Sunday, April 22, 2012

Tips For vert et middagsselskap

Det er ingenting som en kveld med gode venner og god samtale. Hvis du elsker å underholde venner og kolleger, men mangler midlene for en tradisjonell middagsselskap, er du på hell. Hvis du handle smart, tar det ikke mye penger å kaste en hendelse som vil gjøre deg misunnelse av din sosiale sirkel. Når alt annet mislykkes, kan du vurdere en spleisefest. Har hver og en av dine gjester bringe deres favoritt parabol eller forrett. Det kan være gøy å prøve nye oppskrifter og varianter.


Først av den rette stemningen! En god middagsselskap handler om atmosfære. Vurdere å gå til din lokale dollar butikk eller rabatt-butikken for å kjøpe noen billig avtar og lys. De er en enkel måte å lyse opp et rom, og oppfordrer samtale. Ikke vær redd for å prøve noe gøy, enten. Prøv et tema parti som et Hawaiian tema, eller et tema på 80-tallet. Mulighetene er uendelige, og det vil hjelpe bryte isen blant gjestene. Oppmuntre gjestene å kle opp, for øyeblikkelig glamour.


Når du har stemningen sett, sin tid til å tenke på mat. I motsetning til det mange tror, trenger du ikke å tjene en syv-retters måltid. Stokk med billige forretter og fingre matvarer. Fondue partene er et vindkast å kaste, og koster svært lite til å trekke av. Oppmuntre gjestene å bringe deres favoritt dippers, for å spare enda mer. En vinsmaking partiet er også en morsom hendelse, og kan koste deg nesten ingenting å kaste. Spør hver gjest om å bringe en flaske deres favoritt vin. Alt du trenger å gjøre er å oppgi vin briller! Hvis du velger å gå en mer tradisjonelle ruten, kan du prøve å kjøpe maten online. Det er mange nettsteder som selger rabatt godbiter, og du kan spare enda mer ved hjelp av en e-kupong område. Hvis du bruker en av disse kupong-områder kan du kjøpe lobsters, vin, sjokolade, steker, forretter og omtrent alt annet du kan tenke på. Det tar bare noen minutter å handle, og mange leverandører tilbyr gratis frakt. Det kunne ikke vært enklere!


Vier spesiell oppmerksomhet til festinvitasjoner middag. En god invitasjon vil bidra til å formidle temaet for partiet, og instruere gjestene på noe mat eller elementer som de må skaffe til hendelsen. Du kan lage billig, en-av-en-type invitasjoner, ved hjelp av forsyninger som er tilgjengelig på din lokale håndverket forsyning lagre. Hver invitasjonen skal ikke koste mer et par cent et stykke. Ikke glem å adressere konvolutten i din egen håndskrift; Det gir det et personlig preg. Lykke til!

No comments:

Post a Comment