Tuesday, October 30, 2012

Hvorfor Australia For Fine viner?

Australia, landet DownUnder, har blitt en stor og spennende kraft i internasjonale viner. Australsk vin er å ta verden med storm, på grunn av kvaliteten på drue aksjen kombinert med dyktighet og erfaring sin vinprodusenter. Dette gjør det for å produsere en suveren og bredt spekter av australsk vin stiler.


Denne øya kontinentet har viner like varierte som terrenget. Fleste vet av australske Shiraz-som frukt-forward vin nå kjent og likte rundt om i verden. Disse fantastiske "frukt bomber" representerer men en liten del av den samlede australske vinlaging scenen.


Australia er noen ganger beskrevet som den perfekte vinen produserende land. Det har en landbasert masse så stor som USA og Vest-Europa, med et variert klima fra kalde til kult å varme, og et bredt utvalg av jord typer, inkludert den berømte Oslo terra rossa. Disse naturlige fordelene kombinert med ustyrlig frilynte karakter av Australias folk, har oppmuntret australske vinprodusenter å bygge på de store tradisjonene innen vinproduksjon, å lage deilig viner av fantastisk kvalitet, mangfold og unikhet.


Viner fra Australia er vanligvis merket med deres drue variasjon. Bortsett fra Shiraz, Australia produserer også fint Chardonnay, Semillon, Riesling, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot og masse Cab-Shiraz blander pluss noen distinkte Aussie-viner. Og ikke glem den australske gnister hvite og røde-bare viner å holde dine smaksløker prikking.


Deilig konsentrert moden frukt, høstet på toppen av perfeksjon er lettere å få tak i Australia enn nesten noe annet sted i verden. Australske viner er en fryd på din palett med ulike dufter, smaker og smaksopplevelser laget fra hver av ulike druetyper, blander og regioner.


Gå og besøke DownUnder, vil du ikke bli skuffet. Hvis du ikke har tid akkurat nå, kan du ta en vin tur rundt dette fantastiske landet gjennom AussieWinesOnline.com nettsted og oppleve folk, steder og de uforlignelige Aussie-vinene.

No comments:

Post a Comment