Thursday, April 19, 2012

Sannheten om beriket hvetemel (hvitt mel)

Åpne opp bokse med brød og lese ingrediensene til din favoritt brød. Sjansene er den første ingrediensen er kommer til å bli beriket hvete mel.


Hva "beriket" betyr?
Beriket mel er mel som mesteparten av naturlige vitaminer og mineraler har pakket ut der. Dette er gjort for å gi brød en finere tekstur, øke hylle livet og hindre feil fra å spise det. (feil vil dø hvis de prøver å leve av det).


Hvorfor er beriket mel dårlig?
Når kli og bakterie (deler av hvete som inneholder vitaminer og mineraler) fjernes, absorberer kroppen hvete annerledes. I stedet for å være en langsom, jevn prosess som du får jevn serieopptak med energi, bryter kroppen ned beriket mel for fort, flom blodet strømmen med for mye sukker på en gang. Kroppen din deretter har å arbeide hardt for å absorbere overskytende og lagrer det som fat. Dette gjør rask høyder og lows i ditt blod-sukker nivå som kan føre til type-to diabetes og fedme. Alt dette, og du får ikke engang nær til mengde næringsstoffer som hele grains inneholder.


Hele korn
Hele grains er rikere i kosttilskudd fiber, antioksidanter, protein (og spesielt den aminosyren lysin), kosttilskudd mineraler (inkludert magnesium, mangan, fosfor og selen) og vitaminer (inkludert niacin, vitamin B6 og vitamin E).


Helsemessige fordeler
Ved å spise hele korn kan du redusere risikoen for enkelte former for kreft, sykdommer i fordøyelseskanal system, coronary hjertesykdommer, diabetes, og fedme.


La deg ikke lure
Det er mange produkter som synes sunn på forsiden, men i virkeligheten er de ikke. Hvis du kjøper brød sier "myk hvete" eller "multi-grain" Kontroller at Les du fortsatt ingredienser. De fleste av disse brød er hovedsakelig laget med beriket mel. Selv om ordet "beriket" ikke er det, hvis det ikke si "hele" er det samme useriøs. Ikke bli lurt av farge enten. Selv om det er brun, mangler fortsatt unbleached hvetemel kli og bakterie som inneholder viktige næringsstoffer som fiber som hjelpemidler fordøyelsen.


Se etter produkter som sier 100% hele hvete. Trader Joes bærer spaghetti som er 100% hele hvete og smaker stor. Selv min svigerfar, Mr. Anti-health, liker det.


1 Corinthians 6: 19, 20
…Du er ikke din egen; du ble kjøpt til en pris. Derfor ære Gud med kroppen.


Mat som inneholder vanligvis beriket mel
Brød
Pasta
Chicken nuggets (breaded)
Pizza
Kakediagram crust
Crackers
Kake
Informasjonskapsler
Brownies
Pretzels
Donuts

No comments:

Post a Comment