Saturday, April 21, 2012

Bekvemmelighet mat Tips

Mens det ville være ideelt å gjøre alle våre egne snacks og måltider fra grunnen av hverdagen, ren og enkel sannheten er at de fleste av oss har bare donÕt den slags tid. Dette er hvor vi slår til bekvemmelighet matvarerne å møte våre kosttilskudd og vekttap trenger. Det høyre bekvemmelighet mat i høyre beløpene, kan imidlertid enkelt integreres i nesten alle diett.


Shop Smart - aldri shop på tom mage. Dette vil bare gjøre det vanskeligere for deg å gjøre valg som er i din beste interesse. Alltid være forberedt med en grundig shopping listen og ikke avlede fra den. Hvis en gang er full av fristende godbiter, men har ingenting på listen, bare gå rett ved det, i stedet for ned det. Hvis du ser noe sunn at du ønsker, men itÕs ikke finnes på listen, kan du notere den og legge den til listen neste gang. Dette vil gi deg med noe å se frem til.


Rekkevidde for mindre poser og bokser av hva du trenger, når det er mulig. Mindre maten du har leftover i kjøkkenet oversetter i mindre fristelse.


Les etikettene - All bekvemmelighet mat er ikke det samme. Avhengig av hva du har valgt kosten, vil noen passer mye bedre i din rutine enn andre. Det er derfor viktig å bli en informert forbruker og aldri sted noe i handlekurven dagligvarer, med mindre youÕve les etiketten og bestemte itÕs i din beste interesse å kjøpe den itÕs.


Mange snack mat kommer i forskjellige versionsÑlow fett, redusert fett, lav calorie, lav karbohydrater, lite salt, etc. Velg varianten som best passer dine behov for dieting.


Husk at forskjellige etiketter kan bety helt forskjellige ting. Følgende liste kan hjelpe deg med å skjelne mellom dem:


Ingen calorie: mindre enn 5 kalorier per porsjon
Lav calorie: mindre enn 40 kalorier per porsjon (eller mindre enn 120 calories per måltid)
Redusert calorie: 25% mindre calories enn samme mengde en lignende mat


Ingen fett: mindre enn 0,5 g fett per porsjon
Lav fett: mindre enn 3 g fett per serverer (mindre enn 30% av calories fra fett per måltid)
Lav mettet fett: mindre enn 1 g fett per porsjon
Redusert fett: 25% mindre fett enn samme mengde en lignende mat


Ingen Kolesterol: mindre enn 2 mg Kolesterol per porsjon
Lav Kolesterol: mindre enn 20 mg Kolesterol per porsjon
Redusert Kolesterol: 25% mindre Kolesterol enn samme mengde en lignende mat


Ingen salt: mindre enn 5 mg natrium per porsjon
Lav salt: mindre enn 140 mg natrium per porsjon
Redusert salt: 25% mindre natrium enn samme mengde en lignende mat


Ingen sukker: mindre enn 0,5 g sukker per porsjon
Lav sukker: ingen requirementsÑmake les etiketten
Redusert sukker: 25% mindre sukker enn samme mengde en lignende mat


Som du ser, kan å spise seks servings av en nei-fett mat faktisk sammen så mye som 3 g av fett. For noen som alvorlig begrenser deres fett inntaket, kan dette sterkt hindre fremdriften. ItÕs er best å bli informert og foreta kloke beslutninger for shopping. Ta ansvar og være ansvarlig.


Klippe fettet - bare fordi en Makaroni og OST frosset middag er oozing ekstra OST doesnÕt betyr at du må å spise den. En sunn fornuft tilnærming til å forberede og konsumere bekvemmelighet mat kan gå en lang vei til å gjøre dem sunnere.


Når du tar et frosne måltid halvveis å røre den, Fjern eller blot bort overkant noen oljer og fettstoffer. Overføre til en ekte plate når du er ferdig, slik at du kan erstatte overmål sauser.


Hvis ris eller pasta Etterlyser en heaping spiseskje med smør, Deltakelsesstatus stedet for en konservativ teskje av soya margarin eller olivenolje. Til slutt din ris vil smake det samme, og du wonÕt har alle disse ekstra kalorier for å håndtere.


Melk og småkaker er en lang tid favoritt, bortsett fra prøve for melk og crackers neste gang. Eksperimenter med jellies og oppslag i stedet for den vanlige majones og smør for noen liker dressing.


Del kontroll - ItÕs lett mister oversikten over hvor mye youÕve spist når du drikke eller spise rett fra beholderen. Holde deg på sporet ved å måle nøye ut serverer størrelser, før du begynner å spise.


Når du gjør kjøpe elementer som chips eller pretzels, kan du finne den riktige servering størrelsen på ernæring etiketten. Så snart du kommer hjem, kan du dele større bag i individuelle servings i liten plast baggies.


I denne samme ånd, når snacking på eventuelle mat, skille en enkelt servingÕs verdt, og Legg den til side i en plate eller en bolle. Deretter umiddelbart plassert maten, før du begynner å spise, for å unngå fristelsen.


Prøv å ikke gjøre de opprinnelige pakkene som er lett tilgjengelig. Det er mer effektivt enn bruker chip klipp, å kjøpe en bag re-sealer fordi det er mindre sannsynlig å klippe åpne en pose enn å bare unclip det. Tung-plikt bånd og til å åpne beholdere kan du også gjøre knep.


Fast Food - ideelt sett fast food bør unngås. Imidlertid tilbyr stadig voksende menyene på mange av de øverste Hurtigmatrestauranter kjedene nå mange alternativer som kan passe inn i en rekke diett planer.


Se etter grillet måltider i stedet for stekt. Velge alternative sider i stedet for pommes frites hvis mulig. Mange kjeder tilbyr salat og yoghurt alternativer også.


Be om erstatninger Hvis et menyelement ikke er helt ideelt. For eksempel kan du be om en hamburger uten en bun, eller du kan be om en bun uten en hamburger. Hvis du ikke får substitusjon, gjøre endringer selv før spising, det vil si kaste hamburger bun i en nærliggende søppel bin eller forkaste halv pommes frites.


Gjør din egen - ThereÕs ingen regel som sier bare selges i butikker, pre-pakket mat er praktisk. Ta tid i helgen eller på dager av å gjøre noen pliktoppfyllende dagligvare shopping og koker én eller to store måltider av noe sunn som du liker. Skille til å tjene størrelser og kjøle (eller fryse) etter behov.


Kjøpe frukt, grønnsaker, deli meats og oster til snack på, og forberede dem på forhånd ved slicing i biter store biter. Skille til å tjene størrelser og lagre Hvis du vil bruke som snacks i løpet av uken; siden de nå krever ikke klargjøring, være youÕll mer sannsynlig å nå for de gulrot kjepper og mindre sannsynlig å nå for mer behandlet matvarer bekvemmelighet. Din egen frosne grønnsaker gjøre en deilig side rett på et blunk.


Voila! Nå har du din egen frosne middager (eller lunsjer eller snacks) med mye sunnere innholdet.

No comments:

Post a Comment