Tuesday, October 9, 2012

Hvorfor må du spise tomater?

Spiser tomater? Selvfølgelig har du kjent at tomater er nå spist lett rundt om i verden. Du kan finne tomater overalt som en del av frukt og grønnsaker.


Noen eksperter sa at tomat er kjent som en kilde til makt av ernæring, da den inneholder et stort antall vitaminer og mineraler som støtter vår kropp helse.


Tomater er først dyrket i Peru, og deretter brakt til Mexico. Tomater er nå solgt overalt. I American dagligvare-butikker, er tomater ofte plukket unripe, og ripened i lagring med eten.


Hvilken som er bedre, unripe eller moden?


Tomater som er råtne i lagring med eten, plante hormone produsert av mange frukt og fungerer som stikkordet å begynne å ripening, har en tendens til å bli lenger, men har dårligere smaken enn tomater råtne på anlegget. De kan bli gjenkjent av deres fargen, som er mer rosa eller oransje enn den moden tomat dyp rødt.


Basert på ernæring innholdet, har rød tomater mer vitamin a enn grønne tomater. Men i dette tilfellet grønne tomater har mer protein.


Hvis du spiser tomater hverdags, er det fordelaktig å forebygge kreft til 50%. Tomater vil kjempe ulike typer kreft og beskytte hjertet ditt fra hjerteinfarkt.


Hvorfor tomater er fordelaktig for helsen?


Tomater inneholder ulike typer ingredienser. Her er noen av dem:


* Lycopene, en av naturens mest effektive antioksidanter. Det er fordelaktig å kjempe forskjellige slags sykdommer, mest av alt å bekjempe kreft.


* Fiber i tomater forhindrer diabetes, astma, tykktarmskreft og reduserer mengden Kolesterol fra kroppen.


* A-Vitamin C og A, antioksidanter som bekjempe frie radikaler. De slåss mot aldring, berolige hud og hår.


* Kalium, vitamin B6, folat og niacin har påvist effekt i å senke Kolesterol nivået, å senke blodtrykket og arbeider mot hjertesykdommer.


* Vitamin K i tomater bidrar til å bygge bein.


* Krom og biotin gjør kroppens evne til å behandle sukker og fett, som kan forbedre kjemper diabetes og hjelpe nerve-funksjonen.


* Riboflavin hjelper med energi metabolisme og kamper mot migrene hodepine.


Så, hvis du bruker moden, unripe eller tomat-basert matvarer (tomatsaus, tomat pasta etc.) alle gir mange næringsstoffer med flere mekanismer for handling for å hindre deg fra ulike typer sykdommer.

No comments:

Post a Comment