Friday, October 5, 2012

Valentine�s dag behandler For skolen og arbeide

Er du så sliten så jeg av de liten hvit hjerte-formet candies med meldinger som "Jeg liker du" trykket på dem? Være en liten creative i år, og kommer opp med noen nye Valentinsdag behandler å ta til skolen og arbeide. Her er noen ideer for å komme i gang.


Valentine's Day informasjonskapsler
Gjøre en bunke med sukker informasjonskapsler eller plukke opp noen nedkjølt penger på matbutikk. Klippe dem med et hjerte-formet cookie cutter og bake. Frost med en glasur pulverisert sukker, vann og en liten rød mat coloring, eller gjøre det veldig enkelt og kjøpe en beholder med forhåndslagde frosting. Bruke noen frosting penner til å skrive meldinger eller tegne på informasjonskapslene. Legge til et par sprinkles, og du er satt! Ikke glem å invitere barna å engasjere seg i dekorere alle informasjonskapsler de tar til skolen. De vil ha en flott tid å forberede disse spesielle behandler.


Valentine's Cup kaker
Kjøpe en boks av devil's mat kake miks (eller din favoritt smaken) og forberede seg i henhold til pakken retninger. Linjen muffin bokser med papir liners og helle nok batter i hver å fylle til ca 1/3 full. Topp med 1 tbsp av frukt beholder (strawberry fungerer bra) og deretter legge til flere batter til muffin-bokser er omtrent ¾ fylt. Bake i henhold til kake blanding retninger. Når de er kule, støv dem med Melis, eller frost dem og stenke med red-hot candy hjerter.


Valentine's Day kake
Bake noen smaken kake i et hjerte formet kake-skjemaet. La kokken og Halver vannrett. Bland noen dråper rød mat fargelegging i en beholder med pisket pålegg, og spre noen på det nederste laget av kaken. Legg til det øverste laget og frost hele utenfor kaken. Topp med friske bær.


Sjokolade Lollipops
Få noen hjerte-formet lollipop molds. Smelte melkesjokolade, mørk sjokolade eller hvit sjokolade (sjokolade chips fungerer fint kvalitet). Hell den smeltet sjokolade i mold og legge til en lollipop-pinne. La avkjøles før forherdet. Brytes i cellofan og slips med en liten sløyfe.
Bruk leftover sjokolade og plast skjeer for å opprette fancy kaffe stirrers. Bare dukkert plast skjeer i smeltet sjokolade. La avkjøle og gjentar til du kommer til ønsket tykkelsen,
Begge disse kan være dekorert av drizzling ulike typer smeltet sjokolade over det ferdige produktet.


Ha det gøy i år lage noen fantastiske Valentinsdag behandler. Jeg er sikker på at du vil komme opp med en deilig behandler som vil være en stor hit på kontoret eller i klasserommet.

No comments:

Post a Comment