Wednesday, April 11, 2012

Vin lagring - hint og Tips

Få vin elskere er heldig nok til å besitte perfekt formål bygget, cavernous, underjordiske kjellere. Mange av oss har imperfektum lagring ordninger for våre vin, men det er viktig å forstå hvordan du kan beskytte vin fra skadelige betingelser, slik at vi kan gjøre mest mulig ut av vin lagring-fasiliteter tilgjengelig. Vin lagring betingelser, ikke trenger å være perfekt, men jo finere vinen, og jo lenger du har tenkt å lagre det for jo nærmere for å perfeksjonere de har å være.


Det er mye variasjon i måten der forskjellige viner vil reagere på ugunstige forhold. Røde viner har en tendens til å være mer robust med hvite viner blir mer delikat. Det er også variasjon mellom Vindruer, med druer som cabernet sauvignon blir betraktelig mer fleksible enn pinot noir. Målet i denne artikkelen er å gi deg en oversikt over faktorer å vurdere og alternativene som er tilgjengelige for lagring av wine.


1) Temprature


Temprature sammen med lys er ansvarlig for å gjøre de fleste skaden på vin. Den ideelle vinkjeller temperaturen er mellom 7-13 grader C. I den øvre enden av skalaen vil viner modnes raskere. Nøkkelen skjønt er en konstant temperatur. Hvis alle andre faktorer er optimale, så det kan være greit å lagre wine ved mye høyere temperaturer (f.eks romtemperatur) så lenge som sin en konstant temperatur.


Hvis du ikke har en kjeller i huset så du tro om hvordan du bruker vender nordover på vegger, under trapper, en godt isolert garasje eller kull hull. Holde et termometer i ditt område slik at du kan se etter en konsekvent temperatur.


2) Lys


Naturlig og kunstig lys vil gjøre en masse skade på vin. Hvis din vin lagringsområde er ikke mørk som en kjeller eller under trapper skapet, er dette et veldig enkelt å løse problemet. Prøv og blokk av området med en gardin eller dekke vin med et teppe.


3) Fuktighet


Relativ fuktighet for vin lagring bør være minst 55% med ideelle området blir 70-75%. Fuktighet i vin lagring rolle er litt kontroversiell, selv om mangel på det antas å hjelpe Oksidasjon av vin.


4) Bevegelse


Vin glede ikke virkelig for mye bevegelse. Hvis du må transportere wine, eller hvis det bare er levert fra din merchant deretter er det viktig å gi vin resten av noen få dager. Hvis du tilfeldigvis bor i et hus som får ristet av stor trafikk, tog eller fly, og deretter prøve og lagre wine i et område som er minst berørt.


5) Vannrett


Det er en mengde wine rack som er tilgjengelig for kjøp. Dette er et viktig kjøp som vin bør alltid lagres på høykant. Lagring av vin på høykant holder den i kontakt med det kork slik at cork fra tørke ut og la luften.


Kjøp og leie kjelleren plass


De fem punktene som vi bare har dekket er de viktigste hensyn når du velger hvor du vil lagre wine. Hvis du har penger, er det mulig å kjøpe en vin storage cabinet. Disse temperatur- og fuktighetsområde kontrollert skap likne kjøleskap, men gir deg absolutt perfekt lagringsforhold. Et annet alternativ ville være å installere en spiral kjeller. Mange selskaper er nå selge og installere disse Hvis du har tilgjengelig plass og penger. For disse vin elskere som kjøper de fineste vinene, til å legge ned i mange år, kan det være verdt å vurdere leie kjelleren plass fra en velrenommert vin-butikk. Dette vil være kostbart, men penger brukt vel som beskytter din investering.

No comments:

Post a Comment