Sunday, April 29, 2012

Velge den beste iskrem-Maker

Hvis du velger en god iskrem maker og følge noen tips, kan du gjøre deilig iskrem hjemme, så godt som alle premium butikk-merket. Iskrem beslutningstakere kan varierer i pris fra under $100 til over $500. De dyrere modellene inneholder innebygde frysing kompressorer. Rimeligere modeller, passer perfekt for bruk i hjemmet og kommer i to hovedtyper. Det er typen som bruker gynge salt og is for å avkjøle iskrem blandingen og hvilken som har en canister som er plassert i fryseren. Hver av disse er utstyrt med en elektrisk sveiv eller manuell sveiv. Dine bestemte behov, vil bestemme som er riktig for deg.


Hvis du vil gjøre en stor mengde iskrem, må du kjøpe en modell som bruker gynge salt og is. Canister modellene vil bare gjøre opp til 1,5 quarts om gangen. Hvis du vil deaktivere isen kremen gjør til en familie aktivitet, kan du velge sveiv modellen, som også vil bruke gynge salt og is. Sveiv må være slått manuelt for en ganske lang tidsperiode, slik at hvert familiemedlem svinge. En elektrisk sveiv er mye enklere enn de manuelle crank modellene. Du vil også få mer enhetlige resultater grunnet bollen å snu i en konstant hastighet. Mest elektrisk crank iskrem beslutningstakere vil ha automatisk avskåret funksjon som vil stoppe motoren når isen når ønsket konsistens. Konsistens er dømt etter hvor mye motstand mens bollen er å slå.


Når du har valgt hvilken type iskrem maker er riktig for deg, må du finne den perfekte iskrem oppskriften. Husk at jo raskere iskrem fryser, jo bedre den smaker og jo jevnere teksturen blir. Det vil være best å pre-mix alle ingredienser og la dem chill i flere timer før du plasserer dem i iskrem maker. Når din iskrem er ferdig, vil det ligner på soft-tjene iskrem. Du kan plassere canister i fryseren for et par timer, og du vil være mye mer fornøyd med resultatene. Hvis din canister er plast, kan du vurdere å fjerne isen så snart det er gjort, og plasser den i en metall bolle dekket med aluminiumsfolie. Metall gjør at iskrem å fryse raskere og bli du fastere raskere enn i en plast container.


Du kan kjøpe en blanding som er ganske enkelt å gjøre til iskrem svært raskt. Mens blander er praktisk, er det best iskrem laget av ferske råvarer. Melk, sukker, egg, vanilje og kakao Hvis du ønsker det vil gi deg de beste resultatene. Du kan finne mange iskrem oppskrifter, noen som krever matlaging noen som krever ingen matlaging. Iskrem oppskrifter som ikke krever matlaging er generelt like god som typen tilberedt, og kreve mye mindre tid. Beste iskrem oppskrifter inneholder vanligvis egg, men det er mange oppskrifter som ikke bruker egg Hvis du eller noen i familien din er allergisk mot egg.

No comments:

Post a Comment