Monday, April 9, 2012

Veiledning for Gourmet kaffe

Selv en kaffebønne eller San Francisco kaffe uttak frequenter vil ikke kunne mestre kunsten å setter pris virkelig gourmet kaffe, hvis de ikke kjenner historien og info om Gastronomisk kaffe. Oh, selvfølgelig, trenger du ikke å en EKSPERT å nyte og forstå gourmet kaffe, men å vite litt mer enn matbutikk eieren som selger pulverkaffe ville hjelpe du setter pris på smak, lukt og absolutt himmelen som gourmet kaffe fans vet gourmet kaffe er helt i stand til.


Gourmet kaffe er ingenting som vin. Med vin, jo lenger du beholder (litt vin, allikevel), jo bedre smak, jo bedre kvalitet og den pricier det er. Men med gourmet kaffe, friskhet sier mye. Hvis det er mulig, få kaffebønner som har blitt stekt ikke mer enn 1 uke før. Og hvis du skal lære å sette pris på gourmet kaffe, bare kjøpe 100% Arabica kaffe.


Det er ganske vanskelig å finne fersk stekt kaffebønne på hyller av lokale Rimi. Sjansene er, kaffebønner som du forbruker i dag har blitt stekt minst 3 måneder tilbake. En måte å møte dette problemet er å kjøpe hele bønne i grupper og knuser dem med en Hjem-kaffe sliping maskin som, og når du trenger den. Det er veldig enkelt med typen maskiner som de har i dag, så, hvis du vil lære hvordan du setter pris på gourmet kaffe, male det når du trenger den.


Når du har kjøpt kaffebønner for gourmet, ikke bare la der ute i romtemperatur. Hva du skal gjøre med kaffebønner for gourmet er å lagre dem i en lufttett beholder i kjøleskapet Hvis du planlegger å bruke det snart. Men hvis du skal holde den, lagre gourmet kaffebønner i en lufttett beholder, og hold den i FRYSEREN.


Du trenger den høyre jeksel for høyre brygger. Generelt sett kan du bruke ca 2 spiseskjeer av gourmet kaffe pulver for 6 ml av vann. Du kan justere måten du gjør din kopp kaffe for gourmet ifølge slik du liker å drikke din gourmet kaffe.


Med vin gjør landet der druer er vokst en forskjell. Med gourmet kaffe, er ikke bare opprinnelsesland for gourmet coffee bean gjør en forskjell, selskapet som selger for gourmet kaffebønner saker for. Kjøpe bare fra anerkjente selskaper for gourmet kaffe.


Og en siste ting om gourmet kaffe er dette-lære å nyte den, setter pris på lukten, elsker smaken, eksperimentere med det, og du vil snart se rart av gourmet kaffe. Hvis du er stresser av for arbeid i morgen, glem om gourmet kaffe! I morges rush, bare holde fast pulverkaffe.

No comments:

Post a Comment