, er frukt og grønnsaker mye mindre kostnadskrevende enn vitamin piller. Frukt og grønnsaker er svært billig, spesielt når kjøpt i sesongen og dyrket lokalt. I det lange løp, er få ernæring du trenger fra maten du spiser mye billigere, og mye bedre for deg, enn dukker de vitamin pillene hver dag.


Så ikke glem å få din fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Det kan virke som mye, men du kan møte dette ganske rimelig målet bare ved å inkludere frukt og grønnsaker som snacks, som garnityr, som side retter og som måltider.


Er det virkelig noen informasjon om mager sunne oppskrifter som er unødvendige? Vi alle se ting fra forskjellige vinkler, så noe relativt ubetydelig til en kan være avgjørende for en annen.

No comments:

Post a Comment