Wednesday, April 25, 2012

Verdens 10 mest villedende mat: vi tror de er sunt, men du bør tenke på nytt

Du kan slå på nesten alle nyheter-programmet og høre om helsemessige og økende waistlines av amerikanerne. Nyheten er å komme til oss, som attested av endringene mange mennesker er endelig gjøre til deres dietter.

Bare spør hele matvarer markedet, en av de mer allment kjent helse mat kjedene. Deres årlige inntekt har økt ved $550 millioner over de siste fire årene, til hele $1.34 milliarder i 2004.

Å tyde hva som er sunt kan føle seg som en heltids jobb.

I 2004 økt samlet salg av naturlige og organiske matvarer 7 prosent fra 2003 salg--slik at det er den raskest voksende sektoren i dagligvarebransjen, i henhold til samarbeidende kjøpmann magasinet.

Men akkurat når du trodde det var trygt å gå inn i din favoritt helse Matbutikken og hente alt "sunn" av hyllene, vi slå deg med dette: noen "helse" mat er bemerkelsesverdig villedende, og selv om vi mener å spise dem vil gjøre kroppen godt, vi har blitt alvorlig villedet.

Nedenfor er de ti som har lurt mange en ellers fornuftig og informert sjel. Du kan finne alternativer til alle ti av disse matvarer på den opprinnelige artikkelen på http://www.sixwise.com/newsletters/05/10/12/foods.htm

1. Muffins

Ved siden av en dansk eller et hjuldiagram, muffin ser ut som et fornuftig valg. Den har fått frukt, tross alt, og kanskje enda litt bran. En tekake er en lett, næringsrik frokost mat-- eller så vi har fått høre siden 1980-tallet.

Når du faktisk bryte ned en muffin, skjønt--sukker, mel, smør/margarin, etc.--du skjønner at hvis det kom i en litt annen figur med noen frosting, det ikke ville bli kalt en tekake … det ville bli kalt "kake".

Og så er det størrelsen. En liten plomme størrelse muffin som din bestemor bakt er én ting. De gigantiske concoctions i de fleste bakerier, dagligvare butikker og kafeer er i dag en annen. Disse muffins inneholde hvor som helst fra 340 til 630 calories og 11-27 gram fett, pluss masse sukker og andre tilsetningsstoffer. De kan også inneholde trans fett--de ekle fett som kan øke dårlig LDL Kolesterol og lavere god (HDL) Form.

2. Fast-Food salater

Ja, du dro til at-gatekjøkken felles nær kontoret for lunsj, men alle var ikke tapt--du bestilte en salat! De fleste Hurtigmatrestauranter kjeder har hoppet på bandwagon helse og nå tilbyr salater, håndleddbandasje og andre "sunn" menyvalg for nettopp et slikt ernæring-tenkende kunder.

Og mens noen ikke vil kommer rett ut og si de er sunn (Mcdonald's, for eksempel ikke lenger bruker ordet fordi "" våre forbrukeren forskning viser folk ikke forstår det, og det er faktisk en slå av når det gjelder mat elementer."), det er sikkert underforstått i sine annonser med tilpasning, aktive mennesker og fengende ernæring slagord.

Men alle salat er ikke iboende sunn.

"Du hører ordet salat, du tror vegetabilske, du tror godt valg--hva du har å se på er hva som skjer med salat," sa Lisa Cimperman, en nutritionist på sykehus for University i Cleveland.

Faktisk, sa de fleste av ingrediensene salat, som de fleste hurtigmat kjeder bruker gjøre de fleste av dem "sunn ikke mer enn en burger uten bun, dyppet i salat dressing," leger komiteen for ansvarlig medisin (PCRM), som ble utført en ernæring analyse av 34 hurtigmat salater.

En av sine mer oppsiktsvekkende funn: McDonalds sprø Bacon Ranch salat har mer fett og calories og Kolesterol like mye som en Big Mac.

Culprits som gjør gode salater går dårlig er stekt meats, filer som croutons og sprø nudler, bacon og høy fett salad dressings. Mange har selv lagt sukker.

"Vi ikke forvente disse nye salat entrées blir så lastet med fett og Kolesterol," sier Brie Turner-McGrievy, M.S., R.D., klinisk forskning koordinator på PCRM.

3. Behandlet soya produkter,

Mens fermented og ubehandlet soya produkter (som edamame, tempeh og miso) kan være ganske næringsrik, behandlet soya produkter bommer.

Til tross for mylderet av helsemessige krav som omgir dem (og tout dem så nær mirakel mat), er behandlet soya mat som soymilk, soya kjøttprodukter, soya iskrem, soya energi barer, etc., koblet til:

-Underernæring
-Fordøyelseskanal problemer
-Skjoldbrusk dysfunction
-Kognitiv nedgang
-Reproduktive lidelser
-Immunsystem breakdowns
-Hjertesykdommer
-Kreft

Sier Dr. Kaayla Daniel, forfatter av The hele soya historie:

"I motsetning til i Asia der folk spiser små mengder hele soybean produkter, vestlige Foodprocessorer skille soybean i to golden varer--protein og olje. Det er ingenting klarerte eller naturlige om dette. Dagens høyteknologiske behandling metoder ikke bare mislykkes å fjerne antinutrients og giftstoffer som finnes naturlig i soyabønner men lar giftig og kreftfremkallende rester laget av høye temperaturer, høyt trykk, lut og acid bad og petroleum løsemidler."

4. Bagels

De fleste folk spiser ett eller to stykker av toast om gangen--fire eller fem ville bare være overdreven, rett? Vel, spise mange av oss som og mer når vi plukke opp en gigantisk bagel på vei til jobb.

"En bagel på noen av bagel kjedene kan være fire servings av brød. Men folk har ingen anelse om at bagels kan være det tette,"sier Mary Story, en nutritionist på University of Minnesota i Minneapolis.

Og som vi hører så ofte disse dager, alle som behandlet hvitt mel, de enkle carbs, er ikke bra for oss. Kombinere med det faktum at bagels tilbyr lite annet i ernæring, og du sitter igjen spise en hefty gjør av carbs som vil konvertere raskt til sukker i kroppen.

Hvis du kunne finne en bagel som var laget av hele korn, ville det gjøre et litt bedre valg, som lagt fiber ville hjelpe tregere Nedbryting fra stivelse til sukker. Men er hele korn bagels en sjeldenhet.

Sier A.N. Spreen, MD, "det er nesten umulig å finne 100 prosent hele korn (av enhver type) mel i bagels. Selv 'hele hvete' bagels er det meste hvitt mel med en liten hele hvete kastet i … jeg er redd begrepet helse bagels har blitt litt pervertert av mel industrien... hylle livet (ikke livet) er den primære bekymringen, og friske, hele korn mel er dårlig i respekt. "

5. Energi drinker

Etikettene si de inneholder ulike urter, mineraler og aminosyre taurine, spesielt utformet for å øke din energi innen du når bunnen av kan. Men hvis du ser på ingrediensene, vil du finne at de viktigste ingrediensene i de fleste energidrikker er faktisk koffein og sukker--noe som gjør dem knapt mer enn dyre brus.

Ennå synes deres glitzy design og krav for å forbedre ytelse, konsentrasjon og reaksjon-hastigheter å bli arbeider. I 2004 overtook energidrikker flaskevann som raskest voksende kategori i drikke virksomhet. Lignende produkter har selv blitt introdusert for barn så små som 4 år gammel.

"Dette er skammelig markedsføring," sa Madelyn H. Fernstrom, førsteamanuensis professor og direktør for University of Pittsburgh Medical Center vekt forvaltningssenter, av KickStart gnist, ett slikt produkt spesielt markedsført for barn 4 år og eldre.

"Under dekke av"god helse", er dette en kampanje av koffein forbruket, som vil sannsynligvis ha en biologiske effekt på de fleste barn som bruker det, siden det deres inntak er lav … det er ingenting som er ufattelig i noen av denne ting. I det minste er det en enorm sløsing med penger,"sa hun.

Bare fordi den har salat, betyr ikke det er sunt. Noen fast food salater er verre enn burgere.

6. Diett brus

Du vet vanlig brus er dårlig på grunn av alt som sukker og "tom" calories, men hva er galt med en diett brus å slukke din tørst?

Mange, ifølge eksperter. Sammen med koffein, som vanlige brus, er diett brus høy i fosforsyre, en kombinasjon som kan være dårlig for dine knokler. Mens koffein kan forstyrre kroppens evne til å absorbere kalsium eller øke mengden den blir kvitt, syrer i brus kan føre til at kroppen til å bli mer syreholdig--forårsaker det å frigjøre enda mer kalsium.

"For mange brus kan føre til overdreven fosfor i dietten, og som kan resultere i lav blod kalsium nivåer. Kroppen vil svare ved å trekke kalsium fra Ben å øke mengden av kalsium i blodet,"sier Lisa Ritchie, direktør for didaktisk programmet i dietikk ved Harding University i Arkansas.

Så er det problemet med kunstig sweeteners, som noen mener er skadelig. Selv om Splenda er en nykommer til diett brus søtningsmiddel markedet - og det er økende bekymring som til sin faktiske sikkerhet--er aspartame fortsatt det mest brukte søtningsmiddel i diett brus.

– Aspartame er den mest complained om additiv i amerikansk historie, sier Dr. Joseph Braco, forfatter av "Gjenopprette din fordøyelseskanal helse." "Det er blitt skylden for alt fra hodepine til utslett til beslaget lidelser. Jeg har en lege venn som åpenbart knyttet aspartame med hans voksen-utbruddet beslag."

7. Fisk

Fisk, ville være en sunn form av protein hvis ikke for det høye nivået av forurensende stoffer som kan forurense mange varianter. Selv om American Heart Association anbefaler å spise fisk minst to ganger i uken, oppmerksom de på at enkelte typer fisk kan inneholder høye nivåer av kvikksølv, utstyrt med (Polyklorerte bifenyl), dioksiner og andre miljømessige kontaminanter.

Dette er spesielt viktig for kvinner som kan bli gravid, gravid kvinner, nursing mødre og små barn, for eksempel utvikle og ufødte barn er utsatt for skade nervesystemet fra kvikksølv. Du kan lese Environmental Protection Agency fisk forbruk retningslinjer for denne skolenivå gruppen for spesifikk informasjon.

Høy-kvikksølv fisk

Hai
Sverdfiskbiter
King makrell
Tilefish
Grouper
Marlin
Oransje Roughy

Nederst-kvikksølv fisk

Ansjos
Calamari (squid)
Pollock
Steinbit
Sik
Abbor (Pacific)
Kamskjell
Flyndre
Hyse
Hake
Sild
Shad
Sole
Laks
Tilapia
Sardines
Ørret (ferskvann)

8. Protein/energi barer

Så Energidrikker er ikke det beste alternativet … hva om energi barer?

Sier Lynn Grieger, en registrert Klinisk ernæringsfysiolog og sertifisert diabetes educator, "siden forbrukere er drevet av smak og kostnader, den nåværende trenden er for barer som smake stor, men pakke mindre ernæringsmessig verdi. Mens noen barer er lav i totale fett og mettet fett, kan andre ha så mye fett og mettet fett som en Snickers bar."

Hvis du velger mellom en ordre av pommes frites eller en energi-bar, er du sannsynligvis bedre med energi bar. Men den generelle konsensus blant eksperter er at du er nesten alltid bedre å spise ekte mat enn en befestet, behandlet bar.

Eller, som Rebecca Wood, en pedagogisk konsulent til organisasjoner i naturlig mat bransjen, sier det, en energi og kraft bar er sukkertøy. Eller, i beste fall sukkertøy neste generasjons gussied med protein pulver. Sukkertøy er sukker med fett pluss ekstra smaken fra sjokolade, nøtter, frø, frukt eller lignende. Legge til 2-cents verdt av protein pulver til sukkertøy og trekke noen skyld fordi det er nå "sunn".

"Husk, noen [energi barer] har lagt i protein, vitaminer og mineraler eller selv antioksidanter, men vi kan få alle disse sunn næringsstoffer fra mat for betydelig mindre penger," sier Grieger.

Anbefalt lesing

Høy fruktose korn sirup: Hvorfor verdens mest populære søtningsmiddel er fienden # 1 til din helse og Waistline
http://www.sixwise.com/Newsletters/05/09/28/fructose.htm

11 Sunneste høsten frukt og grønnsaker
http://www.sixwise.com/Newsletters/05/09/14/Harvest.htm

No comments:

Post a Comment