Wednesday, October 3, 2012

Fordelene med familie måltid planlegging

Er du klar til å spare tid, mate din familie sunnere mat og spare penger på veien? Dette er bare noen av fordelene med familie måltid planlegging. La oss se på dem alle i litt mer detalj.


Spise sunnere
Planlegging familien måltider vil kutte ned på dine reiser til din favoritt rask-mat-restaurant og hvor mye pizza du har levert på døren. Mat du forberede hjemme har en tendens til å bli mye sunnere enn hamburgere med frites, stekt kylling eller pizza. Når du planlegger omfatter dine måltider noen lean protein som kyllingbryst, samt noen salater og grønnsaker. Hele familien vil dra nytte av sunnere måltider.


Spare tid
Hvor lenge er du tilbringe nå kjører til matbutikk et par ganger i uka. Jeg pleide å kjøre til butikken minst 3 ganger i uka for å kjøpe noe til rette for middag. Planlegge måltider ut for en uke om gangen og deretter å sette sammen en handleliste med alt du trenger for å lage mat disse måltider vil kutte dine reiser til store ned til en en uke. Dette vil alene spare deg noen timer hver uke. Pluss du vil ikke bli stående foran kjøleskap og pantry hver kveld prøvde å komme opp med noe du kan fikse med det du har for hånden.


Spare penger
Alt spise ute og å ha maten leveres kan raskt legge sammen. Du vil spare noen få dollar hver uke ved å forberede mer måltider hjemme. I tillegg vil du spare på månedlig dagligvarebutikk regningen, siden du vil gjøre en liste over alt du trenger for uken, og vil ikke ende opp med å kjøpe statister som bare går til avfall. Jeg pleide å kaste ut mat nesten hver uke før jeg begynte måltid planlegging.


Mindre Stress
Du vet rutine. Det er 6 pm, alle i familien er sultne, og du har ingen anelse om hva som er til middag. Ikke prøver å komme opp med noe å lage mat fra hva du har på kjøkkenet mens barna er trøtt, sulten og skriker er en av de morsomste familieaktiviteter. Du vil være en mye mer avslappet om middag, når du vet nøyaktig hva du skal lage mat forhånd og kjent du har alt du trenger i huset.


Kvalitetstid sammen
Måltid planlegging også oppfordrer alle til å samle rundt tabellen middag hver dag. Som kunne motstå det deilige lukt komme ut av kjøkkenet? Dinnertime har alltid vært en flott tid for familier å samle og dele nyheter og erfaringer av dagen. Foreldre og barn kan betale hverandre undivided oppmerksomhet. Kokken noen middag, angi tabellen og ikke glem å slå av TVEN. Gjøre middag en daglig familietradisjon igjen.


Jeg oppfordrer deg til å gi måltid planlegger en prøve. Jeg er sikker på at du og din familie vil se fordelene innen mindre enn en uke.


Ikke har tid eller tålmodighet til å planlegge din familie måltider? La oss gjøre det for deg!

No comments:

Post a Comment