Sunday, October 21, 2012

Toast av byen: Vin som forebyggende medisin

Mens ikke mange av oss ser frem til å ta våre daglige medisiner, er noen rettsmidler mer palatably behagelig enn andre. Blant disse, noen forebyggende medisiner for hjertesykdom og noen kreftformer, inkludert rødvin.


Og mens mange jubler fordeler av robust drikke andre lurer på om det virkelig er toast av byen. Og ifølge eksperter, svaret er en unresounding Ja eller nei.


De oppmerksom på at selv om vin tilbyr mange forebyggende krefter mot hjertesykdommer, noen kreftformer, og betennelse føre av leddgikt, disse kvalitetene er ikke iboende i frukt av vintreet.


Eksperter hevder at mens rødvin (i moderasjon) "," har helsemessige fordeler, de ikke er noe større enn de som de kan få via en solid diett av antioksidanter, inkludert fersk frukt som røde druer, fersk presset drue juice, drue frø olje, dype grønne grønnsaker, meloner, gresskar, squash, blåbær, paprika og andre fargerike frukt og matvarer.


Imidlertid oppmerksom de "gjør", på at antioksidanter i rødvin kan være mer konsentrert enn i andre matvarer på grunn av gjæringsprosess. Likevel, konsentrert nivåer kanskje ikke betydelig nok til å gjøre daglig inntak som er anbefalt.


Også, helse og ernæring eksperter oppmerksom på at det er også bevis for at moderate mengder andre alkohol kan være like effektivt i å øke HDL (godt) kolesterol. Likevel, de (eksperter) hevder at de er fortsatt motvillige til å oppmuntre folk til å begynne å drikke i et forsøk på å holde seg frisk (mot hjertesykdommer og noen kreftformer) fordi alkoholforbruk kan heve andre risikoer og bekymringer. Blant disse, vekt gevinst og avhengighet problemer. Overdreven drikking kan også øke LDL (dårlig) kolesterol nivåer, og også østrogennivå hos kvinner, som har blitt knyttet til økt risiko for brystkreft.


For kvinner som vil ha hvit vin, øl og andre typer alkohol, er den "dårlige" nyheten at ingen har samme forebyggende og beskyttende krefter som rødvin, siden alle antioksidanter finnes i hud og frø av druer. Hvitvin er gjæret uten skinn av druene.


Kvinner vin drikker sier eksperter kan nyte to til tre gram om dagen for den ekstra antioksidant fordeler, men husk å ikke bruke det som en unnskyldning for å drikke eller i stedet for en sunn og variert kosthold rikt på forebyggende egenskaper.

No comments:

Post a Comment