Tuesday, April 10, 2012

Hvordan velge den høyre juiceren For deg

For de av dere som har aldri hørt om juicers, eller har hørt, men ikke er sikker på hva de er, er juicers fantastisk verktøy som kan trekke ut mineraler, enzymer og næringsstoffer avgjørende for helsen, næringsstoffer som vanligvis går tapt i emballasjen til butikken kjøpte juice, direkte fra ingrediensene. De er også 100% ren juice og som du bestemmer deg nøyaktig hva ingredienser gå inn i juicers, kan du opprette nøyaktige smaken av juice du vil bruke, uten å godta alle uønskede ingredienser som du ville være tvunget til å godta med butikk-kjøpt juice. Dette betyr også at foreldre kan gi barn med juice som appellerer til deres søt tann uten å gi dem noen av de mer raffinert sukker, i brus eller butikk kjøpte juice, som er så ille for sine organer (spesielt deres tenner). For eldre mennesker gjør en juicer dem til å trekke ut næringsstoffet fra frukt og grønnsaker som de kan ha problemer å spise eller digesting, dermed slik at de kan inntaket mer verdifulle næringsstoffer som lar dem har sunnere organer. Dette naturlig forbedre tilstanden til sin kropp og gi dem en bedre kvalitet av levende.


Det er mange faktorer som bestemmer hvilke av mange juicers der ute er den riktige juiceren for deg. Noen av faktorene som du må vurdere er:


• Juicer Type
• Hva produserer du er mest sannsynlig til juice
• Rengjøring
• Strøm
• Støynivå


Juicer typer: Det finnes seks viktigste typer juicers som er tilgjengelige i dag. De er Centrifugal Juicers, sitrus Juicers, manuell trykk Juicers, enkelt Gear aka Masticating Juicers, Twin Gear aka Triturating Juicers og Wheatgrass Juicers.


Centrifugal Juicers: Centrifugal juicers er ganske mye den mest rimelige og populære valg tilgjengelig for folk som ønsker for å kjøpe en juicer disse dager. Disse juicers bruker en strimling plate for å spinne ut saften og en Sil kurv til å holde masse i maskinen.


Sitrus Juicers: En sitrus juicer gir praktiske pressing av sitrusfrukter hjemme slik at du kan nyte fordelene med fersk presset sitrus juice helst.


Manuell trykk Juicers: Siden saften trykkes inn gjennom cheesecloth, juice er praktisk talt masse gratis, men kan være en langsom prosess. Krever produsere skal makuleres for å være trykket og klemmer saften ut av avlingen med Press.


Enkelt Gear aka Masticating Juicers: disse produsere mindre skum, og kan benyttes til å gjøre babymat, sauser & sorbets. En treg å slå enkelt auger brukes av disse typer juicers for å knuse produserer i vegger eller skjermen av juiceren.


Dobbel, Gear Juicers aka Triturating Juicers: disse juicers har to gears som Makulerer, og deretter trykker saften ut av avlingen. Disse typer juicers er ansvarlig for å være dyrere enn andre typer juicers, men twin utstyr juicers er den mest effektive og kan trekke ut større mengder juice fra frukt og grønnsaker.


Wheatgrass Juicers: Wheatgrass juicers kan trekke ut saften ut av kniver av wheatgrass enten manuelt eller automatisk. Wheatgrass er konsentrerte mengder av vitaminer, mineraler, klorofyll og enzymer. Dette er en spesialisert type juicer siden normal frukt og grønnsaker juicers vil ikke juice wheatgrass.


Produsere mest sannsynlig være juiced: Hvis du sannsynligvis vil være saftpressing frukt og grønnsaker i like mengder og deretter en centrifugal juicer er den beste løsningen og enkelte modeller også vedlegg som gjør at du kan også juice sitrus, dersom du ønsker å gjøre dette. Men disse juicers ikke juice leafy grønnsaker godt. Hvis sitrus- eller wheatgrass skal utgjør flertallet av hva du er saftpressing så å kjøpe en juicer spesielt vil utviklet til juice disse produktene være din beste alternativet. Til pressing hovedsakelig grønnsaker en enkelt auger juicer vil være det beste alternativet, men de produserer ganske tykk saften fra frukt, nesten saus-lignende, ettersom de er laget for saftpressing stengel-lignende grønnsaker.


Rengjøring: Tiden det vil ta for å rense en juicer etter at du har brukt det vil avhenge av hvor omfattende juiceren som gjennomsnittlig juice har mellom 4 og 7 deler som krever rengjøring. Dette betyr at mens en sitruspressen kan renses
med en rask Bortskyving ned, vil en juicer med mer funksjonalitet ta lengre tid å rengjøre. Også en sjekk bør gjøres på om komponentene er oppvaskmaskin trygt, med mindre du er glad for å levere vask delene.


Strøm: Mengden kraften du trenger, avhenger av hardhet av avlingen du er saftpressing. Desto vanskeligere produsere, jo mer strøm som må, men noe over 400 watt burde være mer enn nok. Jo sterkere motoren er jo lengre det er sannsynlig å vare. En sjekk bør også være gjort med hensyn til om motoren er garantert av produsenten.


Støy: Dette er avhengig av kraften i din juicer motor. Desto sterkere motoren, desto høyere på støynivået produsert. Betydningen av denne faktoren styres av personlige preferanser og din situasjon. Hvis du har ingen rundt å klage om støy, og du ikke har noen støy er uviktig, men hvis du tankene en høyt støy eller gjøre folk rundt deg, er det en vurdering, men det må veies opp mot effektiviteten av din juicer.


Kostnad er ikke sett på som en faktor når du kjøper en juicer, fordi det er så mange juicers tilgjengelige til så mange ulike priser, men høyere kvalitet juicers er trolig koste mer enn gjennomsnittet. Til slutt bestemmer dine personlige preferanser hvilken juicer som du kjøper.

No comments:

Post a Comment