Saturday, April 14, 2012

Dining ut Guide For den helse-bevisst Eater

Her er mat for tanken! Visste du at gjennomsnittlig restaurant måltidet har over 1000 calories? Det er nok til å blåse noen sunt spise plan. Heldigvis, ved å følge noen enkle retningslinjene, du kan spise uten å måtte ofre god smak og ernæring.


1. Unngå bestiller en forrett. Det er et lite kjent faktum at noen appetittvekkere har mer calories og fett enn hovedretten. Pluss mange appetittvekkere er stekt og servert med tunge sauser som vil legge til din inntak av mettet fett som trans fett og calories. Det er ikke en sunn måte å starte ditt måltid.


2. Si "Ja" til salat. Salat er en sunn eater's beste venn. Ikke bare vil det fylle deg så du vil forbruke færre calories generelle, men det vil også gi deg en hefty dose av antioksidanter som er hjertet sunn. Spør din servitør for å holde croutons og OST som videre redusere din caloric belastningen. Også, velge dressing klokt. Unngå krem basert dressings og gå for Eddiken basert de. Du har også muligheten for å bruke eddik og olivenolje som er hjertet sunn.


3. Gjøre rett hovedrett valget. Gå for broiled og grillet stedet stekt. Ikke bare vil du lagre calories og fett (gram), du vil også unngå trans fett som er så utbredt i stekt mat. I stedet vurdere å be om en dobler rekkefølge av grønnsaker med din hovedrett. Svært få amerikanerne får 7-9-servings av frukt og grønnsaker som anbefales for optimal helse. Plus, ved å unngå stivelse, vil du være slankende din caloric og karbohydrater belastningen. Også, hold deg til tomat basert sauser stedet krem basert og du får en betydelig calorie besparelse. Til slutt, be om saus å bli servert i en egen rett på side, slik at du kan styre beløpet du spiser.


4. Tenk på hva du drikker med måltidet. Ved å ikke bestille en alkoholholdig drikke, har du lagret deg selv et betydelig antall kalorier. Prøv sipping avkjølt te sweetened med en noncaloric søtningsmiddel, en diett brus eller vann med sitron. Du vil være glad du gjorde når du vurdere calorie besparelsene.


5. Bort din søt tann klokt. Mange av kjede-restauranter tilbyr nå en lav fett eller lav karbohydrater dessert markering som en lav carb ostekake. Disse er klokt valg for den helse-bevisst eater og likevel tillate du å avslutte måltid på en søt oppmerksom. Hvis en sunn dessert-alternativet ikke er tilgjengelig, prøv en kopp kaffe med skumme melk å hjelpe satiate dine behov for noe søt.


6. Lære å kontrollere din deler. Mange restauranter serverer større mengder mat enn tidligere. Hvis dette er tilfellet, sette til side en del av din hovedrett i begynnelsen av måltidet å ta hjem med deg. Hvis du fjerner det fra tallerkenen din før du begynner å spise, vil du bli mindre fristet til å overindulge.


Ved å følge disse trinnene, kan du gjøre din dining experiences ikke bare sunt, men hyggelig. Din hjertet vilje-Takk!

No comments:

Post a Comment