Monday, April 30, 2012

Gourmet: Et definerende øyeblikk

Husker du første gang du hadde en "gourmet" delikatesse? ja. Jeg hadde middag i en restaurant av øverstkommanderende kvalitet og ry, og jeg bestilte escargot. Det var den mest fantastiske hovedrett jeg noensinne har hatt gleden av å konsumere. Mat det var deilig og forberedt med individualitet. Dette er den viktigste ingrediensen for gourmet. Definisjonen av gourmet er en person som er viet til raffinert sensuous glede, spesielt god mat og drikke. Det er forskjellen mellom McDonalds og Savoys kresne. Matproduksjon for massene er en nødvendighet. Men det eliminerer fantastisk, sensuelle, glede å være hadde i forbruket av et gourmetmåltid.


Har operert en restaurant i flere år, jeg kan gå god for sannheten i kresne smaken av offentligheten. Alle ønsker et gourmetmåltid på en shoestring budsjett. Det er bare ikke en mulighet. Hvis du skal be om sanselig nytelse, er du nødt til å betale for det privilegiet. Det er ikke billig mat. Det var ikke ment å være. Gourmetmat er forberedt med individuelle smak og talenter av en utdannet kokk. Bruk bare friske, høy, råvarene er et must, og strenge etterlevelse av kokkens foretrukket krydder kreves. Gitt denne spesiell oppmerksomhet, må man anta å være mer enn $2,95 prisen. Men så, jeg ber deg, hvis det er en gourmet, er prisen ikke irrelevante?


Av og til må vi kaste til side våre nøysom tendenser, og ganske enkelt ta deg tid til å nyte fruktene av vårt arbeid. Gourmet inni oss alle trenger en mulighet nå og da å oppleve en sjelden flaske vin, den fineste liver pate eller gourmet sjokolade av Godiva. Det er den fantastiske tingen om gourmet. Det er svært subjektiv. Din smak er ikke mine.


Det er noen grunnleggende om gourmet som forblir uansett hva smaken av kjøkkensjefen eller kunden. Det er ikke gourmet Hvis det ikke er gjort med kvalitet ingredienser, oppmerksomhet på detaljer, individualitet, og krydder og smaker som bringe unike rikdom til maten. Å bare ta med ordene eksotiske, spesialitet, eller sjeldne gjør ikke gjøre gourmet mat. Opplevelsen av ekte gourmet er mye større enn bare fancy ord.


Mange gourmet kokker og kokker er lærling eller utdannet formelt i flere år. De har grader i hvordan å forberede entydig maten. Eller kanskje den termen gourmet brukes fordi forberedelser og prosessen har vært så raffinert som å bli vurdert ekspert i feltet. Dette er tilfelle med visse vin beslutningstakere. Vinen regnes gourmet grunn av unike opplevelser og smak av vin på forsmaks pall. Det er utenfor Sammenlign. Mange gourmet kokker kjøpe bare lokalt dyrket matvarer. Ved å gjøre legger de til unikhet av erfaring.


Så, som du kan se, gourmet er ikke bare en beskrivelse. Det er virkelig en opplevelse som skal nytes av unge og gamle, rike og fattige. Ta et øyeblikk, satt til side budsjettet, og Tillat deg selv ekstreme gleden av et gourmetmåltid. Ah…... gleden ved livet!

Sunday, April 29, 2012

Velge den beste iskrem-Maker

Hvis du velger en god iskrem maker og følge noen tips, kan du gjøre deilig iskrem hjemme, så godt som alle premium butikk-merket. Iskrem beslutningstakere kan varierer i pris fra under $100 til over $500. De dyrere modellene inneholder innebygde frysing kompressorer. Rimeligere modeller, passer perfekt for bruk i hjemmet og kommer i to hovedtyper. Det er typen som bruker gynge salt og is for å avkjøle iskrem blandingen og hvilken som har en canister som er plassert i fryseren. Hver av disse er utstyrt med en elektrisk sveiv eller manuell sveiv. Dine bestemte behov, vil bestemme som er riktig for deg.


Hvis du vil gjøre en stor mengde iskrem, må du kjøpe en modell som bruker gynge salt og is. Canister modellene vil bare gjøre opp til 1,5 quarts om gangen. Hvis du vil deaktivere isen kremen gjør til en familie aktivitet, kan du velge sveiv modellen, som også vil bruke gynge salt og is. Sveiv må være slått manuelt for en ganske lang tidsperiode, slik at hvert familiemedlem svinge. En elektrisk sveiv er mye enklere enn de manuelle crank modellene. Du vil også få mer enhetlige resultater grunnet bollen å snu i en konstant hastighet. Mest elektrisk crank iskrem beslutningstakere vil ha automatisk avskåret funksjon som vil stoppe motoren når isen når ønsket konsistens. Konsistens er dømt etter hvor mye motstand mens bollen er å slå.


Når du har valgt hvilken type iskrem maker er riktig for deg, må du finne den perfekte iskrem oppskriften. Husk at jo raskere iskrem fryser, jo bedre den smaker og jo jevnere teksturen blir. Det vil være best å pre-mix alle ingredienser og la dem chill i flere timer før du plasserer dem i iskrem maker. Når din iskrem er ferdig, vil det ligner på soft-tjene iskrem. Du kan plassere canister i fryseren for et par timer, og du vil være mye mer fornøyd med resultatene. Hvis din canister er plast, kan du vurdere å fjerne isen så snart det er gjort, og plasser den i en metall bolle dekket med aluminiumsfolie. Metall gjør at iskrem å fryse raskere og bli du fastere raskere enn i en plast container.


Du kan kjøpe en blanding som er ganske enkelt å gjøre til iskrem svært raskt. Mens blander er praktisk, er det best iskrem laget av ferske råvarer. Melk, sukker, egg, vanilje og kakao Hvis du ønsker det vil gi deg de beste resultatene. Du kan finne mange iskrem oppskrifter, noen som krever matlaging noen som krever ingen matlaging. Iskrem oppskrifter som ikke krever matlaging er generelt like god som typen tilberedt, og kreve mye mindre tid. Beste iskrem oppskrifter inneholder vanligvis egg, men det er mange oppskrifter som ikke bruker egg Hvis du eller noen i familien din er allergisk mot egg.

Saturday, April 28, 2012

Å spise på riktig måte ved hjelp av mat-grupper

Spise riktig, kan det bidra til å holde deg sunn og passer. Så lenge du spiser sin vil samlede livet bli mer givende. Lære å spise sin vil holde deg passer, og vanligvis vil du kunne beholde vekten riktig for din str.


Det er seks mat-grupper som du skal legge til din diett. Disse seks mat-grupper danner matpyramiden som noen refererer til den.


Bunnen av pyramiden er mat i gruppen brød, korn, kornblanding og Pasta. Disse matvarer gi komplekse karbohydrater, som er en viktig kilde til energi. Du bør ha 6 til 11 servings av disse matvarer i dag. Eksempler for en serverer er 1 stykke brød, 1/2 kopp ris, eller pasta og 1 flat tortilla.


De neste mat-gruppene som går opp pyramiden inkludere grupper av frukt og grønnsaker gruppe. I begge gruppene, vil disse matvarer gi deg med viktige næringsstoffer som vitamin A, vitamin C, Folat eller kalium. De er også lav i fett og natrium og høy i fiber. Du bør ha 3-5 servings av grønnsaker eller frukt hver dag. En middels størrelse apple, oransje eller banan, ½ kopp hermetisert frukt og ¾ kopp frukt juice eller ca 4 ounces er eksempler på én visning av frukt. Bare telle 100 prosent virkelige fruktjuice. 1 Kopp rå leafy grønnsaker, ½ kopp andre grønnsaker enten tilberedt eller rå og ca 4 ounces av grønnsaker og fruktjuicer er eksempler på én visning av grønnsaker.


Den neste mat gruppen over frukt og grønnsaker er elementene Meieri og Protein-elementer. Meieri elementer gi kroppen din med protein og vitaminer og mineraler, spesielt kalsium. Du bør ha 2 til 3 servings av meieriprodukter i kostholdet hver dag. Eksempler på en visning av et meieri elementet er 1 kopp av Hytteost eller ½ kopp hel melk. Protein-elementer gir kroppen med mye nødvendig protein, jern og sink. Du bør ta med 2 til 3 servings av protein daglig i kostholdet, og hver tjenestegjør bør være mellom 2 og 3 gram. Eksempler på én visning av protein inkluderer 2 til 3 gram av alle typer kjøtt, 2 spiseskjeer med peanut smør, 1/2 kopp tilberedes tørr bønner, og 1/3 kopp nøtter.


På toppen av mat pyramiden er fett og søtsaker. Mat i denne gruppen gir ikke mye i veien for ernæring. De gir calories, som er én skyldige for vekt gevinst. Salad dressings, oljer, fløte, smør, margarin, sukker, brus, candies og søte desserter er eksempler på denne mat-gruppen.


For ulike typer dietter, se: http://www.vitaminsdiary.com/diets.htm

Friday, April 27, 2012

Oliven olje � ekte eller falske � som bestemmer seg for?

Bevisene er overveldende – ekte extra virgin oliven olje ikke bare gir bedre smak av mat, men er bra for deg, bør du vurdere følgende overskrifter:


* Olivenolje 'handlinger som smertestillende middel' - BBC
* Mediterranean diett legger til år til Your Life (høyt inntak av... olivenolje)-MedicalNewsToday.com
* Oljesyre nøkkel til Olivenoljes anti-kreft effekter - Reuters.com


Det er imidlertid en mørke siden – svindel i olivenolje markedet:


* Olivenoljes glatt forsyning linje - denverpost.com
* Extra Virgin oliven olje - du får det du betaler For? -ABC Nyheter 7Online
* "Et klart tilfelle av svindel..... nesten alle virgin og extra virgin oliven olje produsert av planter med store kommersielle italienske olivenolje" Italianfood.about.com
* "av 73 olive oils... i USA Bare 4% var ren olivenolje. Resten var utspedd"- New York Times


De helsemessige fordelene av extra virgin oliven olje gjelder bare for ekte extra virgin oliven olje og ikke for svikaktig mislabeled produkter.


Som de fleste olivenolje forbrukere vet, har prisen på ekte extra virgin oliven olje økt dramatisk. Samtidig har kvaliteten på produkter som tilbys forverret dramatisk. Logikk ville dikterer at en betydelig andel olivenolje forbrukere ville foretrekke virkelig extra virgin oliven olje i stedet for produktene over priser, mislabeled og adulterated som har oversvømmet markedet.


Olivenolje forbrukerens frihet til å velge deres produkt er imidlertid begrenset til det som faktisk er tilbudt.


Mat importører, distributører. meglere og forhandlere egentlig velge mellom to typer produkter når det gjelder distribusjon av olivenolje: A) A Billige blandet produktet eller B) virkelig extra virgin oliven olje:


A) blandet produkter har ingen garanti for kvalitet, papirene kan si extra virgin olivenolje, men det er i flasken er Pressrester, canola eller noen andre Billige raffinert olje. Blandet produkter har ingen kvalitet oppgitt, eller indirekte, de er helt pris følsom. Slik distributør, megler, importør eller forhandler må stadig tilby enten det billigste produktet eller være veldig nær det for frykt for at på et tidspunkt deres forsyning vil forsvinne, og de blir undersold grunnet market realiteter arbeider med denne type produkt.


Dette er hvor forbrukeren blir lurt-merkingen gjenspeiler ikke hva som er i flasken. Ta for eksempel 'lys olivenolje' - hva er 'lys' olivenolje? Olivenolje er laget av 'lys' oliven? Lett oliven olje er 95% Pressrester, canola eller noen andre Billige olje blandet med 5% virgin olivenolje. Det strekker fantasien til å tenke at olivenolje forbrukeren krever denne type produkt.


B) virkelig extra virgin olivenolje åpenbart koster mer å produsere enn billig, blandet produkter. Men olivenolje forbrukere fordel fordi de får det de betaler for - produktet. Ekte extra virgin oliven olje er alltid at – ekte extra virgin oliven olje - produktet, kvaliteten variere ikke. Olivenolje forbrukere alltid får det de ønsker og hva de betaler for - smaken styrke attributter og alle de helsemessige fordelene av ekte extra virgin oliven olje.


Det bør bemerkes at grunnet gjeldende markedsfaktorer, prisforskjell mellom ekte extra virgin olivenolje og billige blander har stort sett stengt, og i noen tilfeller er nå invertert. Å være billigere enn billige blander ekte extra virgin olivenolje.


Så, hvem som får bestemme hva olivenolje forbrukere forbruker?


Vi tror at denne beslutningen hører til forbruker. Olivenolje forbrukere bør etterspørselen ekte extra virgin oliven olje.

Thursday, April 26, 2012

Å velge vin å matche mat

Å lage perfekt blanding mellom vin og mat kan være en utfordring hvis du ikke er helt sikker på hva du gjør. Med en slik matrise av vin og mat tilgjengelig er det alltid mange alternativer for å vurdere. Når du planlegger en middag, kan du velge kombinasjoner som er populære blant et bredt utvalg av mennesker. Du bør alltid kontrollere at vin ikke overskygger parabolen, og du må også unngå å overføre smaken. Dette skjer når en smaken sendes fra vin til et måltid, som det kan resultere i en ubehagelig smak.


Hvitvin:
Når du oppretter en kombinasjon av vin og mat, er best Chardonnay complimented med kalvekjøtt, laks, grillet ost og hvit saus. Du bør unngå krydret mat med denne drink. Gewurztraminer er ideelle når Matchet med svinekjøtt, kinesisk mat og Swiss OST, men må unngås med lys mat. Pinot Grigio er ikke et perfekt alternativ for tomater og krydret mat som denne kombinasjonen kan opprette en heller ubehagelig smak. Riesling er en veldig tørr vin og perfekt når du samarbeider med kalvekjøtt, reker, krem sauser og Tyrkia. Søt mat bør imidlertid unngås med Riesling og Sancerre.


Rødvin:
I en perfekt verden ville være med en mat anbefaling på baksiden av en vinflaske. Heldigvis kan vi gi deg innsidere tips til å få en kombinasjon av vin og mat bare riktig. Barberra rød vin er perfekt med Pizza, pasta, lasagne og sitron kylling. Ved å spise fisk eller tomater, bør Cabernet Sauvignon unngås. Denne vinen er bedre egnet med sjokolade, steke lam, biff og anda. Merlot er perfekt matchet med grillet kjøtt som grillmat kjøtt og kylling. Unngå søt mat med denne vinen. Pinot Noir er ikke godt avstemt med krydret mat som indiske, i stedet er det ideelle med laks, tunfisk, lam og anda. Shiraz er flott med et måltid av grillmat, peppered rødt kjøtt og pølse, men bør unngås med fisk.


Generelt er vin best tjent på en kjølt temperatur, som det er i stand til å puste og lage den perfekte blandingen av aromaer som vil glede sansene og imponere dine gjester. Hver vin har et glass som koordinerer med den. Hvis du ikke har et skap fullt av hver wineglass tenkelig skjønt, kan du bruke neste nærmeste looking glass. Grunnen til at det finnes så mange typer wineglasses som er tilgjengelige, er at hver og en er utformet for å understreke full aromaer og smaker innen en gitt type vin. Hvis vin ikke er tjent i ganske riktig glass, kan alle disse aromaer og smaker ikke være realisert fullt ut.


Hvor mye å tjene:
Vin bør åpnes og fungerte nøye, særlig rødvin som dette kan opprette en ekkel søl Hvis sølte på hvite klær eller middag slitasje. Må ikke overfylle briller. Det er best å tjene litt vin i begynnelsen, som det gjør resten av vin i flasken å puste. Hvitvin skal ha en gjennomsnittlig servering av tre gram, en unse av ånder og røde vin fire eller fem gram. Serverer mindre porsjoner vil hjelpe vin vare lenger, og gjør at gjestene kan nyte det over et større tidsrom.


Temperatur retningslinjer:
Vanligvis kan en flaske vin ta opptil tre timer før det er hensiktsmessig kjølt i kjøleskapet. Serverer vin på riktig temperatur, kan det være en forskjell på om vin vil være ideelt å drikke for maksimal aroma og smak, og kan ringe eller bryte en sjarmerende middag opplevelse for deg og dine gjester. Det er en fin måte å chill wine til perfeksjon raskt og enkelt å plassere din flaske i en bøtte fylt med is og en sprinkling av salt. Skyv vin i dypet av isen til chill raskt flasken. Dyrere vin jo varmere kan bli servert. Hvite viner, spesielt tørr sorterer er best tjent ved lavere temperaturer men. Og til slutt tunge viner er best tjent i rom temperatur.

Wednesday, April 25, 2012

Verdens 10 mest villedende mat: vi tror de er sunt, men du bør tenke på nytt

Du kan slå på nesten alle nyheter-programmet og høre om helsemessige og økende waistlines av amerikanerne. Nyheten er å komme til oss, som attested av endringene mange mennesker er endelig gjøre til deres dietter.

Bare spør hele matvarer markedet, en av de mer allment kjent helse mat kjedene. Deres årlige inntekt har økt ved $550 millioner over de siste fire årene, til hele $1.34 milliarder i 2004.

Å tyde hva som er sunt kan føle seg som en heltids jobb.

I 2004 økt samlet salg av naturlige og organiske matvarer 7 prosent fra 2003 salg--slik at det er den raskest voksende sektoren i dagligvarebransjen, i henhold til samarbeidende kjøpmann magasinet.

Men akkurat når du trodde det var trygt å gå inn i din favoritt helse Matbutikken og hente alt "sunn" av hyllene, vi slå deg med dette: noen "helse" mat er bemerkelsesverdig villedende, og selv om vi mener å spise dem vil gjøre kroppen godt, vi har blitt alvorlig villedet.

Nedenfor er de ti som har lurt mange en ellers fornuftig og informert sjel. Du kan finne alternativer til alle ti av disse matvarer på den opprinnelige artikkelen på http://www.sixwise.com/newsletters/05/10/12/foods.htm

1. Muffins

Ved siden av en dansk eller et hjuldiagram, muffin ser ut som et fornuftig valg. Den har fått frukt, tross alt, og kanskje enda litt bran. En tekake er en lett, næringsrik frokost mat-- eller så vi har fått høre siden 1980-tallet.

Når du faktisk bryte ned en muffin, skjønt--sukker, mel, smør/margarin, etc.--du skjønner at hvis det kom i en litt annen figur med noen frosting, det ikke ville bli kalt en tekake … det ville bli kalt "kake".

Og så er det størrelsen. En liten plomme størrelse muffin som din bestemor bakt er én ting. De gigantiske concoctions i de fleste bakerier, dagligvare butikker og kafeer er i dag en annen. Disse muffins inneholde hvor som helst fra 340 til 630 calories og 11-27 gram fett, pluss masse sukker og andre tilsetningsstoffer. De kan også inneholde trans fett--de ekle fett som kan øke dårlig LDL Kolesterol og lavere god (HDL) Form.

2. Fast-Food salater

Ja, du dro til at-gatekjøkken felles nær kontoret for lunsj, men alle var ikke tapt--du bestilte en salat! De fleste Hurtigmatrestauranter kjeder har hoppet på bandwagon helse og nå tilbyr salater, håndleddbandasje og andre "sunn" menyvalg for nettopp et slikt ernæring-tenkende kunder.

Og mens noen ikke vil kommer rett ut og si de er sunn (Mcdonald's, for eksempel ikke lenger bruker ordet fordi "" våre forbrukeren forskning viser folk ikke forstår det, og det er faktisk en slå av når det gjelder mat elementer."), det er sikkert underforstått i sine annonser med tilpasning, aktive mennesker og fengende ernæring slagord.

Men alle salat er ikke iboende sunn.

"Du hører ordet salat, du tror vegetabilske, du tror godt valg--hva du har å se på er hva som skjer med salat," sa Lisa Cimperman, en nutritionist på sykehus for University i Cleveland.

Faktisk, sa de fleste av ingrediensene salat, som de fleste hurtigmat kjeder bruker gjøre de fleste av dem "sunn ikke mer enn en burger uten bun, dyppet i salat dressing," leger komiteen for ansvarlig medisin (PCRM), som ble utført en ernæring analyse av 34 hurtigmat salater.

En av sine mer oppsiktsvekkende funn: McDonalds sprø Bacon Ranch salat har mer fett og calories og Kolesterol like mye som en Big Mac.

Culprits som gjør gode salater går dårlig er stekt meats, filer som croutons og sprø nudler, bacon og høy fett salad dressings. Mange har selv lagt sukker.

"Vi ikke forvente disse nye salat entrées blir så lastet med fett og Kolesterol," sier Brie Turner-McGrievy, M.S., R.D., klinisk forskning koordinator på PCRM.

3. Behandlet soya produkter,

Mens fermented og ubehandlet soya produkter (som edamame, tempeh og miso) kan være ganske næringsrik, behandlet soya produkter bommer.

Til tross for mylderet av helsemessige krav som omgir dem (og tout dem så nær mirakel mat), er behandlet soya mat som soymilk, soya kjøttprodukter, soya iskrem, soya energi barer, etc., koblet til:

-Underernæring
-Fordøyelseskanal problemer
-Skjoldbrusk dysfunction
-Kognitiv nedgang
-Reproduktive lidelser
-Immunsystem breakdowns
-Hjertesykdommer
-Kreft

Sier Dr. Kaayla Daniel, forfatter av The hele soya historie:

"I motsetning til i Asia der folk spiser små mengder hele soybean produkter, vestlige Foodprocessorer skille soybean i to golden varer--protein og olje. Det er ingenting klarerte eller naturlige om dette. Dagens høyteknologiske behandling metoder ikke bare mislykkes å fjerne antinutrients og giftstoffer som finnes naturlig i soyabønner men lar giftig og kreftfremkallende rester laget av høye temperaturer, høyt trykk, lut og acid bad og petroleum løsemidler."

4. Bagels

De fleste folk spiser ett eller to stykker av toast om gangen--fire eller fem ville bare være overdreven, rett? Vel, spise mange av oss som og mer når vi plukke opp en gigantisk bagel på vei til jobb.

"En bagel på noen av bagel kjedene kan være fire servings av brød. Men folk har ingen anelse om at bagels kan være det tette,"sier Mary Story, en nutritionist på University of Minnesota i Minneapolis.

Og som vi hører så ofte disse dager, alle som behandlet hvitt mel, de enkle carbs, er ikke bra for oss. Kombinere med det faktum at bagels tilbyr lite annet i ernæring, og du sitter igjen spise en hefty gjør av carbs som vil konvertere raskt til sukker i kroppen.

Hvis du kunne finne en bagel som var laget av hele korn, ville det gjøre et litt bedre valg, som lagt fiber ville hjelpe tregere Nedbryting fra stivelse til sukker. Men er hele korn bagels en sjeldenhet.

Sier A.N. Spreen, MD, "det er nesten umulig å finne 100 prosent hele korn (av enhver type) mel i bagels. Selv 'hele hvete' bagels er det meste hvitt mel med en liten hele hvete kastet i … jeg er redd begrepet helse bagels har blitt litt pervertert av mel industrien... hylle livet (ikke livet) er den primære bekymringen, og friske, hele korn mel er dårlig i respekt. "

5. Energi drinker

Etikettene si de inneholder ulike urter, mineraler og aminosyre taurine, spesielt utformet for å øke din energi innen du når bunnen av kan. Men hvis du ser på ingrediensene, vil du finne at de viktigste ingrediensene i de fleste energidrikker er faktisk koffein og sukker--noe som gjør dem knapt mer enn dyre brus.

Ennå synes deres glitzy design og krav for å forbedre ytelse, konsentrasjon og reaksjon-hastigheter å bli arbeider. I 2004 overtook energidrikker flaskevann som raskest voksende kategori i drikke virksomhet. Lignende produkter har selv blitt introdusert for barn så små som 4 år gammel.

"Dette er skammelig markedsføring," sa Madelyn H. Fernstrom, førsteamanuensis professor og direktør for University of Pittsburgh Medical Center vekt forvaltningssenter, av KickStart gnist, ett slikt produkt spesielt markedsført for barn 4 år og eldre.

"Under dekke av"god helse", er dette en kampanje av koffein forbruket, som vil sannsynligvis ha en biologiske effekt på de fleste barn som bruker det, siden det deres inntak er lav … det er ingenting som er ufattelig i noen av denne ting. I det minste er det en enorm sløsing med penger,"sa hun.

Bare fordi den har salat, betyr ikke det er sunt. Noen fast food salater er verre enn burgere.

6. Diett brus

Du vet vanlig brus er dårlig på grunn av alt som sukker og "tom" calories, men hva er galt med en diett brus å slukke din tørst?

Mange, ifølge eksperter. Sammen med koffein, som vanlige brus, er diett brus høy i fosforsyre, en kombinasjon som kan være dårlig for dine knokler. Mens koffein kan forstyrre kroppens evne til å absorbere kalsium eller øke mengden den blir kvitt, syrer i brus kan føre til at kroppen til å bli mer syreholdig--forårsaker det å frigjøre enda mer kalsium.

"For mange brus kan føre til overdreven fosfor i dietten, og som kan resultere i lav blod kalsium nivåer. Kroppen vil svare ved å trekke kalsium fra Ben å øke mengden av kalsium i blodet,"sier Lisa Ritchie, direktør for didaktisk programmet i dietikk ved Harding University i Arkansas.

Så er det problemet med kunstig sweeteners, som noen mener er skadelig. Selv om Splenda er en nykommer til diett brus søtningsmiddel markedet - og det er økende bekymring som til sin faktiske sikkerhet--er aspartame fortsatt det mest brukte søtningsmiddel i diett brus.

– Aspartame er den mest complained om additiv i amerikansk historie, sier Dr. Joseph Braco, forfatter av "Gjenopprette din fordøyelseskanal helse." "Det er blitt skylden for alt fra hodepine til utslett til beslaget lidelser. Jeg har en lege venn som åpenbart knyttet aspartame med hans voksen-utbruddet beslag."

7. Fisk

Fisk, ville være en sunn form av protein hvis ikke for det høye nivået av forurensende stoffer som kan forurense mange varianter. Selv om American Heart Association anbefaler å spise fisk minst to ganger i uken, oppmerksom de på at enkelte typer fisk kan inneholder høye nivåer av kvikksølv, utstyrt med (Polyklorerte bifenyl), dioksiner og andre miljømessige kontaminanter.

Dette er spesielt viktig for kvinner som kan bli gravid, gravid kvinner, nursing mødre og små barn, for eksempel utvikle og ufødte barn er utsatt for skade nervesystemet fra kvikksølv. Du kan lese Environmental Protection Agency fisk forbruk retningslinjer for denne skolenivå gruppen for spesifikk informasjon.

Høy-kvikksølv fisk

Hai
Sverdfiskbiter
King makrell
Tilefish
Grouper
Marlin
Oransje Roughy

Nederst-kvikksølv fisk

Ansjos
Calamari (squid)
Pollock
Steinbit
Sik
Abbor (Pacific)
Kamskjell
Flyndre
Hyse
Hake
Sild
Shad
Sole
Laks
Tilapia
Sardines
Ørret (ferskvann)

8. Protein/energi barer

Så Energidrikker er ikke det beste alternativet … hva om energi barer?

Sier Lynn Grieger, en registrert Klinisk ernæringsfysiolog og sertifisert diabetes educator, "siden forbrukere er drevet av smak og kostnader, den nåværende trenden er for barer som smake stor, men pakke mindre ernæringsmessig verdi. Mens noen barer er lav i totale fett og mettet fett, kan andre ha så mye fett og mettet fett som en Snickers bar."

Hvis du velger mellom en ordre av pommes frites eller en energi-bar, er du sannsynligvis bedre med energi bar. Men den generelle konsensus blant eksperter er at du er nesten alltid bedre å spise ekte mat enn en befestet, behandlet bar.

Eller, som Rebecca Wood, en pedagogisk konsulent til organisasjoner i naturlig mat bransjen, sier det, en energi og kraft bar er sukkertøy. Eller, i beste fall sukkertøy neste generasjons gussied med protein pulver. Sukkertøy er sukker med fett pluss ekstra smaken fra sjokolade, nøtter, frø, frukt eller lignende. Legge til 2-cents verdt av protein pulver til sukkertøy og trekke noen skyld fordi det er nå "sunn".

"Husk, noen [energi barer] har lagt i protein, vitaminer og mineraler eller selv antioksidanter, men vi kan få alle disse sunn næringsstoffer fra mat for betydelig mindre penger," sier Grieger.

Anbefalt lesing

Høy fruktose korn sirup: Hvorfor verdens mest populære søtningsmiddel er fienden # 1 til din helse og Waistline
http://www.sixwise.com/Newsletters/05/09/28/fructose.htm

11 Sunneste høsten frukt og grønnsaker
http://www.sixwise.com/Newsletters/05/09/14/Harvest.htm

Tuesday, April 24, 2012

Jordbær Jamming

Vi jamming……strawberry jamming.


Musings på liten farm levende.


Så hvorfor jeg står på kjøkkenet counter, uklare eyed på 9 o'clock om natten, sortering og chopping organisk jordbær, når jeg bør være tucked på sofaen sovner over siste Katie Ffordes? (Jeg har også flere åndssnobb romaner og noen svært interessante og utfordrende metafysiske lesing lined opp, men Katie Ffordes vinner etter en vanlig dag med tre barn, fire hunder, tre katter alle behov for forskjellige former for oppmerksomhet). Vel, forlater byen for landet livet og en bit av land, du bestemmer deg for å vokse noe, ' cos ellers du er bare en by slicker foregi å bli en land-person - som "alle de andre er turister, men jeg er en kulturperler besøkende"-mentalitet. Allikevel, slik at tolv strawberry planter, fire år på har nå blitt en kommersiell (slags) organisk voksende virksomhet og to månedene i året, min kveldene er brukt gjør jam. Få de beste jordbær solgt rett, ingen probs, men det er halvparten så mye på nytt som er avvist på grunn av nei feil av deres egen, en peck mark, liten misdannelse eller whatnot, og hva jeg skal gjøre med dem.


Bryet bor på en gård bringer noe ut alle de tradisjonelle nøysom kvalitetene av våre forfedre – avfall ikke ønsker ikke-alt må bevares, frosset, brukes lønnsomt, ellers hvorfor du legger så mye vekt på å vokse dem i utgangspunktet. Du kan ikke så lob-3 kilo sekunder til bin, sette det ut for søppel samlere og glem om den. For en start, det er ingen søppel samlere, det vil sitte der nedsettende før composted, tiltrekke frukt fluer, ellers kyllinger vil få full på fermenting fruit……… så yummy er deilig strawberry jam resultatet.


Slik snitteaggregat jordbær, hjernen utkoblet, tror jeg hvor heldig å være omgitt av så mye saftig, forfall, duftende frukt, eller som jeg kunne aldri bli begeistret for dem igjen? Skal kyllinger å begynne å legge jordbær flavoured egg snart fra alle avviste avvisninger, og så skal jeg begynne å gjøre strawberry soufflé? Ser på chakra sidene på http://www.aflowergallery.com der en rød blomst er den første chakra, er jordbær første frukt chakra? Og hvis så hva er alle others….orange – appelsiner, easy….yellow – sitroner eller bananas….green – epler... vi gjør good…..now det blir harder….blue…hmmm...cliché blåbær (definitivt ikke Smurf blå men fortsatt blå)... .indigo...er damsons indigo? Eller mulberries (fingrene og barnas klær vanligvis slå flere av en burgunder farge etter høsting dem) …what om violet…Jeg er å få fast nå og springende madly av faget, hva var det?


Jordbær og chakra, noe som fører til helse-og hva Margaret Roberts si jordbær var god for…skin…well to år gamle datteren min brukes til å hjelpe hente jordbær i fjor, til to uker til sesongen hun kom i en massiv hud utslett skyldes overdreven overindulgence forårsaker en allergisk følsomhet, så jeg ikke vil bli rubbing jordbær i hennes hud. Rik i antioksidanter, drepe virus, lavere blodtrykk, hjelpe bekjempe kreft-høres ut som et mirakel frukt til meg. Jeg tror jeg trenger å være mer respekt for dem, tross alt, som kan klager av kveldene brukt i slikt selskap som er verdt.


Copyright Kit Heathcock

Monday, April 23, 2012

Oliven, Historikk og produksjon

Olive tree går tilbake til tidlig gammel tid i både bibelske og klassiske skrifter. I disse tidlige skrifter, olivenolje er referert til som et symbol på både godhet og renhet og treet representerer fred og lykke. I gammel tid, olje ble også brent i hellig lamper på templer under de olympiske leker og seierherren ble kronet med sin blader.


Oliven har vært dyrket siden forhistorisk tid i Lilleasia. I dag er oliven kommersielt produsert i Spania, Italia, Frankrike, Hellas, Tunisia, Marokko, Tyrkia, Portugal, Kina, Chile, Peru, Brasil, Mexico, Angola, Sør-Afrika, Uruguay, Afghanistan, Australia, New Zealand, og California. Middelhavsområdet produserer 93% av oliven produksjonen. I dag finnes det noen 800 millioner oliven blir dyrket. California er den eneste staten der oliven er vokst kommersielt. Over brukes 90% av oliven produksjon til å lage olivenolje.


The Olive tree regnes et eviggrønt tre. Disse trær kan leve å være over 2,000 år gammelt. De vokse 20-40 meter høy og begynner å bære frukter mellom 4 og 8 år gammel. Treet blooms med lite whitish blomster og har en flott duftende.


Misjonær fransiskaner plantet første oliventrær i California i 1769 på en fransiskaner mission i San Diego. Oliven vokst i California er kalt "mission oliven". Av alle arter av olivener er denne oliven spesielt bra for dets olje.


Oliven må er ikke spiselige, grønn eller moden, og være behandlet med lut eller kurert i saltlake eller tørr salt før å være spiselig. De inneholder om lag 20% olje. Oliven må behandles fjerne bitter glycoside oleuropein, før de er spiselige, slik at de er vanligvis første behandlet med lut og deretter pickled.


Greske oliven blir ikke behandlet med lut. De er sterk smake fordi de bare er pakket i tørr salt eller pickled i saltlake for 6 til 12 måneder (der de gjennomgår en prosess med lactic gjæring), og endelig pakket fersk lagt.


Spansk grønne olivener er plukket før de er moden, behandlet med lut, og deretter plassert i en saltlake og gjæres.


California oliven er behandlet til å angi pigment, behandlet med lut og deretter umiddelbart pakket i saltlake og steriliseres. De gjennomgå ikke gjæring prosess, og sterilisering 'kokker' dem. Denne mangelen på gjæring og av 'mat' når de blir sterilisert produserer et tørt, uninteresting oliven


Ti middels størrelse svart oliven har 50 calories og 4 gram fett.

Sunday, April 22, 2012

Tips For vert et middagsselskap

Det er ingenting som en kveld med gode venner og god samtale. Hvis du elsker å underholde venner og kolleger, men mangler midlene for en tradisjonell middagsselskap, er du på hell. Hvis du handle smart, tar det ikke mye penger å kaste en hendelse som vil gjøre deg misunnelse av din sosiale sirkel. Når alt annet mislykkes, kan du vurdere en spleisefest. Har hver og en av dine gjester bringe deres favoritt parabol eller forrett. Det kan være gøy å prøve nye oppskrifter og varianter.


Først av den rette stemningen! En god middagsselskap handler om atmosfære. Vurdere å gå til din lokale dollar butikk eller rabatt-butikken for å kjøpe noen billig avtar og lys. De er en enkel måte å lyse opp et rom, og oppfordrer samtale. Ikke vær redd for å prøve noe gøy, enten. Prøv et tema parti som et Hawaiian tema, eller et tema på 80-tallet. Mulighetene er uendelige, og det vil hjelpe bryte isen blant gjestene. Oppmuntre gjestene å kle opp, for øyeblikkelig glamour.


Når du har stemningen sett, sin tid til å tenke på mat. I motsetning til det mange tror, trenger du ikke å tjene en syv-retters måltid. Stokk med billige forretter og fingre matvarer. Fondue partene er et vindkast å kaste, og koster svært lite til å trekke av. Oppmuntre gjestene å bringe deres favoritt dippers, for å spare enda mer. En vinsmaking partiet er også en morsom hendelse, og kan koste deg nesten ingenting å kaste. Spør hver gjest om å bringe en flaske deres favoritt vin. Alt du trenger å gjøre er å oppgi vin briller! Hvis du velger å gå en mer tradisjonelle ruten, kan du prøve å kjøpe maten online. Det er mange nettsteder som selger rabatt godbiter, og du kan spare enda mer ved hjelp av en e-kupong område. Hvis du bruker en av disse kupong-områder kan du kjøpe lobsters, vin, sjokolade, steker, forretter og omtrent alt annet du kan tenke på. Det tar bare noen minutter å handle, og mange leverandører tilbyr gratis frakt. Det kunne ikke vært enklere!


Vier spesiell oppmerksomhet til festinvitasjoner middag. En god invitasjon vil bidra til å formidle temaet for partiet, og instruere gjestene på noe mat eller elementer som de må skaffe til hendelsen. Du kan lage billig, en-av-en-type invitasjoner, ved hjelp av forsyninger som er tilgjengelig på din lokale håndverket forsyning lagre. Hver invitasjonen skal ikke koste mer et par cent et stykke. Ikke glem å adressere konvolutten i din egen håndskrift; Det gir det et personlig preg. Lykke til!

Saturday, April 21, 2012

Bekvemmelighet mat Tips

Mens det ville være ideelt å gjøre alle våre egne snacks og måltider fra grunnen av hverdagen, ren og enkel sannheten er at de fleste av oss har bare donÕt den slags tid. Dette er hvor vi slår til bekvemmelighet matvarerne å møte våre kosttilskudd og vekttap trenger. Det høyre bekvemmelighet mat i høyre beløpene, kan imidlertid enkelt integreres i nesten alle diett.


Shop Smart - aldri shop på tom mage. Dette vil bare gjøre det vanskeligere for deg å gjøre valg som er i din beste interesse. Alltid være forberedt med en grundig shopping listen og ikke avlede fra den. Hvis en gang er full av fristende godbiter, men har ingenting på listen, bare gå rett ved det, i stedet for ned det. Hvis du ser noe sunn at du ønsker, men itÕs ikke finnes på listen, kan du notere den og legge den til listen neste gang. Dette vil gi deg med noe å se frem til.


Rekkevidde for mindre poser og bokser av hva du trenger, når det er mulig. Mindre maten du har leftover i kjøkkenet oversetter i mindre fristelse.


Les etikettene - All bekvemmelighet mat er ikke det samme. Avhengig av hva du har valgt kosten, vil noen passer mye bedre i din rutine enn andre. Det er derfor viktig å bli en informert forbruker og aldri sted noe i handlekurven dagligvarer, med mindre youÕve les etiketten og bestemte itÕs i din beste interesse å kjøpe den itÕs.


Mange snack mat kommer i forskjellige versionsÑlow fett, redusert fett, lav calorie, lav karbohydrater, lite salt, etc. Velg varianten som best passer dine behov for dieting.


Husk at forskjellige etiketter kan bety helt forskjellige ting. Følgende liste kan hjelpe deg med å skjelne mellom dem:


Ingen calorie: mindre enn 5 kalorier per porsjon
Lav calorie: mindre enn 40 kalorier per porsjon (eller mindre enn 120 calories per måltid)
Redusert calorie: 25% mindre calories enn samme mengde en lignende mat


Ingen fett: mindre enn 0,5 g fett per porsjon
Lav fett: mindre enn 3 g fett per serverer (mindre enn 30% av calories fra fett per måltid)
Lav mettet fett: mindre enn 1 g fett per porsjon
Redusert fett: 25% mindre fett enn samme mengde en lignende mat


Ingen Kolesterol: mindre enn 2 mg Kolesterol per porsjon
Lav Kolesterol: mindre enn 20 mg Kolesterol per porsjon
Redusert Kolesterol: 25% mindre Kolesterol enn samme mengde en lignende mat


Ingen salt: mindre enn 5 mg natrium per porsjon
Lav salt: mindre enn 140 mg natrium per porsjon
Redusert salt: 25% mindre natrium enn samme mengde en lignende mat


Ingen sukker: mindre enn 0,5 g sukker per porsjon
Lav sukker: ingen requirementsÑmake les etiketten
Redusert sukker: 25% mindre sukker enn samme mengde en lignende mat


Som du ser, kan å spise seks servings av en nei-fett mat faktisk sammen så mye som 3 g av fett. For noen som alvorlig begrenser deres fett inntaket, kan dette sterkt hindre fremdriften. ItÕs er best å bli informert og foreta kloke beslutninger for shopping. Ta ansvar og være ansvarlig.


Klippe fettet - bare fordi en Makaroni og OST frosset middag er oozing ekstra OST doesnÕt betyr at du må å spise den. En sunn fornuft tilnærming til å forberede og konsumere bekvemmelighet mat kan gå en lang vei til å gjøre dem sunnere.


Når du tar et frosne måltid halvveis å røre den, Fjern eller blot bort overkant noen oljer og fettstoffer. Overføre til en ekte plate når du er ferdig, slik at du kan erstatte overmål sauser.


Hvis ris eller pasta Etterlyser en heaping spiseskje med smør, Deltakelsesstatus stedet for en konservativ teskje av soya margarin eller olivenolje. Til slutt din ris vil smake det samme, og du wonÕt har alle disse ekstra kalorier for å håndtere.


Melk og småkaker er en lang tid favoritt, bortsett fra prøve for melk og crackers neste gang. Eksperimenter med jellies og oppslag i stedet for den vanlige majones og smør for noen liker dressing.


Del kontroll - ItÕs lett mister oversikten over hvor mye youÕve spist når du drikke eller spise rett fra beholderen. Holde deg på sporet ved å måle nøye ut serverer størrelser, før du begynner å spise.


Når du gjør kjøpe elementer som chips eller pretzels, kan du finne den riktige servering størrelsen på ernæring etiketten. Så snart du kommer hjem, kan du dele større bag i individuelle servings i liten plast baggies.


I denne samme ånd, når snacking på eventuelle mat, skille en enkelt servingÕs verdt, og Legg den til side i en plate eller en bolle. Deretter umiddelbart plassert maten, før du begynner å spise, for å unngå fristelsen.


Prøv å ikke gjøre de opprinnelige pakkene som er lett tilgjengelig. Det er mer effektivt enn bruker chip klipp, å kjøpe en bag re-sealer fordi det er mindre sannsynlig å klippe åpne en pose enn å bare unclip det. Tung-plikt bånd og til å åpne beholdere kan du også gjøre knep.


Fast Food - ideelt sett fast food bør unngås. Imidlertid tilbyr stadig voksende menyene på mange av de øverste Hurtigmatrestauranter kjedene nå mange alternativer som kan passe inn i en rekke diett planer.


Se etter grillet måltider i stedet for stekt. Velge alternative sider i stedet for pommes frites hvis mulig. Mange kjeder tilbyr salat og yoghurt alternativer også.


Be om erstatninger Hvis et menyelement ikke er helt ideelt. For eksempel kan du be om en hamburger uten en bun, eller du kan be om en bun uten en hamburger. Hvis du ikke får substitusjon, gjøre endringer selv før spising, det vil si kaste hamburger bun i en nærliggende søppel bin eller forkaste halv pommes frites.


Gjør din egen - ThereÕs ingen regel som sier bare selges i butikker, pre-pakket mat er praktisk. Ta tid i helgen eller på dager av å gjøre noen pliktoppfyllende dagligvare shopping og koker én eller to store måltider av noe sunn som du liker. Skille til å tjene størrelser og kjøle (eller fryse) etter behov.


Kjøpe frukt, grønnsaker, deli meats og oster til snack på, og forberede dem på forhånd ved slicing i biter store biter. Skille til å tjene størrelser og lagre Hvis du vil bruke som snacks i løpet av uken; siden de nå krever ikke klargjøring, være youÕll mer sannsynlig å nå for de gulrot kjepper og mindre sannsynlig å nå for mer behandlet matvarer bekvemmelighet. Din egen frosne grønnsaker gjøre en deilig side rett på et blunk.


Voila! Nå har du din egen frosne middager (eller lunsjer eller snacks) med mye sunnere innholdet.

Friday, April 20, 2012

Hva er Coffee Pods?

Folk drikker kaffe å holde våken og få mer ting gjort. Men hvordan kan du få mer ting gjort hvis du venter for kaffe til brygg. Oh sikker du kan gå kjøpe en kopp kaffe, men på et tidspunkt du kommer til å ønske en cup på Hjem. Du er bare 30 sekunder fra en utmerket kopp kaffe med en pod kaffetrakter.


SENSEO var en av de første kaffe pod beslutningstakere tilgjengelig. Og å ha solgt mer enn 10 millioner enheter i fire år Senseo er definitivt her å bo. En kaffe pod ser ut akkurat som en runde te-pose. Det fungerer slik. Du fylle kaffetrakter med vann, plassere en kaffe pod i stikkontakten, trykk på knappen og tretti sekunder senere du har en stor kopp kaffe. En patentert metode som bruker en spesiell spray hodet og mildt press for å balansere forholdet mellom kaffe til vann mens brewing oppretter en rik frothy kopp kaffe.


Hvis du leter etter gode smaker kaffe som er praktisk og tid lagre Prøv kaffe pod. Kaffe pods er tilgjengelig i forskjellige brygg sterke inkludert mørk stek, medium stek og milde stek. Vanligvis kan du kjøpe en pakke med 72 kaffeputer for mindre enn tjue dollar. Siden du kan også kjøpe en 33 oz kan av kaffe grinds for cirka fem til 10 dollar på Rimi, er kaffeputer ikke for budsjettet tenkende kaffe drinkers. Som store kan definitivt inneholder mye mer enn 72 kopper kaffe. Men husk at du betaler en premium for et ingen rot, nei måle, lett cleanup, klar i tretti sekunder, en kaffe kopp. For noen mennesker er penger godt brukt.


Rengjøring er en bris, kaste bare pod. Siden de kaffe grinds er omsluttet av en pod i stedet for et filter er det mindre mulighet til spilling dem over gulvet kjøkken. Pod-kontakten er selv oppvaskmaskin.


En annen grunn til å kjøpe en pod kaffetrakter, spesielt en Senseo, er at maskinene er så bra ute. De er elegante, stilige og ser flott ut på din benkeplate.


Kaffe er ikke bare for frokost lenger, er det en alle dagen lang affære. Hvorfor ikke gjøre kaffe pods del av din daglige rutine?

Thursday, April 19, 2012

Sannheten om beriket hvetemel (hvitt mel)

Åpne opp bokse med brød og lese ingrediensene til din favoritt brød. Sjansene er den første ingrediensen er kommer til å bli beriket hvete mel.


Hva "beriket" betyr?
Beriket mel er mel som mesteparten av naturlige vitaminer og mineraler har pakket ut der. Dette er gjort for å gi brød en finere tekstur, øke hylle livet og hindre feil fra å spise det. (feil vil dø hvis de prøver å leve av det).


Hvorfor er beriket mel dårlig?
Når kli og bakterie (deler av hvete som inneholder vitaminer og mineraler) fjernes, absorberer kroppen hvete annerledes. I stedet for å være en langsom, jevn prosess som du får jevn serieopptak med energi, bryter kroppen ned beriket mel for fort, flom blodet strømmen med for mye sukker på en gang. Kroppen din deretter har å arbeide hardt for å absorbere overskytende og lagrer det som fat. Dette gjør rask høyder og lows i ditt blod-sukker nivå som kan føre til type-to diabetes og fedme. Alt dette, og du får ikke engang nær til mengde næringsstoffer som hele grains inneholder.


Hele korn
Hele grains er rikere i kosttilskudd fiber, antioksidanter, protein (og spesielt den aminosyren lysin), kosttilskudd mineraler (inkludert magnesium, mangan, fosfor og selen) og vitaminer (inkludert niacin, vitamin B6 og vitamin E).


Helsemessige fordeler
Ved å spise hele korn kan du redusere risikoen for enkelte former for kreft, sykdommer i fordøyelseskanal system, coronary hjertesykdommer, diabetes, og fedme.


La deg ikke lure
Det er mange produkter som synes sunn på forsiden, men i virkeligheten er de ikke. Hvis du kjøper brød sier "myk hvete" eller "multi-grain" Kontroller at Les du fortsatt ingredienser. De fleste av disse brød er hovedsakelig laget med beriket mel. Selv om ordet "beriket" ikke er det, hvis det ikke si "hele" er det samme useriøs. Ikke bli lurt av farge enten. Selv om det er brun, mangler fortsatt unbleached hvetemel kli og bakterie som inneholder viktige næringsstoffer som fiber som hjelpemidler fordøyelsen.


Se etter produkter som sier 100% hele hvete. Trader Joes bærer spaghetti som er 100% hele hvete og smaker stor. Selv min svigerfar, Mr. Anti-health, liker det.


1 Corinthians 6: 19, 20
…Du er ikke din egen; du ble kjøpt til en pris. Derfor ære Gud med kroppen.


Mat som inneholder vanligvis beriket mel
Brød
Pasta
Chicken nuggets (breaded)
Pizza
Kakediagram crust
Crackers
Kake
Informasjonskapsler
Brownies
Pretzels
Donuts

Wednesday, April 18, 2012

Coffee Makers For forskjellige innholdstypene som kaffe

Det er ingenting ganske som våkner om morgenen, stumbling til kjøkkenet og søke etter din favoritt kaffe brygget og venter på deg. Av alle drinker i verden synes kaffe å ha universelle appell. Men hvis du noen gang har reist du raskt oppdaget at en persons kaffe kan være ganske forskjellig fra en annen person.


En verden-bred Business-kaffe typer


Kaffe er dyrket på fem ulike kontinenter og en rekke land i verden. Det finnes kaffe plantasjer i Columbia, og mye av Sør-Amerika. Det er hundrevis av plantasjer i Afrika. Voksende regionen utvider til øst og vest, inkludert West Indies, Sumatra og Java.


Alle kaffe voksende regioner er i tropiske soner innen 30 grader eller så for ekvator. Alle kaffe vokser i bønne form, finnes det ulike typer eller varianter av kaffe planter, derav de mange forskjellige kaffe-typene.


Roasting og Brewing


Selv om forskjellige anlegg kan påvirke smak av kaffe, har måten det håndteres etter høsting mye å gjøre med smaken også.


Noen kaffebønner er stekt naturlig. Disse gir vanligvis mørkere og bitterer smaker kaffe. Solen gjør roasting og deretter sliping og brewing tar seg av resten av flavourful attributter.


Det er mange forskjellige oppskrifter for en stor kopp kaffe og varianter på hvordan de er servert. Matlaging metoder krever bestemte kjøkken innretninger for å gjøre de best klassifiserte kaffe.


Fra kaffe beslutningstakere å Cappuccino og Espresso


Det finnes forskjellige typer cappuccino, espresso og kaffe beslutningstakere på markedet. Hver av disse apparater er utformet for å gjøre bestemte kaffe typer. Cappuccino er en rike, mørke kaffe oppskrift som har sin opprinnelse i Italia. Det er en mildere versjon av Espresso, men ikke som lys som "by" kaffe.


Espresso er laget av høy varme og press som produserer en tykkere og mer potente kopp kaffe.


Dette er vanligvis serveres i mye mindre kopper og mengder på grunn av hvor sterk den er.


Elektriske maskiner gjør vei fra restauranten i mange Hjem kjøkken. Rengjøring og omsorg, inkludert jobben du må avkalke er gjort enklere av populariteten av rustfritt stål apparater. Det finnes kaffe beslutningstakere også som gjør alt hva lager perfekte krus kaffe rett på din benkeplate og selv mens du sover. Grind og brygg kombinasjon maskinene er den ideelle måten å få de ferskeste koppen kaffe mulig.


Koffeinfri og kaffe typer som inneholder koffein kan være like attraktivt smak knopper. En viktig faktum å huske er at bare fordi en kaffe type smake sterk, de ikke nødvendigvis inneholder mer koffein. På den annen side, vil en koffeinfri kopp kaffe smake og lukte bare så god, men uten helse hensynet til å ha for mye koffein. Prosessen med alle nye oppskrifter tilgjengelig på kafeer, restauranter og selv hjemme, er det mulig for alle å gjøre best klassifiserte kaffen rundt. Dette inkluderer koffein og koffeinfri varianter.

Tuesday, April 17, 2012

Hva setter gnisten i musserende vin?

Vi alle knytte musserende vin og champagne joyous feiringer. Men nylig, har mange mennesker anerkjent at musserende vin kan gi et røverkjøp akkompagnement selv for en faste måltid.


Å gjøre musserende vin og Champagne


Hvis du ser ordene "tradisjonelle metoden' eller 'methode traditionelle' på en flaske champagne eller musserende vin, har så det vært gjort ved hjelp av metodene som opprinnelig ble utviklet i Champagne regionen i Frankrike.


Det første trinnet i å lage musserende vin på, er å opprette en base vin som er veldig syreholdig. For det andre er base vinen satt i en flaske med noen ekstra gjær og sukker og forseglet. Et ord av advarsel, hvis du planlegger å lage din egen, forseglingen må være veldig sterk oppbyggingen av karbondioksid kan være svært kraftig!


Til slutt, flasken må være tipped videresendinger slik at sedimentet vasker i halsen av flasken. I tradisjonell champagne hus, er flaskene slått daglig og tappet for en periode på opptil tre måneder å fjerne sedimentene. Men er mer moderne tilnærming å fryse halsen, frigi sedimentet og deretter re-cork flasken.


Champagne avdekket


Bare viner produseres i den franske regionen i Champagne kan bære etiketten "champagne". Derfor, vi ser mange musserende vin på våre hyller som er av utmerket kvalitet. Ikke bare må champagne produseres i Champagne regionen, men den må også gjøres fra chardonnay, pinot noir eller pinot meunier drue varianter. Selv bottling metoden er unik for regionen Champagne.


En champagne etikett vil fortelle deg om sweetness av bestemt champagnen. For eksempel, rik eller doux champagne er veldig søtt med over 50 g sukker per liter, demi sek har mellom 17 og 35 g av sukker per liter, ekstra tørr er en etikett brukt for champagne som inneholder mellom 12 og 20 g av sukker per liter, brut er tørr champagne med mindre enn 15 g sukker per liter og ekstra brut er veldig tørr champagne med under 6 g sukker per liter.


Hvis du vil se en svært spesiell flaske champagne etter ordene "tête de cuvée" på flasken som dette refererer til en premie champagne som er normalt laget av en enkelt harvest.


Velge og serverer musserende vin


Musserende vin eller champagne er et populært valg for de som prøver å velge vin for ikke-vin drinkers. Champagne er kjent som kvaliteten latter; god champagne er dyrt og med god grunn. Du ville være klokt å unngå billigere slutten av markedet, som det vil være i beste fall en skuffelse og i verste fall undrinkable.


Se etter musserende viner fra områder som Australia, New Zealand og California for en billigere alternativ, ofte av liknende kvalitet. Frankrike produserer også noen gode musserende viner fra andre regioner enn Champagne, for eksempel Saumur i Loire-dalen. Andre verdige alternativer inkluderer de glitrende tilbudene fra Italia, inkludert lys Prosecco og søt Asti varianter. Hvis du leter etter en god kvalitet musserende vin og deretter vurdere spansk cava. Mens ikke i nærheten av samme kvalitet som champagne er det et godt priset, drinkable alternativ.


Musserende vin og champagne bør bli servert på 6 grader Celsius (43 grader Fahrenheit); en isen bøtte er derfor avgjørende fra øyeblikket musserende vin flasken forlater kjøleskapet. En siste ord av forsiktighet, når du åpner en flaske latter, vil det være en stor utgivelsen av gass så pass på at kork er kontrollert og pekte ikke på noen!

Monday, April 16, 2012

Hvordan du velger og forberede reker

Blant de mange variantene av sjømat, reker rangert som en av Amerikas mest favoritt. Selv personer som misliker fisk ser ut til å nyte reker, og det er en uendelig antall måter reker kan være beredt. Kompakt hvitt kjøtt av reker har en frisk, mild smaken som kombinerer godt med mange ingredienser. Reker er flott for dieters som de er svært lavt i fett og calories; de inneholder imidlertid en høyere grad av Kolesterol enn de fleste sjømat slik at må tas i betraktning hvis noen har blitt informert av legen å begrense deres Kolesterol inntaket.


Av de mange artene av reker solgt over hele verden, er saltvann reker vanligvis angitt som 'kaldt vann' eller 'varmt vann' arter. Kaldt vann reker er fanget i Nord-Atlanteren og nordlige Stillehavet farvann mens varmt vann reker er fanget i tropiske farvann. Fleste av varmt vann reker tilgjengelig i USA er høstet fra farvann i Mexicogolfen og sør-atlanteren. Disse reker klassifiseres vanligvis etter farge av skjell (dvs., rosa, brun og hvit reker). Forskjellene i utseende og smaken er vanskelig å skille, men det antas at hvitt Gulf reker (selv om de dyre) er den mest attraktive.


Reker kommer i en rekke størrelser; selvsagt, jo større reker, jo høyere pris. Størrelse klassifikasjoner variere fra Tiny (150 til 180 reker per pund) til Colossal (10 reker eller mindre per pund). Selv om større reker kan koste mer per pund og være enklere å forberede (fordi du vil ha mindre av dem), er det ikke nødvendigvis at de smaker bedre enn som er mindre.


Å KJØPE OG LAGRING AV REKER...


Reker er ikke billig, så må du være sikker på at reker du kjøper er den beste kvaliteten. Følg retningslinjene nedenfor når kjøper og lagring av reker:


Når du kjøper reker:


-Kjøp frosset reker med sine shells på hvis det er mulig. De fleste alle reker låser seg så snart de er behandlet, og jo lenger de være frosne, jo ferskere de vil være.


-Se etter reker med fast hvitt kjøtt og en full shell. Unngå frosne reker som allerede er skrelles og deveined, som reke vil være mindre beskyttet mot fryser Brenn uten sin shell.


-Ikke kjøp reker med svarte flekker eller ringer (med mindre det er black Tigers reker) som dette indikerer kjøttet begynner å bryte ned. Også unngå rosa kjøtt.


-Kontroller at skallet er gul - dette indikerer at reke har vært bleached.


-Unngå reker som lukter av noe annet enn saltvann. Den må ha en ren lukt med ingen spor av ammoniakk og optiske blekemidler.


-Være forsiktige med etiketter som "Stor" eller "Jumbo" som det er ingen faste retningslinjer for slike vilkår. For hver reker utvalg (størrelse), marked eller dagligvarer skal vise antall reker som utgjør en halvkilo - Bruk dette som en retningslinje i stedet.


-Tilberedt reker, bør kjøpes samme dag de ble tilberedt. Hvis tilberedes i skallet, reker bør være lyserød-oransje ugjennomsiktig i stedet for gjennomskinnelig kjøtt. Unngå tilberedes av ferske sjømat som vises sammen med rå fisk eller skalldyr, som bakterier som kan overføre fra ømt punkt kjøtt til den tilberedt.


Ved lagring av reker:


-Uncooked reker skal lagres som fisk og brukt samme dag som de er kjøpt.


-Når du kjøper frosne reker, kontroller at de fortsatt solid låser seg når de kommer hjem fryseren.


-Cook rå reker før frysing... siden "friske" reker er oftest tidligere frosset og deretter Tint på markedet.


-Tilberedt, shelled og deveined reker kan bli fryst i lufttette emballasje. De fleste typer rå eller kokte reker kan trygt holdes frosne i opptil to måneder ved en temperatur.


-Alltid tøvær frossen skalldyr i kjøleskapet, i stedet for ved romtemperatur.


FORBEREDER REKER...


Det er mye lettere å spise reker som har vært shelled før du matlaging, men shells legger til smaken til parabolen. Selvfølgelig, reker kan kjøpes som allerede har blitt shelled, deveined, og er klar å bli kokt, men dette gjør reke langt dyrere. Reker koster mindre Hvis du kjøpe dem i skallet, og lære å skallet og devein dem selv. Når du vet hvordan, det er virkelig ikke vanskelig.


Shell reker slik:


Hvis du vil fjerne skallet fra uncooked reker, bruk en liten skarp kniv for å gjøre en grunne kutte ned bak (ytre buet siden) på hver reker. Bruk fingrene til å trekke av skall og ben, forlater den hale delen knyttet til kjøtt.


Devein reker slik:


Svart "blodåre" at løper langs baksiden av reke er faktisk sin fordøyelsessystemet. Det er ikke nødvendig å fjerne stemning, men reke ser bedre og noen sier de smaker bedre når deveined. Du kan devein reker samtidig la skallet på (skallet legger smaken og kan beskytte kjøtt Hvis du er grilling på reker.)


For å gjøre det enklere å få tilgang til blodåre unshelled reker, kutte ned på baksiden (ytre buet siden) av skallet med en kniv eller kjøkken saks. Bruk en liten plukking (reker pick), en skewer eller fingrene til å finne blodåre, og trekke det ut. Trekke ut så mye av blodåre som mulig (arbeid under kaldt vann vil hjelpe gratis blodåre.) Gjenta i flere andre områder til blodåre fullt er fjernet.


Slik sommerfuglen reker:


Mange oppskrifter kaller for 'butterfly' reker. Rå shelled reker er delt, og slå sammen for å gi dem en pen utseende eller hjelp i forberedelse, for eksempel battering og ta knekken.


Første shell reker forlate halen knyttet. Neste sett inn en kniv eller kjøkken gradsakser om lag 3/4 av måten i reker på hodet regionen. Skjære nesten hele veien gjennom kjødet, ned midten av den reke tilbake og til hale. Bruke hendene til å åpne kjøttet av reke før den ligger flatt. Fjerne blodåre med fingrene eller spissen av en kniv. Hold reker under kaldt vann til skyll grundig.


Metoder for matlaging reker:


Når mat reker, er det viktig å varme dem nok til å ødelegge skadelige organismer, men ikke så lenge at kjødet blir tøft og mister smaken. Dette kan skje med bare sekunder av overcooking. Matlaging må nøye overvåket og ganger vil variere avhengig av størrelsen på. Reker vil gjennomgå en karakteristisk endring når tilberedes som angir doneness. Kjøttet av tilstrekkelig tilberedt reker vil slå ugjennomsiktig, og fargen endres fra en grayish-grønt til rosa eller oransje.


BAKT: Skrellet reker slå fuktig når bakt i folie pakker. Bake i folie, plassere reke på en stor firkant av tung-plikt folie og Legg til sitron stykker og smør (urter og krydder kan også bli lagt, om ønskelig). Brett folien over reker og forsegle ved krøllet kantene sammen. Bake i en ovn som har vært preheated til 375 ° F til bare gjort (ca 5 minutter).


BOILED: Shelled eller unshelled reker som er tilberedt fremover til serveres kald eller brukes i en oppskrift er vanligvis kokte. Legge til rå reker vann som har blitt brakt til en rullende koke. For ekstra smaken, legge til noen sitron wedges og krabbe-koke til vannet. Unngå overcooking eller reke vil seig og løs smaken. Middels reker (2-3 inches lang) ta bare cirka 2 minutter å lage mat; større reker ta 3-5 minutter.


BROILED eller GRILLED: reker, i eller ut av grensesnittet, kan grillet på spidd eller broiled i ovnen; men vil forlater skjell på beskytte delikat kjøtt som det kokker og legge til smaken. A marinade eller baste vil holde reke fuktig som det kokker.


MICROWAVED: Dette er en rask metode for matlaging reker. Sted reker (fortrinnsvis unshelled) rundt kanten av en oppvaskmaskin, mikrobølgeovn gryte parabolen med haler peker mot midten. Yr med sitronsaft og lage mat på høy for 2 til 3 minutter. Pass på at du ikke overcook.


POACHED: Denne matlaging metoden fungerer bra for reker i eller ut av grensesnittet. Poach reker i en blanding av vann og sitronsaft eller vin. Smaken poaching væsken med urter, om ønskelig. Poach 2 pounds av reker, få 2 liter væske til en skånsom småkoke, legge til reker og bring til en byll. Når væske koker, lage mat reker i 60 sekunder, og deretter fjerner umiddelbart.


SAUTEED: Denne metoden for matlaging reker tradisjonelt krever litt av en bit av smør eller olje, både for smaken og å holde reker fra stikke til pan. Fjerne reker fra pan umiddelbart når du er ferdig, eller de vil fortsette matlaging (og kanskje overcook) fra den pan varme oppbevaring.


STEAMES: Dampende reker gir en skånsom, fett-fri og flavorful metode for matlaging. Damp unshelled reker i en skjulbar dampenheten eller dampende rack over kokende vann. Krydder kan bli lagt til vann i dampenheten for ekstra flavoring. Lage mat før skallet på baksiden av reker "heiser" fra kjøtt.


Stir-stekt: Stir-frying er en rask matlaging metode som er godt egnet for å forberede reker. Lage mat og fjerne skrellet reker fra wok så snart de er ferdig, da stir-fry gjenstående ingrediensene i parabolen. Gå tilbake reke til tilberedt ingrediensene i pan til kort oppvarmer umiddelbart før du serverer.


I henhold til Bubba og Forrest Gump...


Reker er kanskje den mest allsidige skalldyr på markedet. Hvor mange ingredienser reker kompliment er uten grenser, ettersom den tilpasser seg godt til både krydret og enkle oppskrifter. Ikke bare gjør reker gjør en utmerket gumbo, det kan også slå en vanlig pasta og saus oppskrift i en elegant parabolen.


Selv om ingrediensene kan variere, og det er bare noen grunnleggende metoder for å forberede reker. Når du vet hvordan du velger god reker og har en grunnleggende kjennskap til hvordan du klargjør dem, vil du finne uendelig antall måter å nyte denne delikat, saftige smaker krepsdyr.


Copyright © 2005 Janice Faulk Duplantis

Sunday, April 15, 2012

Å velge mat For ditt spesielle arrangement

Å velge rett menyen for en spesiell hendelse kan være like viktig som å velge en plassering. Mat kan kommunisere et tema, formidle en følelse eller angi stemningen i en hele natten. Hvis du planlegger en høy klasse extravaganza, hot dogs og øl kan ikke være riktig. Men kan de være det perfekte valget for en bursdagsfest på innsjøen. Tar stor forsiktighet i planleggingen av en menyen viser dine gjester hvor mye du setter pris på dem, og et godt måltid kan hjelpe deg med å gjøre en spesiell dag enda mer minneverdig.


Hvis du planlegger en bursdagsfest for barnet ditt, en interaktiv måltid kan være en morsom aktivitet for dine gjester. Stedet slaving bort i kjøkkenet hele dagen, eller tilbringer utallige dollar bestilling pizza, kan du spare tid og penger ved å la gjestene gjøre sine egne spesielle kreasjoner. Én morsom idé er å forberede en rekke påfyll og la barn gjøre sine egne bagel eller engelsk muffin pizza. De vil ha en blast spuntveggstål på merkelige kombinasjoner av pålegg, og de vil like følelsen som voksne på kjøkkenet.


For en mer formell anledning en ferie fest, fingermat kan være bra for mingling gjester, og de kan være flott temaene i samtalen. Obligatorisk finger-sandwich kan krydret ved å legge til dine egne spesielle pesto eller OST spredt seg til en allerede utprøvde og effektive oppskrift. Eksperimentere med forskjellige ingredienser i ukene før partiet, og teste dem ut på familien din. Du vet når du får reaksjonen du leter etter, og du kan ende opp tilbringer mye av partiet skrive ned din oppskrift for gjestene.


Planlegger en meny for et bryllup kan være ganske belastende, spesielt når du ikke er sikker på nøyaktig hvor mange gjester vil være til stede. Tommelfingerregelen er at det er for mye bedre enn ikke nok, selv om det betyr å ha en masse mat igjen på slutten av kvelden. Du kan velge å ha en middag buffet-stil, eller du kan ha en meny for gjestene. Det er viktig å vurdere gjestene med spesielle kosttilskudd behov. Du bør ha vegetarianer og lite salt alternativer til din hovedretter, og du bør ha et hjerte-sunt menyen for dem som må unngå matvarer med høy fett innholdet.


Før du prøver en storstilt måltid, bør du gjøre alle rettene flere ganger å perfeksjonere dine oppskrifter. Målet ditt er å ha gjester be om mer, selv etter at det hele går ut. Test dine kreasjoner på en rekke folk og gjøre justeringer i henhold til deres forslag. Når mat mat fra din egen oppskrifter, er det viktig å huske detaljene av hva du gjorde hver gang du gjør det. På den måten vil du vite hva gikk galt når noe viser seg fryktelig, og enda viktigere hva gikk rett når du mottar splitter vurderinger.


Planlegging deler er den viktigste delen av catering eget parti. Selv om de fleste oppskrifter fortelle deg hvor mange som de vil feed, er det best å feile på siden av varsomhet. Hvis en oppskrift feeder åtte, kan du telle det som seks eller syv, avhengig av hvor mange gjester du forventer. Planlegge at halvparten av gjestene vil ønske å gå tilbake i sekunder. Hvis du vet at en parabolen vil bli en favoritt, kan du være sikker på å gjøre ekstra. Om den grønn bønner kan være alternativet sunnere, kan du vanligvis satse på at ostekake vil gå mye raskere. Vær oppmerksom på at jo større variasjon, jo flere personer du vil glede, så selv hvis du er en steames grønnsaker lover, bør du sannsynligvis forberede noen beefy alternativer for din mindre enn helse bevisst gjester.

Saturday, April 14, 2012

Dining ut Guide For den helse-bevisst Eater

Her er mat for tanken! Visste du at gjennomsnittlig restaurant måltidet har over 1000 calories? Det er nok til å blåse noen sunt spise plan. Heldigvis, ved å følge noen enkle retningslinjene, du kan spise uten å måtte ofre god smak og ernæring.


1. Unngå bestiller en forrett. Det er et lite kjent faktum at noen appetittvekkere har mer calories og fett enn hovedretten. Pluss mange appetittvekkere er stekt og servert med tunge sauser som vil legge til din inntak av mettet fett som trans fett og calories. Det er ikke en sunn måte å starte ditt måltid.


2. Si "Ja" til salat. Salat er en sunn eater's beste venn. Ikke bare vil det fylle deg så du vil forbruke færre calories generelle, men det vil også gi deg en hefty dose av antioksidanter som er hjertet sunn. Spør din servitør for å holde croutons og OST som videre redusere din caloric belastningen. Også, velge dressing klokt. Unngå krem basert dressings og gå for Eddiken basert de. Du har også muligheten for å bruke eddik og olivenolje som er hjertet sunn.


3. Gjøre rett hovedrett valget. Gå for broiled og grillet stedet stekt. Ikke bare vil du lagre calories og fett (gram), du vil også unngå trans fett som er så utbredt i stekt mat. I stedet vurdere å be om en dobler rekkefølge av grønnsaker med din hovedrett. Svært få amerikanerne får 7-9-servings av frukt og grønnsaker som anbefales for optimal helse. Plus, ved å unngå stivelse, vil du være slankende din caloric og karbohydrater belastningen. Også, hold deg til tomat basert sauser stedet krem basert og du får en betydelig calorie besparelse. Til slutt, be om saus å bli servert i en egen rett på side, slik at du kan styre beløpet du spiser.


4. Tenk på hva du drikker med måltidet. Ved å ikke bestille en alkoholholdig drikke, har du lagret deg selv et betydelig antall kalorier. Prøv sipping avkjølt te sweetened med en noncaloric søtningsmiddel, en diett brus eller vann med sitron. Du vil være glad du gjorde når du vurdere calorie besparelsene.


5. Bort din søt tann klokt. Mange av kjede-restauranter tilbyr nå en lav fett eller lav karbohydrater dessert markering som en lav carb ostekake. Disse er klokt valg for den helse-bevisst eater og likevel tillate du å avslutte måltid på en søt oppmerksom. Hvis en sunn dessert-alternativet ikke er tilgjengelig, prøv en kopp kaffe med skumme melk å hjelpe satiate dine behov for noe søt.


6. Lære å kontrollere din deler. Mange restauranter serverer større mengder mat enn tidligere. Hvis dette er tilfellet, sette til side en del av din hovedrett i begynnelsen av måltidet å ta hjem med deg. Hvis du fjerner det fra tallerkenen din før du begynner å spise, vil du bli mindre fristet til å overindulge.


Ved å følge disse trinnene, kan du gjøre din dining experiences ikke bare sunt, men hyggelig. Din hjertet vilje-Takk!

Friday, April 13, 2012

Kosher mat populære med helse-bevisste av alle trosretning

Inntil nylig, var det lukke å være utelukket for den kosher eller helse-bevisste reisende å holde hans religiøse eller sunne måltider mens du er i transitt. Utviklingen i næringen kosher mat er nå gjør denne utfordringen mye lettere.


Helse bevisst og dieters finner Kosher mat er bedre for deg, og tilbyr et svært bredt utvalg av elementer og retter, og denne trenden sprer seg raskt.


Å holde kosher betyr følgende kosttilskudd lover levert ned gjennom århundrene blant de jødiske trofaste. Kosher har sine røtter i det gamle testamentet. Kosher lover er vanligvis mer strenge enn U.S. avdeling av landbruk (USDA) standarder.


Religiøse inspektører utelukke også syke eller skadde dyr som ville være normalt godtas i ikke-Kosher markeder.


I vår moderne verden der de fleste dyr er ofte behandlet omtrent, holde Kosher betyr å spise et mye sunnere karakter av kjøtt.


Kosher tradisjonen har en stor gruppe av matvarer som er kjent som Parve. Parve inkluderer et stort utvalg av frukt, grønnsaker og korn i deres naturlige, ubehandlede tilstand. Dette er akkurat det mange mennesker som prøver å spise en sunnere, lav-fett, høy fiber diett leter etter.


Disse dager Kosher mat er allment tilgjengelig, og ofte kan bestilles pre-pakkede via Internett eller e-post. Dette gjør et perfekt alternativ for alle som ønsker å prøve Kosher, spise Kosher innimellom, eller trenger en stash av god Kosher-mat når du reiser.


Alternativene omfatter en lang rekke grønnsaker og salater sammen med kjøtt, kylling og fisk middager. Også tilgjengelig er salt-ledig måltider og veggie middager for personer med spesielle kosttilskudd behov. Du kan velge fra menypunktene med tradisjonelle jødiske navn til varer som kan synes å komme fra din gjennomsnittlige nabolaget restaurant. Forskjellen er at alt er forberedt med svært høy Kosher standarder for ingredienser og forberedelse.


Folk overalt begynner å vise Kosher sertifisering som et merke av en mat overlegen kvalitet, renslighet og healthfulness.

Thursday, April 12, 2012

Opplev gleden av å spise på en Restaurant

Restauranter som tilbyr en rekke ulike retter er stiplede over hele USA. De gir ikke bare leppe-smacking maten, men en flott atmosfære for. De fleste restauranter stolthet også hemselves på sin standarder for renslighet. Du kan velge å sitte i komfort og nyt en rolig måltid på en rekke estaurants eller Bestill en take-away måltid som du kan spise på nytt et annet sted.


En stor fordel med å spise på en restaurant er at du får å prøve en rekke internasjonale retter, som strekker seg fra øst til Middelhavet. Du kan nyte fine kjøtt forberedelsene tilbys av Arabic restauranter, eller velg de eksotiske Filipino rettene som Sisig, Lechon Kawali og Laing tilbys av Filipino restauranter. Ikke for å nevne de indiske restaurantene serverer sin munn elsket vanning dals og karriretter og mange autentisk kinesisk restauranter som er en favoritt med mange mennesker. For en overbærende kveld, kan du velge en fem-retters måltid på en italiensk restaurant. Det første kurset er antipasti eller appetittvekkere som hvitløk brød etterfulgt av pastas eller supper som et andre kurs eller primi. Main parabolen eller secondi vanligvis består av fisk eller kjøtt platestabel, som blir servert sammen med siden retter eller controni. Siste løpet av denne ekstravagante måltid er den dolce eller dessert.


Men å spise ute er ikke bare om mat. Atmosfæren av en restaurant er like viktig. De fleste restauranter ta stor vekt på sine decor, design og belysning for å sikre et avslappende miljø. Mange restauranter liven opp sine interiør med levende farger og interessant plakater, malerier eller motiver. Noen restauranter bringe til deres innredningen en touch av kulturen i deres land, slik at måltidet er en komplett internasjonal erfaring. Musikk er en annen del av atmosfæren. Mens noen restauranter streame lounge musikk som du kan nyte med maten, har andre live band spiller.


Avhengig av stemning, smaker og tid på hånden, kan du velge hvilken restaurant å besøke. Mange restauranter tilbyr kraft lunsjer for travle ledere. Hvis du har tid, kan du nyte en lat måltid med noen underholdning eller velge en restaurant som er egnet for en romantisk kveld ute. Restauranter tilbyr også en rekke forfriskende drinker, tropiske delikatesser og choicest viner. For de av dere med en søt tann finnes det en rekke fine desserter, frisk frukt, iskrem og godbiter som tilbys av de fleste restauranter å skjemme bort deg.

Wednesday, April 11, 2012

Vin lagring - hint og Tips

Få vin elskere er heldig nok til å besitte perfekt formål bygget, cavernous, underjordiske kjellere. Mange av oss har imperfektum lagring ordninger for våre vin, men det er viktig å forstå hvordan du kan beskytte vin fra skadelige betingelser, slik at vi kan gjøre mest mulig ut av vin lagring-fasiliteter tilgjengelig. Vin lagring betingelser, ikke trenger å være perfekt, men jo finere vinen, og jo lenger du har tenkt å lagre det for jo nærmere for å perfeksjonere de har å være.


Det er mye variasjon i måten der forskjellige viner vil reagere på ugunstige forhold. Røde viner har en tendens til å være mer robust med hvite viner blir mer delikat. Det er også variasjon mellom Vindruer, med druer som cabernet sauvignon blir betraktelig mer fleksible enn pinot noir. Målet i denne artikkelen er å gi deg en oversikt over faktorer å vurdere og alternativene som er tilgjengelige for lagring av wine.


1) Temprature


Temprature sammen med lys er ansvarlig for å gjøre de fleste skaden på vin. Den ideelle vinkjeller temperaturen er mellom 7-13 grader C. I den øvre enden av skalaen vil viner modnes raskere. Nøkkelen skjønt er en konstant temperatur. Hvis alle andre faktorer er optimale, så det kan være greit å lagre wine ved mye høyere temperaturer (f.eks romtemperatur) så lenge som sin en konstant temperatur.


Hvis du ikke har en kjeller i huset så du tro om hvordan du bruker vender nordover på vegger, under trapper, en godt isolert garasje eller kull hull. Holde et termometer i ditt område slik at du kan se etter en konsekvent temperatur.


2) Lys


Naturlig og kunstig lys vil gjøre en masse skade på vin. Hvis din vin lagringsområde er ikke mørk som en kjeller eller under trapper skapet, er dette et veldig enkelt å løse problemet. Prøv og blokk av området med en gardin eller dekke vin med et teppe.


3) Fuktighet


Relativ fuktighet for vin lagring bør være minst 55% med ideelle området blir 70-75%. Fuktighet i vin lagring rolle er litt kontroversiell, selv om mangel på det antas å hjelpe Oksidasjon av vin.


4) Bevegelse


Vin glede ikke virkelig for mye bevegelse. Hvis du må transportere wine, eller hvis det bare er levert fra din merchant deretter er det viktig å gi vin resten av noen få dager. Hvis du tilfeldigvis bor i et hus som får ristet av stor trafikk, tog eller fly, og deretter prøve og lagre wine i et område som er minst berørt.


5) Vannrett


Det er en mengde wine rack som er tilgjengelig for kjøp. Dette er et viktig kjøp som vin bør alltid lagres på høykant. Lagring av vin på høykant holder den i kontakt med det kork slik at cork fra tørke ut og la luften.


Kjøp og leie kjelleren plass


De fem punktene som vi bare har dekket er de viktigste hensyn når du velger hvor du vil lagre wine. Hvis du har penger, er det mulig å kjøpe en vin storage cabinet. Disse temperatur- og fuktighetsområde kontrollert skap likne kjøleskap, men gir deg absolutt perfekt lagringsforhold. Et annet alternativ ville være å installere en spiral kjeller. Mange selskaper er nå selge og installere disse Hvis du har tilgjengelig plass og penger. For disse vin elskere som kjøper de fineste vinene, til å legge ned i mange år, kan det være verdt å vurdere leie kjelleren plass fra en velrenommert vin-butikk. Dette vil være kostbart, men penger brukt vel som beskytter din investering.

Tuesday, April 10, 2012

Hvordan velge den høyre juiceren For deg

For de av dere som har aldri hørt om juicers, eller har hørt, men ikke er sikker på hva de er, er juicers fantastisk verktøy som kan trekke ut mineraler, enzymer og næringsstoffer avgjørende for helsen, næringsstoffer som vanligvis går tapt i emballasjen til butikken kjøpte juice, direkte fra ingrediensene. De er også 100% ren juice og som du bestemmer deg nøyaktig hva ingredienser gå inn i juicers, kan du opprette nøyaktige smaken av juice du vil bruke, uten å godta alle uønskede ingredienser som du ville være tvunget til å godta med butikk-kjøpt juice. Dette betyr også at foreldre kan gi barn med juice som appellerer til deres søt tann uten å gi dem noen av de mer raffinert sukker, i brus eller butikk kjøpte juice, som er så ille for sine organer (spesielt deres tenner). For eldre mennesker gjør en juicer dem til å trekke ut næringsstoffet fra frukt og grønnsaker som de kan ha problemer å spise eller digesting, dermed slik at de kan inntaket mer verdifulle næringsstoffer som lar dem har sunnere organer. Dette naturlig forbedre tilstanden til sin kropp og gi dem en bedre kvalitet av levende.


Det er mange faktorer som bestemmer hvilke av mange juicers der ute er den riktige juiceren for deg. Noen av faktorene som du må vurdere er:


• Juicer Type
• Hva produserer du er mest sannsynlig til juice
• Rengjøring
• Strøm
• Støynivå


Juicer typer: Det finnes seks viktigste typer juicers som er tilgjengelige i dag. De er Centrifugal Juicers, sitrus Juicers, manuell trykk Juicers, enkelt Gear aka Masticating Juicers, Twin Gear aka Triturating Juicers og Wheatgrass Juicers.


Centrifugal Juicers: Centrifugal juicers er ganske mye den mest rimelige og populære valg tilgjengelig for folk som ønsker for å kjøpe en juicer disse dager. Disse juicers bruker en strimling plate for å spinne ut saften og en Sil kurv til å holde masse i maskinen.


Sitrus Juicers: En sitrus juicer gir praktiske pressing av sitrusfrukter hjemme slik at du kan nyte fordelene med fersk presset sitrus juice helst.


Manuell trykk Juicers: Siden saften trykkes inn gjennom cheesecloth, juice er praktisk talt masse gratis, men kan være en langsom prosess. Krever produsere skal makuleres for å være trykket og klemmer saften ut av avlingen med Press.


Enkelt Gear aka Masticating Juicers: disse produsere mindre skum, og kan benyttes til å gjøre babymat, sauser & sorbets. En treg å slå enkelt auger brukes av disse typer juicers for å knuse produserer i vegger eller skjermen av juiceren.


Dobbel, Gear Juicers aka Triturating Juicers: disse juicers har to gears som Makulerer, og deretter trykker saften ut av avlingen. Disse typer juicers er ansvarlig for å være dyrere enn andre typer juicers, men twin utstyr juicers er den mest effektive og kan trekke ut større mengder juice fra frukt og grønnsaker.


Wheatgrass Juicers: Wheatgrass juicers kan trekke ut saften ut av kniver av wheatgrass enten manuelt eller automatisk. Wheatgrass er konsentrerte mengder av vitaminer, mineraler, klorofyll og enzymer. Dette er en spesialisert type juicer siden normal frukt og grønnsaker juicers vil ikke juice wheatgrass.


Produsere mest sannsynlig være juiced: Hvis du sannsynligvis vil være saftpressing frukt og grønnsaker i like mengder og deretter en centrifugal juicer er den beste løsningen og enkelte modeller også vedlegg som gjør at du kan også juice sitrus, dersom du ønsker å gjøre dette. Men disse juicers ikke juice leafy grønnsaker godt. Hvis sitrus- eller wheatgrass skal utgjør flertallet av hva du er saftpressing så å kjøpe en juicer spesielt vil utviklet til juice disse produktene være din beste alternativet. Til pressing hovedsakelig grønnsaker en enkelt auger juicer vil være det beste alternativet, men de produserer ganske tykk saften fra frukt, nesten saus-lignende, ettersom de er laget for saftpressing stengel-lignende grønnsaker.


Rengjøring: Tiden det vil ta for å rense en juicer etter at du har brukt det vil avhenge av hvor omfattende juiceren som gjennomsnittlig juice har mellom 4 og 7 deler som krever rengjøring. Dette betyr at mens en sitruspressen kan renses
med en rask Bortskyving ned, vil en juicer med mer funksjonalitet ta lengre tid å rengjøre. Også en sjekk bør gjøres på om komponentene er oppvaskmaskin trygt, med mindre du er glad for å levere vask delene.


Strøm: Mengden kraften du trenger, avhenger av hardhet av avlingen du er saftpressing. Desto vanskeligere produsere, jo mer strøm som må, men noe over 400 watt burde være mer enn nok. Jo sterkere motoren er jo lengre det er sannsynlig å vare. En sjekk bør også være gjort med hensyn til om motoren er garantert av produsenten.


Støy: Dette er avhengig av kraften i din juicer motor. Desto sterkere motoren, desto høyere på støynivået produsert. Betydningen av denne faktoren styres av personlige preferanser og din situasjon. Hvis du har ingen rundt å klage om støy, og du ikke har noen støy er uviktig, men hvis du tankene en høyt støy eller gjøre folk rundt deg, er det en vurdering, men det må veies opp mot effektiviteten av din juicer.


Kostnad er ikke sett på som en faktor når du kjøper en juicer, fordi det er så mange juicers tilgjengelige til så mange ulike priser, men høyere kvalitet juicers er trolig koste mer enn gjennomsnittet. Til slutt bestemmer dine personlige preferanser hvilken juicer som du kjøper.

Monday, April 9, 2012

Veiledning for Gourmet kaffe

Selv en kaffebønne eller San Francisco kaffe uttak frequenter vil ikke kunne mestre kunsten å setter pris virkelig gourmet kaffe, hvis de ikke kjenner historien og info om Gastronomisk kaffe. Oh, selvfølgelig, trenger du ikke å en EKSPERT å nyte og forstå gourmet kaffe, men å vite litt mer enn matbutikk eieren som selger pulverkaffe ville hjelpe du setter pris på smak, lukt og absolutt himmelen som gourmet kaffe fans vet gourmet kaffe er helt i stand til.


Gourmet kaffe er ingenting som vin. Med vin, jo lenger du beholder (litt vin, allikevel), jo bedre smak, jo bedre kvalitet og den pricier det er. Men med gourmet kaffe, friskhet sier mye. Hvis det er mulig, få kaffebønner som har blitt stekt ikke mer enn 1 uke før. Og hvis du skal lære å sette pris på gourmet kaffe, bare kjøpe 100% Arabica kaffe.


Det er ganske vanskelig å finne fersk stekt kaffebønne på hyller av lokale Rimi. Sjansene er, kaffebønner som du forbruker i dag har blitt stekt minst 3 måneder tilbake. En måte å møte dette problemet er å kjøpe hele bønne i grupper og knuser dem med en Hjem-kaffe sliping maskin som, og når du trenger den. Det er veldig enkelt med typen maskiner som de har i dag, så, hvis du vil lære hvordan du setter pris på gourmet kaffe, male det når du trenger den.


Når du har kjøpt kaffebønner for gourmet, ikke bare la der ute i romtemperatur. Hva du skal gjøre med kaffebønner for gourmet er å lagre dem i en lufttett beholder i kjøleskapet Hvis du planlegger å bruke det snart. Men hvis du skal holde den, lagre gourmet kaffebønner i en lufttett beholder, og hold den i FRYSEREN.


Du trenger den høyre jeksel for høyre brygger. Generelt sett kan du bruke ca 2 spiseskjeer av gourmet kaffe pulver for 6 ml av vann. Du kan justere måten du gjør din kopp kaffe for gourmet ifølge slik du liker å drikke din gourmet kaffe.


Med vin gjør landet der druer er vokst en forskjell. Med gourmet kaffe, er ikke bare opprinnelsesland for gourmet coffee bean gjør en forskjell, selskapet som selger for gourmet kaffebønner saker for. Kjøpe bare fra anerkjente selskaper for gourmet kaffe.


Og en siste ting om gourmet kaffe er dette-lære å nyte den, setter pris på lukten, elsker smaken, eksperimentere med det, og du vil snart se rart av gourmet kaffe. Hvis du er stresser av for arbeid i morgen, glem om gourmet kaffe! I morges rush, bare holde fast pulverkaffe.

Sunday, April 8, 2012

Mat ernæring etiketter: Seks "fanger" du trenger å vite

De fleste mat er nødvendig for å bære ernæring etiketter å tilby, som US Food og Drug Administration (FDA) sier, "karakteristiske, lett å lese formatene som lar forbrukerne mer raskt finne informasjonen de trenger å lage sunn mat valg."


Men til tross for å være regulert av FDA og US Department of Agriculture, næringen fabrikanter kan, og, komme unna med å legge til forvirrende eller villedende informasjon i etikettene. Noen ganger er dette gjort ved en feiltakelse, men ofte er det gjort med den bestemte hensikten å gjøre du tror maten er bedre for deg enn det faktisk er.


Du kan lese etikettene kan være vanskelig, så her er seks øverste ernæring etiketten "fanger" for å passe på på din neste tur til matbutikk.


1. Serverer størrelse. Mange behandlet mat som er pakket som en enkel servering faktisk inneholder to eller flere porsjoner. Ifølge den ernæring merking og utdanning Act (NLEA) av 1990, kan butty i en relativt liten beholder bli merket som en enkelt serverer Hvis hele innholdet kan "rimelig forventes å bli fortært i en enkelt-å spise anledning." Men er det ofte et avvik.


Vurdere "Big Grab" potetgull eller Doritos og "Big svelge" drinker. De fleste folk kjøpe dem med sikte på å spise eller drikke hele greia. Men en gjennomsnittlig servering av en soft drink er 12 gram. Noen av de store svelge drikker kan være opptil 64 gram--mer enn fem bokser av brus! Som for potetgull, kan en servering størrelse variere avhengig av pakken. En enkelt visning snack størrelse pose med chips, selvfølgelig, har færre calories enn en større, men fortsatt enkelt visning, størrelse av samme snack.


Andre elementer å passe på inkluderer stort muffins (som ofte inneholder to servings), bagels, "individuelle" iskrem beholdere (noen inneholder 4 porsjoner), og personlige størrelse pizza.


2. Unnta ingredienser. Mat-etiketter liste over ingredienser i synkende rekkefølge. Den mest utbredte ingrediensen er først, minst er siste. Imidlertid kan ingrediensene som utgjør mindre enn 2 prosent være oppført i hvilken som helst rekkefølge etter at overskriften "inneholder mindre enn 2% av følgende".


Andre ingredienser som er kalt "tilfeldig tilsetningsstoffer" har ikke å bli notert på etikettene. Disse inkluderer stoffer som er overført til mat via emballasje og "ingrediensene til andre ingredienser" som er til stede på "ubetydelig nivå", og har ingen "tekniske eller funksjonell effekt."


Naturlige og kunstige smaker er også ofte gruppert under ett navn og produsenter trenger ikke å avsløre hva "kunstige smaker" egentlig betyr. Unntak her er en ny avgjørelse av FDA, for å begynne den 1 januar 2006, om noen mat som inneholder en "store mat allergen" må ha det oppført på etiketten (om sin del av flavoring eller tilfeldige tilsetningsstoffer). Store næringen allergisk inkludere melk, egg, peanøtter, Frutos gal, fisk, skalldyr, soya og hvete, så vel som mat ingredienser som inneholder proteiner som er avledet fra noen av disse matkategorier.


3. Alle naturlige. Matvarer som hevder å være naturlig kan faktisk inkludere unaturlig ingredienser. I henhold til Mike Adams, "Helse Ranger," "[den termen alle naturlige] faktisk har ingen ernæringsmessige betydning overhodet og virkelig ikke er regulert av FDA."


"Virkeligheten er at naturlig er ikke alltid trygt, og produkter med"naturlige"merking er ikke pålagt ved lov å inneholde bare naturlige ingredienser,'' sa Linda Golodner, president i National League forbrukere."... Forbrukerne tror av ord som "sikre" og "bra for meg" når de tenker på naturlig, men over hele linja--fra reseptbelagte legemidler matprodukter--mange av disse naturlige påstandene er misvisende i beste fall.''


4. Gratis fra... FDA kan mat-produsenter til å runde av til null alle bestanddel det står for mindre enn 0,5 gram per porsjon. Så mens et produkt kan hevder å være "gluten-free" eller "alkohol-fri," det lovlig kan inneholde opptil 0,5 gram per porsjon. Mens dette kan virke som et ubetydelig beløp over tid denne liten brøkdel kan legge opp.


Sak, mange matvarer som hevder å ha ingen farlige trans fett liste delvis hydrogenated olje i deres ingredienser-etikett. Delvis herdede olje oppretter trans fett, slik at disse etikettene kan dra nytte av avrunding null-alternativet.


"Hvis det er mindre enn 0,5 gram trans fett per porsjon, mat produsenten kan avrunde nedover til null," sier D. Milton Stokes, R.D., en New York City-baserte nutritionist. "Det er en FDA-regelen, og det skjer med all mat."


5. Ukjente vilkår for uønsket ingredienser. Produsenter av mat er kjent for å bruke "ren etiketter," der de skjule ingredienser de vite, forbrukerne ikke vil heller ha i deres mat under navnene de ikke gjenkjenner.


For eksempel hvis du prøver å unngå MSG, du skal se etter alle følgende termer, fordi de alle inneholder MSG: Autolyzed gjær kalsium caseinate Gelatin glutamat Glutaminsyre Hydrolyzed protein Monopotassium glutamat Natriumglutamat natrium caseinate teksturerte protein gjær trekke ut gjær mat gjær næringsinnhold


6. Villedende ingrediens krav. Noen ganger, matvarer som hevder å omfatte sunne ingredienser faktisk ikke inneholder dem, eller bare inneholde dem i miniscule beløp. Felles lovbrytere er blåbær vafler med ingen blåbær og strawberry yoghurt med ingen jordbær. Center for Science i Public Interest (CSPI) nylig spurte FDA å "umiddelbart Stopp misvisende mat etiketter," inkludert:


Kellogg's Eggo nærings-korn pannekaker: etiketten sier de er laget med hele hvete og hele korn, men de er laget hovedsakelig av hvitt mel og inneholder mer høy fruktose korn sirup enn hele hvete eller hele korn.


Betty Crocker Super Moist gulrot kake miks: inneholder bare gulrot pulver som 1800 ingrediens på etiketten.


Gerber nyutdannede for smårollinger frukt Juice Snacks: primære ingrediensene er mais sirup og sukker.


"Næringen fabrikanter er shamelessly lure forbrukere som prøver å spise mer frukt, grønnsaker og hele korn," sier CSPI direktør av juridiske saker Bruce Silverglade. "For mange behandlet mat inneholder bare tokenet mengder sunn ingrediensene uthevet på etiketter og er vanligvis lastet med fett, raffinert sukker, raffinert mel og salt, i forskjellige kombinasjoner."

Saturday, April 7, 2012

Tilfredsstille dine vin ønsker - bli med en vinstue

Hvis du er en vin fanatisk, har du mange alternativer for å tilfredsstille din tørst. Men før du velger et alternativ, bør du vite hvordan du smake på vin.


For å gjøre en skikkelig vinsmaking, må du swish vin rundt munnen. Dette bidrar til å få mest mulig ut av din smak knopper. Her er flere tips for å smak vin.


Se på vin fargen. Mer farge en hvitvin har, det har mer smaken og den eldre det er. Du kan angi en alder av en rødvin ved titling glasset og ser på kanten av vin. Jo browner det er, jo eldre det er.


Lukt vin ved å ta en dyp whiff. Når du har gjort dette vil du tenke på aroma.


Når du smaker vin, vil du vurdere det første inntrykket og den faktiske smaken når du swish det i munnen etter smak.


Nå for vin smake alternativer:


Du kan bli med en Vinstue. Vin klubber tillate medlemmer å betale en månedlig avgift for å få et utvalg eller to vin levert til deres hjem månedlig.


International Wine av måneden klubben tilbyr medlemmer valg fra to separate boutique vingårder sammen med et nyhetsbrev. Du kan velge i hvilken type medlemskap som du velger. Du kan motta to rød vin markeringer, to hvite vin valgene, eller en av hver. Medlemskap til vin klubben starter på $27.95 per måned pluss frakt og håndtering. Alternativet for dyreste medlemskap koster $63,95 per måned pluss frakt og håndtering. International Wine av måneden klubben tilbyr også gave medlemskap.


Klubben vin kjellere ligner International Wine av klubben måned ved at du kan motta to rød vin markeringer, to hvite vin valgene, eller en av hver. The kjellere vin Club tilbyr imidlertid fem forskjellige Medlemsskap muligheter. Klubben premium vin, vin vestkysten klubben, handler om røde vin klubb, platina Vinstue og 90 pluss poeng vin klubben. Vinstue medlemskap starter på $36.95 med den dyreste blir $79.95


Kanskje en Vinstue er ikke opp smug. Kanskje er en vinkjeller. Idé-vinkjeller har en temperatur på 50-55 grader Fahrenheit. Kjelleren bør være moderat fuktig fordi dette bidrar til å holde corks fra uttørking. Ultrafiolett lys ødelegger vin så din vinkjeller bør være mørke. Unngå å sette din vinkjeller røyter eller garages fordi du kjører risikoen for frysing vin. På samme måte, unngå loftet fordi varmen kunne få for ekstrem. Best stedet for en vinkjeller ville være en under trapper skapet.


Kanskje har du bare et par flasker vin som du ønsker å lagre og vise. Den beste løsningen ville være en wine rack. Vin-rack komme i store størrelser for å plassere i din kjelleren, men det er også mindre vin stativ som kan sitte ved bordet ditt kjøkken eller spisesal. Hvis du virkelig vil være kreativ, finnes det vin-rack som er også merknadsmarkører!


Neste du kan bestemme deg for at du trenger en teknikk for å sammenligne viner.
Exploratorium beskriver en teknikk for å sammenligne vin aromaer som ligner følgende:


Først må disse ingrediensene:


En liten del av paprika, en dråpe smør, halv teskje av frisk citrus, linalool, en teskje av fersken juice, en teskje av ananas juice og en teskje vanilje ekstra.
Du ta disse 7 ingredienser og sette hver i sin egen vin glass med base vin. Du dekke glasset, og Merk den med standarden. Lukt tre første vin separat. Deretter kan du lukt standarder for å se hvilke ord som beskriver hvilke viner.

Friday, April 6, 2012

Regional mat av Mexico

Like sør for USA og som grenser til Mexicogolfen og det karibiske hav, er Mexico raskt fremme både kulturelt og økonomisk. Devaluering av peso i 1994 kastet den meksikanske økonomien i et vanvidd, redusere sine per innbygger inntekt til kun kvartal som i USA. Gjennom gjentatte sosial og økonomisk uro, den rike kulturen i de opprinnelige Yucatan sivilisasjonene har vært, selv om litt trett etter deres emersion slik fra under det spanske styret på 1800-tallet.


Det er ikke vanskelig å undersøke den rike historien til meksikansk mat. Når spanjolene første landet i Tenochtitlan (dagens Mexico by) er de nøye chronicled alle aspekter av livet det i Mexico, spesielt mat og matlaging teknikker av innfødte. Under observasjonene, de lagt merke til at Mexicans hadde mye av mais-basert matvarer. Dette var på grunn av at mais var Mexicos sjef Beskjær på tiden. Mange av disse notatene har nøye blitt bevart i navnet på historie--ikke at det er nødvendig. Meksikansk kultur har fortsatt å leve gjennom mat, hvis gjennom ingenting annet i det hele tatt.


Bli advart: meksikansk mat er ikke for svak til magen. Bestående av slike rik, tunge matvarer som tortillas, chili peppers og bønner, kan ikke mange organer ta rikdom og spiciness av meksikansk mat.


Meksikansk mat er én mat som alltid vil ha en smak og sabor (smaken) alle sine egne. Dagens meksikansk mat er en blanding av opprinnelige Mayan og Aztec kjøkken som blir kombinert med påvirkning av kulturen i de spanske conquistadores. Mens Tex-Mex og lokale "autentisk" meksikansk restauranter har blitt svært dyktige i mestring stilen på meksikansk mat, er det ingen sammenligning mellom Americanized "restaurant" versjon og the real thing. Meksikansk mat er kjent for sin rikdom av krydder og intens, dype flavoring.


Tortillas er en stift på meksikansk mat. Tortillas er laget av herding mais i kalk vann, elting blandingen i en dough og matlaging tynn patties på en flat grill. De vanligste tortillas i USAs versjon av meksikansk mat er laget av korn, selv om denne versjonen av korn-tortilla er ganske forskjellig fra den opprinnelige, ekte versjonen. Autentisk corn tortillas er gjort for hånd på en flat grill (kalt en comal). Kornet er bakken for hånd, noe som resulterer i tykk velsmakende tortillas som matbutikk versjonene bleke i forhold til. Mel tortillas ble implementert etter at spanjolene introdusert hvete til meksikanske regionen.


Chiles er en annen stift i tradisjonelle meksikansk mat, å legge til farge og dimensjon i mange tradisjonelle meksikanske retter. Bell peppers, tabasco peppers og paprika peppers kan du legge til fargen og smaken sparke at meksikansk mat er så kjent for.


Det er også viktig å ta i betraktning som meksikansk mat varierer i referanse til regionen er det kommer fra eller som blir gjort i. Nord-stil meksikansk mat normalt består av retter med en masse biff, mens sørlige-stil meksikansk mat mer består av kylling og grønnsaker som paprika, reddiker, og brokkoli, mer enn noe annet. Veracruz er også en annen vanlig stil av meksikansk mat, kommer fra kystområdene i Mexico. Veracruz kjøkken, som ble oppkalt etter en tilstand i Mexico og dens største by, består av sjømat som fisk og reker. Mer innfødte områder har selv vært kjent for å innlemme edderkopp monkey og iguana i måltidene sine. Spesielt når du er i Mexico, innebærer "Meksikansk mat" alltid ikke tur og burritos.


Autentisk meksikansk mat er ikke å forveksles med Americanized Tex-Mex eller New meksikansk mat (versjoner av meksikansk mat i Texas og New Mexico).

Thursday, April 5, 2012

Puerto hockey kjøkken

Puerto Rico er en øy nasjon som er offisielt et territorium av USA. Puerto hockey kjøkken har utviklet seg fra flere sterk innflytelse, inkludert de av den opprinnelige befolkningen, for eksempel Tainos, og de spanske conquerors som kjørte de fleste av innfødte ut og enslaved gjenstående. Afrikanske og Caribbean innflytelse gjenspeiles også i kjøkkenet til øya, som har også blitt formet betydelig av sitt klima og geologi.


Cocina criolla, en av de viktigste kjøkken-stilene som er bestemt til øya har dype røtter, utvide langt tilbake til native, Tainos og Arawaks. Sine kulinariske tradisjoner var basert tropiske frukter, innfødt grønnsaker, sjømat og korn. Med spanske kom en rekke andre ingredienser som utvidet criolla-stil. Disse inkluderte olivenolje, ris, hvete og meats, for eksempel svinekjøtt og oksekjøtt. Som enslaved afrikanske folkeslagene ble importert for arbeid på sukkerrør-plantasjer, deres kulinariske tradisjoner tok rot også, og deres bidrag, som inkluderte taro og okra, ble assimilert inn i hele criolla mat.


Mange av øyas viktigste rettene er krydret med adobo og sofrito, spice blandinger som formidle disse smaker som øya er så kjent for. Adobo, som kan variere fra cook til cook, eller hvis du kjøpte forberedt, fra produsent til produsent, består vanligvis av svart peppercorns, oregano, salt, hvitløk, olivenolje og lime juice. Når kjøpte forberedt i pulverisert skjemaet, inkluderer de fleste salt, pulverisert hvitløk, sitronsyre, pepper, oregano, gurkemeie og MSG, som er en god grunn til å bruke litt tid på å lage din egen Hvis du eksperimenterer med Puerto hockey mat hjemme. Mens brukes vanligvis til krydder meats, er det anses å være en slags all-purpose krydder blanding.


Sofrito er laget av løk, hvitløk, cilantro, peppers, og inneholder ofte achiote, som er fra frø av annatoo-anlegget, og bidrar til å produsere en lys gul farge i det ferdige produktet. Dette, brukes også, i et utvalg av retter, som strekker seg fra kjøttretter supper til standard former for bønner og ris.


Én pott retter, eller stews, er felles for Puerto hockey kjøkken. Disse er ofte gjort av meats, og flavored med et utvalg av krydder og ingredienser i tillegg til adobo og sofrito. Blant disse er spansk oliven fylt med pimiento, søt chili peppers, kapers, poteter, løk, hvitløk, friske cilantro og sporadisk rosiner.


Kylling med ris er en rett som har blitt en Puerto hockey spesialitet, med mange familier har sine egne spesielle stil, overlevert fra generasjon til generasjon. Kylling er en hovedingrediens av mange criolla retter, og disse retter, mens forsiktig oppmerksomhet er gitt til spicing teknikker, er sjelden de hva kunne betegnes hotly krydret.


Naturlig, sjømat er en viktig del av øya mat. Fritert fisk serveres ofte med en spesiell saus laget av olivener, olivenolje, løk, pimientos, kapers, tomatsaus, eddik, hvitløk og bay blader. Broiled, steames eller grillet fisk er lett krydret, hvis i det hele tatt, under matlagingen prosess- og servert med en sprut av lime juice med kanskje bare et snev av hvitløk.


Puerto hockey kjøkken har mange fasetter, som oppstår fra øyas lang, sammensatt historie. Blanding av innfødt kulinariske tradisjoner med de av de europeiske nybyggerne og enslaved afrikanske bestander som brakte de med seg har resultert i en unik og flavorful kjøkken som er foretrukket av mange.