Wednesday, April 18, 2012

Coffee Makers For forskjellige innholdstypene som kaffe

Det er ingenting ganske som våkner om morgenen, stumbling til kjøkkenet og søke etter din favoritt kaffe brygget og venter på deg. Av alle drinker i verden synes kaffe å ha universelle appell. Men hvis du noen gang har reist du raskt oppdaget at en persons kaffe kan være ganske forskjellig fra en annen person.


En verden-bred Business-kaffe typer


Kaffe er dyrket på fem ulike kontinenter og en rekke land i verden. Det finnes kaffe plantasjer i Columbia, og mye av Sør-Amerika. Det er hundrevis av plantasjer i Afrika. Voksende regionen utvider til øst og vest, inkludert West Indies, Sumatra og Java.


Alle kaffe voksende regioner er i tropiske soner innen 30 grader eller så for ekvator. Alle kaffe vokser i bønne form, finnes det ulike typer eller varianter av kaffe planter, derav de mange forskjellige kaffe-typene.


Roasting og Brewing


Selv om forskjellige anlegg kan påvirke smak av kaffe, har måten det håndteres etter høsting mye å gjøre med smaken også.


Noen kaffebønner er stekt naturlig. Disse gir vanligvis mørkere og bitterer smaker kaffe. Solen gjør roasting og deretter sliping og brewing tar seg av resten av flavourful attributter.


Det er mange forskjellige oppskrifter for en stor kopp kaffe og varianter på hvordan de er servert. Matlaging metoder krever bestemte kjøkken innretninger for å gjøre de best klassifiserte kaffe.


Fra kaffe beslutningstakere å Cappuccino og Espresso


Det finnes forskjellige typer cappuccino, espresso og kaffe beslutningstakere på markedet. Hver av disse apparater er utformet for å gjøre bestemte kaffe typer. Cappuccino er en rike, mørke kaffe oppskrift som har sin opprinnelse i Italia. Det er en mildere versjon av Espresso, men ikke som lys som "by" kaffe.


Espresso er laget av høy varme og press som produserer en tykkere og mer potente kopp kaffe.


Dette er vanligvis serveres i mye mindre kopper og mengder på grunn av hvor sterk den er.


Elektriske maskiner gjør vei fra restauranten i mange Hjem kjøkken. Rengjøring og omsorg, inkludert jobben du må avkalke er gjort enklere av populariteten av rustfritt stål apparater. Det finnes kaffe beslutningstakere også som gjør alt hva lager perfekte krus kaffe rett på din benkeplate og selv mens du sover. Grind og brygg kombinasjon maskinene er den ideelle måten å få de ferskeste koppen kaffe mulig.


Koffeinfri og kaffe typer som inneholder koffein kan være like attraktivt smak knopper. En viktig faktum å huske er at bare fordi en kaffe type smake sterk, de ikke nødvendigvis inneholder mer koffein. På den annen side, vil en koffeinfri kopp kaffe smake og lukte bare så god, men uten helse hensynet til å ha for mye koffein. Prosessen med alle nye oppskrifter tilgjengelig på kafeer, restauranter og selv hjemme, er det mulig for alle å gjøre best klassifiserte kaffen rundt. Dette inkluderer koffein og koffeinfri varianter.

No comments:

Post a Comment