Friday, October 12, 2012

Slik merker du en kaffe Roaster

Hvis du har besluttet å steke din egen kaffe blir din første port av samtalen å vurdere hvordan du velger en kaffe roaster som er riktig for deg. Denne beslutningen er trolig et av de vanskeligste kaffe-relaterte valgene du har å gjøre-det er ikke noe verre enn å kjøpe av feil type roaster for dine behov.


Vi skal først og fremst se på automatisert egendefinerte kaffebønne roasters i forbindelse med denne artikkelen. Men det er verdt å merke seg at du kan steke din egen kaffebønner frisk hjemme uten å måtte kjøpe en roasting maskin.


Det er mulig å stek bønner i eller på komfyren, på en grill eller brann eller selv, noen ganger, i en popcorn spratt frem. Men hvis du ta din hjem roasting seriøst og ønsker litt hjelp med prosessen (den gjøre det selv tilnærming kan ta mye mer tid og krefter) og deretter en riktig roasting maskin kan være det beste alternativet.


Så, hvorfor folk stek bønner sin egen hjemme? Vel, er det i utgangspunktet alt om friskhet og kvaliteten på steke du vil til slutt få. Hvis du kjøper grønne kaffebønner – det vil si bønner som er unroasted – kan du ganske enkelt steke dem hjemme når du skal bruke dem i grupper slik at de blir ultra frisk. Grønne kaffebønner er billigere og siste lengre enn klar brente bønner til handel. For øvrig, hvis du vil ha mer informasjon om bønne roasting kan bli funnet her: http://www.coffee-n-beans.com/roasters.html


Muligheten til å steke din egen bønner er en ønskelig må med mange kaffe aficionados – du kan gjøre unna med foreldet kaffe, kan få nivået av steke du vil når og dit du vil og spare litt penger til handel!


I svært enkle vilkår finnes det to hovedtyper av maskinen å vurdere når du skal bestemme hvordan du velger en kaffe roaster som er væske seng/luft Roasters og Drum Roasters.



Flytende seng/luft Roasters


Hvis du ønsker å steke dine egne kaffebønner hjemme er den første tingen du bør se på få tak i et standard flytende seng basert roaster. Disse maskinene er små, kan være kompakt og først og fremst er utviklet for små og mellomstore hjemmebruk. Så, de vil steke din bønner for deg ganske raskt og lettfattelig – du trenger ikke å stå over dem for eksempel som om du var Hjem roasting på komfyren toppen.


Disse typer roasters fungere slag av som popcorn beslutningstakere ved at de bruker varm luft under stek prosessen. Du kan se steke fremdriften i de fleste tilfeller slik at du kan kontrollere dem mer effektivt, og du vil også bli gitt pre-set roasts å velge mellom i alle fall. Hvis du er en Hjem roasting "nybegynner" kan deretter denne typen maskin passe deg best som du vil få en følelse for hele prosessen mens du går-kan du alltid oppgradere til et større og mer komplekse roaster på et senere tidspunkt når du har mer erfaring. Disse maskinene er også billigere enn andre alternativer og er forholdsvis enkelt å bruke på kjøkkenet.


Det er et par downsides med denne type roaster, imidlertid. Du vil finne at noen modeller ikke stek kaffe så mye på en gang og vil brenne Hvis du bruker dem for ofte. Enkelte modeller også har ikke slike store kontroller eller før sett (noen ikke har noen)-så det kan ta en stund å bli vant til å bruke maskinen, hvis dette er tilfelle.



Tromme Roaster


Hvis alternativet i et flytende seng roaster ikke synes ganske riktig for deg når du tenker på hvordan du velger en kaffe roaster kan deretter du også se på trommelen roasting som et alternativ. Trommelen roasters var en gang bare sett på kafeer og butikker som brente egne kaffebønner, men i dag, er det virkelig enkelt å kjøpe maskiner for innenriks bruk.


Trommelen roasting maskiner kan i utgangspunktet stek mer bønner på en gang-i de fleste tilfeller-enn flytende seng maskiner som de er større. De fleste vil fungere på en konveksjon eller conduction metode. Med denne typen maskin plassere dine bønner i en tromme, lukker du den, sette den kjører og vent til steke er gjort.


Dette er mer en pro maskin – selv om de er utformet for bruk hjemme – bare fordi de kan være mer komplisert å betjene enn flytende seng roasters. Men fleste av ekte kaffe fans vil foretrekker denne metoden over tid som det er holdt til å gi bedre resultater i kaffe smak vilkår.


Downsides med mange trommelen roasters er at de ikke har et vindu slik at du ikke kan alltid ser inni dem slik du kan med mest flytende seng roasters. Så, du må stole på din oppfatning av lukt eller hørsel (som du lytte til kaffebønne sprekker!) for å regne ut når din stek gjøres perfekt. Dette er en av grunnene til hvorfor disse maskinene ikke kanskje dress "nybegynner" roasters til å begynne med.


Noen av disse trommelen maskiner kan også gi av mye av røyk, så må du kanskje sortere ut tilstrekkelig ventilasjon eller selv gjøre roasting utenfor Hvis dette er tilfelle. Og som du kanskje forventer du betaler mer for trommelen roasters enn for flytende seng maskiner. På slutten av dagen du må tenke lenge og hardt om hvor sikker du er med hjem roasting prosessen-hvis du ikke har stekt hjemme før, så du kan være bedre starter med en flytende seng-maskin, men hvis du føler deg mer trygg og trenger ekstra funksjonalitet deretter en tromme roaster kan passe deg bedre.


Uansett hvilken type maskin du velger å kjøpe husker at det er helt avgjørende å lese noen bruker vurderinger på Internett før du kjøper et roaster som disse vil fortelle deg ting produsenten ikke. Disse vurderingene er skrevet av personer som har brukt disse maskinene, og de vil gi deg en virkelig god idé av argumenter for og imot av enhver maskin fra folk som har brukt dem regelmessig.


Noen tips for eksempel å se opp med for flytende seng roasters inkluderer:


-Hvor godt gjøre programmene (Hvis det finnes noen) arbeide?
-Hvor enkelt er det å bruke og hva slags funksjoner har den?
-Hvor bra laget er roaster?
-Hvordan jevnt det stek?
-Hvor godt kan du se i roasting kammer?
-Hvor mye støy er maskinen?
-Hvor enkelt er det å rense maskindeler?
-Hva skjer med chaff?


Noen tips for eksempel å se med etter trommelen roasters inkluderer:


-Hvor godt gjøre programmene (Hvis det finnes noen) arbeide?
-Hvor enkelt er det å bruke og hva slags funksjoner har den?
-Produserer det mye røyk?
-Kan du se inni trommelen fra utsiden?
-Maskinen får for varmt?
-Hva skjer med chaff?
-Hvor enkelt er det å rense maskindeler?

No comments:

Post a Comment