Wednesday, October 17, 2012

Velge vin på en første dato

Første date er nerve wracking nok uten å måtte bekymre seg for hvilken vin å velge å imponere den nye vennen!


En av de store tingene om vin på en dato er at en flaske er et definert beløp, vanligvis om fem briller. Hvis delt like det er usannsynlig at du vil falle av stolen drukket etter halvparten en flaske vin!


Det er imidlertid noen andre sosiale synder som kan tildeles mens å velge vin på en dato.


Komme i gang


Første, du må bestemme om du vil at hvit, rød, rosé eller glitrende vin. Dette er kanskje den mest viktig beslutningen. Som en generell regel, rødvin er mer en ervervet smak, og det kan være vanskeligere å velge en god rød. Derfor, når du ikke vet din følgesvenn smak det kan være lurt å styre klar av rød vin seksjon.


Musserende vin kan gjøre deg vises litt pretensiøs, eller hvis du gå for en billigere versjon, en tightwad; så dette er vanligvis best unngås. Hvis du ikke er sikker på om din følgesvenn liker vin i det hele tatt, rosé vin er ofte et trygt alternativ som det ofte mangler skarpheten som folk ofte ikke liker i viner.


Hvor mye å bruke?


Husk mer penger ikke betyr alltid mer kvalitet. Hvis du er en svært ny vin, gå for en huset hvit. En hvit huset er neppe være svært fantasifull eller uvanlig, men er nesten alltid perfekt drinkable. Derfor er det et sikkert, midt av det vei-alternativet.


Hvis du ønsker å imponere, se etter noe annet enn hvitt hus. Oppbevares adskilt fra ekstreme før du vet din følgesvenn litt bedre, så ikke gå for bein tørr hvite. I stedet, opt for en fruity tørr vin som appellerer til de som liker både tørr og mellomstore hvite.


Mens nøytral viner kan virke som en bit av en politimann ut, må du huske på at du bare ønsker en drinkable vin som ikke tar fornærme.


Hvis du virkelig ikke sikker på hva du skal velge, hvorfor ikke tilby din følgesvenn et utvalg av briller som en aperitiff mens du har en øl eller ånd. Denne måten du kan vurdere din følgesvenn smak. Selv om de har valgt en ånd, kan du fortsatt få et mål på om de foretrekker søt eller tørr vin.


Du kan selvfølgelig alltid gi din følgesvenn valg...

No comments:

Post a Comment