Friday, October 19, 2012

Energien i bananer

Grab en banan og bli aktiv!. Bananer har tre naturlig sukker; sucrose, fruktose og glukose-kombinert med en fiber, en banan gir en umiddelbar og vedvarende økning av energi. Forskning har vist at bare to bananer gir nok energi for en anstrengende 90 minutters arbeidet ut.


Unripe bananer inneholder motstandsdyktig stivelse, så kalt fordi det ikke kan være fordøyd av tynntarm-som deretter ferments i den store intestine, ofte forårsaker-fløyen. Fordi moden bananer er svært lett førdøyelig og sjelden føre til allergiske reaksjoner, er de en populær solid mat for babyer.


Bananer finnes også til fordelaktig å forhindre som eller kurere disse plager:


Hjerte brenne: Bananas har en naturlig antacid effekt i kroppen så hvis du lider av en hjerte brenne, prøver å spise en banan for lindrende lettelse.


Morgen sykdom: Snacking på bananer mellom måltider bidrar til å holde blodet sukker nivåer opp og unngå morgen sykdom.


Mygg biter: Før nå for insect bite-krem, prøv rubbing det berørte området med innsiden av en banan hud. Mange mennesker finner det utrolig vellykket i å redusere sweeling og irritasjon forårsaket på grunn av insektsbitt.


Hangovers: En av de raskeste måtene å kurere fyllesyke er å gjøre en banan milkshake, sweetened med honning. Banan beroliger magen, og med hjelp av honning, bygger utarmet sukker-nivåer, mens melk lindrer og rehydrates systemet.


Røykfrie: Bananer kan også hjelpe folk prøver å gi opp røyking. Næringsstoffer i bananer hjelpe kroppen gjenopprette fra virkningene av nikotin uttak.


Ulcers: Banan brukes som en kosttilskudd mat mot intestinal lidelser på grunn av sin myk tekstur og glatthet. Det er bare rå frukt som kan spises uten nød i kroniske tilfeller. Det også nøytraliserer Surhet og reduserer irritasjon belegg linjen i magen.


Stress: Kalium er et viktig mineral, som hjelper med å normalisere hjerteslaget, sender oksygen til hjernen og regulerer kroppens vann balance. Når vi er stresset, øker vår metabolske rate, og dermed redusere våre kalium nivåer. Disse kan være re-balance ved hjelp av en banan snack.


Anemi: Høy i jern, bananer kan stimulere produksjonen av hemoglobin og hjelp i tilfeller av anemi.


Green bananer eller groblad-bananer er ufordøyelig og usmakelig når spist rå. Ettersom de er rike i tannin, kan de smaker bitter, selv om noen av dette smaker forsvinner når tilberedes. Groblad-bananer inneholder mer stivelse enn bananer fordi de spises før de som er fullmoden. Noen undersøkelser har koblet lav fordeling av kreft mage og tarm med en diett høy i ufordøyelig stivelse.


Så er en banan en naturlig rette for mange ills. Når sammenlignet med en apple har fire ganger protein, to ganger i karbohydrater, tre ganger den fosforsjiktets, fem ganger vitamin a og jern og to ganger andre vitaminer og mineraler. Så neste gang du ser en banan, ikke nøl med å ta en bit!


Her er en deilig banan oppskrift for å komme i gang-


Banan krem Pudding


Bananer-4
Sjokolade saus-1 cup
Pulverisert sukker-1 cup
Lite sjokolade pulver - 2 Tblsp.


Kutt banan i store stykker. Bland sjokoladesaus og sjokolade pulver å gjøre en krem. Deretter legge til banan bitene i denne krem. Bland pulverisert sukker i kremen. Angi denne blanding for en gang i fryseren og til pudding blir mykt til medium hardhet.

No comments:

Post a Comment