Thursday, October 4, 2012

Forberede en romantisk middag hjemme For Valentine's Day

Husk disse pre-child dager når du vil gå ut til en fancy restaurant eller tilbringe helgen på en romantisk utflukt å feire Valentine's Day? Som kanskje ikke er et alternativ i år, men du kan likevel nyte en romantisk middag med din ektefelle. Her er noen ideer om hvordan du kan enkelt opprette en romantisk Valentinsdag middag hjemme.


Opprette på menyen
Dette er den perfekte tid for "Voksen" mat. Cook en egen middag for barn eller rekkefølge i enkelte pizza. La barna spise en tidlig middag og send dem til å spille, eller se en film mens to av dere nyte måltidet. Hvis barna er veldig små, kan du sette dem til sengs før du setter deg ned for Valentine's Day-middag.


Matlaging en restaurant inspirert måltid trenger ikke være komplisert. Plukke opp noen mini-skinkepai i din grocers frossen mat delen og bake dem opp som en forrett. For en første kurset plukke opp en kan av gourmet stil suppe at du bare trenger å varme. Garnere med en dollop av rømme og noen friske urter for visuell appell.


Velg en main parabolen som du kan forberede forhånd, slik at du kan nyte kvelden. Gode valg er bakt laks eller kylling. Bare plasser enten en i en bakervarer rett, legge til hvilken som helst marinade du foretrekker og kjøle. Når du er klar bare bake den før den er ferdig. Tjene med blandet greener og fancy Beef vinaigrette. Grip fransk brød, eller fikse noen vill ris.


Dessert kan være alt fra ostekake med frisk frukt, til sjokolade dipped jordbær sjokolade musen som du kan gjøre fremover og kjøle. Eller tjene assortert oster med en hyggelig glass rødvin.


Innstilling scenen
Angi tabellen med en duk, klut servietter og lys. Ta ut god Kina og krystall. Siden middag blir bare for to av dere, trenger du ikke å bekymre deg for å skade noen av dine spesielle bordservise. Nå er en perfekt tid til å nyte alle disse fancy godbiter du mottatt som bryllup gaver.


Ta deg tid til å kle seg, og gjør ditt hår og makeup. Jeg føler at du ektefelle vil sette pris på det, og du vil føle at du er faktisk kommer. For enda mer moro få klar i atskilte rom og spør din dato framover plukker deg opp.


Skru ned lyset og lyse lysene. Spille noen myk, romantisk musikk eller noen sanger som har spesiell betydning for to av dere. Du vet aldri, med den rette musikken din romantisk Valentinsdag middag kan ende med noen langsom dans i din spisesal.


Bor i betyr du ikke kan ha en flott romantisk Valentinsdag middag. Du vet aldri, dette kan vise seg for å være den mest romantiske Valentine dato ennå.

No comments:

Post a Comment