Friday, April 20, 2012

Hva er Coffee Pods?

Folk drikker kaffe å holde våken og få mer ting gjort. Men hvordan kan du få mer ting gjort hvis du venter for kaffe til brygg. Oh sikker du kan gå kjøpe en kopp kaffe, men på et tidspunkt du kommer til å ønske en cup på Hjem. Du er bare 30 sekunder fra en utmerket kopp kaffe med en pod kaffetrakter.


SENSEO var en av de første kaffe pod beslutningstakere tilgjengelig. Og å ha solgt mer enn 10 millioner enheter i fire år Senseo er definitivt her å bo. En kaffe pod ser ut akkurat som en runde te-pose. Det fungerer slik. Du fylle kaffetrakter med vann, plassere en kaffe pod i stikkontakten, trykk på knappen og tretti sekunder senere du har en stor kopp kaffe. En patentert metode som bruker en spesiell spray hodet og mildt press for å balansere forholdet mellom kaffe til vann mens brewing oppretter en rik frothy kopp kaffe.


Hvis du leter etter gode smaker kaffe som er praktisk og tid lagre Prøv kaffe pod. Kaffe pods er tilgjengelig i forskjellige brygg sterke inkludert mørk stek, medium stek og milde stek. Vanligvis kan du kjøpe en pakke med 72 kaffeputer for mindre enn tjue dollar. Siden du kan også kjøpe en 33 oz kan av kaffe grinds for cirka fem til 10 dollar på Rimi, er kaffeputer ikke for budsjettet tenkende kaffe drinkers. Som store kan definitivt inneholder mye mer enn 72 kopper kaffe. Men husk at du betaler en premium for et ingen rot, nei måle, lett cleanup, klar i tretti sekunder, en kaffe kopp. For noen mennesker er penger godt brukt.


Rengjøring er en bris, kaste bare pod. Siden de kaffe grinds er omsluttet av en pod i stedet for et filter er det mindre mulighet til spilling dem over gulvet kjøkken. Pod-kontakten er selv oppvaskmaskin.


En annen grunn til å kjøpe en pod kaffetrakter, spesielt en Senseo, er at maskinene er så bra ute. De er elegante, stilige og ser flott ut på din benkeplate.


Kaffe er ikke bare for frokost lenger, er det en alle dagen lang affære. Hvorfor ikke gjøre kaffe pods del av din daglige rutine?

No comments:

Post a Comment