Saturday, October 13, 2012

Slik merker du en kaffebønne jeksel

Hvis du lurer hvordan du velger en kaffebønne jeksel som passer du og dine kjøkken da vet du sannsynligvis allerede at det er forskjellige alternativer åpne for deg. Enkelt sagt vil de fleste kaffe grinders bli spilt i to leirer-blad grinders og burr grinders. Så hvordan du velger mellom to?


Først, det er verdt å merke seg at du kan kjøpe begge typer jeksel som både elektrisk og manuell alternativer hvis du ønsker. Det er blitt populært for folk å kjøpe elektriske maskiner på hele som det er en stor enklere her så, i forbindelse med denne guiden, vi skal fokusere på elektrisk alternativer i stedet for manuell seg.


Enkelt sagt, den endelige avgjørelsen du gjør når det gjelder å jobbe ut hvordan du velger en kaffebønne jeksel, i de fleste tilfeller kommer til budsjett og hvor alvorlig du tenke på kaffe så er dette verdt å huske på mens du leser gjennom denne artikkelen.


Så, la oss se noen av argumenter for og imot av to typer jeksel. Hvis du vil, kan du lære mer om kaffe gridners her: http://www.coffee-n-beans.com/grinders.html



Blad Grinders


Blad grinders – som navnet antyder – kan du bruke et blad til å hakke opp dine kaffebønner før de er bakken. De fleste av disse maskinene arbeide på et enkelt prinsipp-jo lenger maskin-grinds de fine grind vil være.


Proffene


-Vanligvis billigere enn burr grinders.


-Gjør en effektiv jobb med å slipe dine kaffebønner.


Cons


-Kan ikke gi en fullstendig konsekvent eller selv grind (dette kan ha en skadelig effekt på smak og kvaliteten på kaffe du drikker).


-Av bladene på noen modeller kan overopphetes – spesielt hvis de er venstre på lenger for en finere grind – som igjen kan endre faktiske smaken på kaffen.



Burr Grinders


En burr-jeksel – også ofte referert til i enkelte kretser som en Mølle – fungerer på en annen prinsippet til en blad jeksel. Her er bønner knust mellom maskinens bevegelige hjulet og overflaten statisk. Du bestemmer deg på nivået av grind ved hjelp av forhåndsdefinerte innstillinger på burr. Modeller varierer mellom doser og doserless for kaffebønne lagring i den faktiske jeksel.


Proffene


-En burr-jeksel vil gi deg en konsekvent selv grind uten problemer.


-Disse grinders og deres sliping pres-sett er enkle å bruke.


Cons


-En burr-jeksel vanligvis koster mer enn en blad jeksel.


-Noen modeller tresko enkelt og kan være vanskeligere å rengjøre.



Så, når du skal bestemme hvordan du velger en coffee grinder – som du kan se – må du vurdere hvor viktig kvaliteten på din grind og resulterende smaken på kaffen er til deg som individer til en viss grad. Dette er hva vil diktere om du opt for en blad jeksel eller en burr-jeksel på slutten av dagen.


De fleste blad grinders brukere vil bare som en vanlig kopp kaffe som har vært bakken hjemme for optimal helse. Hvis du bare vil sliping dine egne bønner for grunnleggende kaffe drikking bruk, så det er ingen reell grunn hvorfor du skal kaste bort penger på en burr-jeksel når en blad jeksel som passer jobben dine behov like bra.


Det er svært viktig å huske her at et blad jeksel kan gi en mer ujevn grind, men det fortsatt gjør en effektiv jobb. Men du kan ikke få den beste grind- og derfor de beste smaker koppen kaffe – fra bønner du kjøper i dette tilfellet. En godt tips at mange blad jeksel fans gi er å gi sliping maskinen litt milde riste hver nå og da som dette vil hjelpe deg med å distribuere biter av klipp bønner jevnere som kan hjelpe din grind konsistens.


Hvis imidlertid din kopp kaffe er virkelig viktig for deg og ønsker konsekvent brewing resultater hver gang du slipe dine bønner, og du vil sannsynligvis bli bedre ser på å kjøpe en slags burr jeksel som dekker dine behov. Disse grinders er adored av kaffe aficionados bare fordi de behandler dine kaffebønner og sliping prosessen konsekvent og derfor får frem den beste smaken for hver kopp ved å sørge for at hver grind er selv over hver enkelt kaffebønne.


Det er ekte enkelt å kilde og kjøpe hver type jeksel – både i butikker eller over Internett. Store kaffetrakter produsenter slik som Braun, Capresso, Alpina, Mr. kaffe, DeLonghi, Russell Hobbs, KitchenAid, Krups og Solis vil alle har en jeksel linje av noe slag å velge mellom.


Du kan finne – Hvis du shoppe rundt litt – at du kanskje får råd til å kjøpe en dyrere jeksel for budsjettet som det er ofte stor gode kjøp og rabatter å være hadde hele året. Derfor det er absolutt verdt ikke rushing ut og kjøpe den første jeksel du ser, men gjør noen Prissammenligninger først hvis du vil se hvilke besparelser kan gjøres.


Det er like viktig å lese vurderinger for å finne ut hvordan spesifikke modeller har fungert for andre mennesker i siste. Internett er en stor kilde for disse typer brukeranmeldelser så en gang du har identifisert noen modeller kan du logge på og se hvordan disse maskinene har jobbet for andre i sine hjem i stedet for å bare stole på produsentens 'bakside'. Dette vil gi deg en virkelig nyttig ide om hvor godt en modell/modeller kan faktisk fungerer din egen hjem i stedet for å måtte vente å finne ut når du har kjøpt en jeksel.


Det er visse ting å se etter i disse typer brukeranmeldelser. For eksempel, bør du være ute for å oppdage hvis andre jeksel-brukere har funnet ut at deres jeksel:


-Blir tilstoppet eller blokkert enkelt.
-Får bønner fast i sin mekanisme.
-Mantelen og etterlater en bitter smak på kaffe.
-Er lett å rengjøre og vedlikeholde.
-Gir en virkelig selv grind konsekvent.
-Er svært støyende.
-Har et problem med statisk elektrisitet.
-Gir deg en enkel måte å helle ut din bakken kaffe.
-Er godt gjort og vil ikke falle fra hverandre etter et par bruker.


Hvis du kan få de riktige typene svarene på disse spørsmålene så er sjansene du finner typen jeksel – burr eller blad – som er riktig for deg.

No comments:

Post a Comment