Monday, April 30, 2012

Gourmet: Et definerende øyeblikk

Husker du første gang du hadde en "gourmet" delikatesse? ja. Jeg hadde middag i en restaurant av øverstkommanderende kvalitet og ry, og jeg bestilte escargot. Det var den mest fantastiske hovedrett jeg noensinne har hatt gleden av å konsumere. Mat det var deilig og forberedt med individualitet. Dette er den viktigste ingrediensen for gourmet. Definisjonen av gourmet er en person som er viet til raffinert sensuous glede, spesielt god mat og drikke. Det er forskjellen mellom McDonalds og Savoys kresne. Matproduksjon for massene er en nødvendighet. Men det eliminerer fantastisk, sensuelle, glede å være hadde i forbruket av et gourmetmåltid.


Har operert en restaurant i flere år, jeg kan gå god for sannheten i kresne smaken av offentligheten. Alle ønsker et gourmetmåltid på en shoestring budsjett. Det er bare ikke en mulighet. Hvis du skal be om sanselig nytelse, er du nødt til å betale for det privilegiet. Det er ikke billig mat. Det var ikke ment å være. Gourmetmat er forberedt med individuelle smak og talenter av en utdannet kokk. Bruk bare friske, høy, råvarene er et must, og strenge etterlevelse av kokkens foretrukket krydder kreves. Gitt denne spesiell oppmerksomhet, må man anta å være mer enn $2,95 prisen. Men så, jeg ber deg, hvis det er en gourmet, er prisen ikke irrelevante?


Av og til må vi kaste til side våre nøysom tendenser, og ganske enkelt ta deg tid til å nyte fruktene av vårt arbeid. Gourmet inni oss alle trenger en mulighet nå og da å oppleve en sjelden flaske vin, den fineste liver pate eller gourmet sjokolade av Godiva. Det er den fantastiske tingen om gourmet. Det er svært subjektiv. Din smak er ikke mine.


Det er noen grunnleggende om gourmet som forblir uansett hva smaken av kjøkkensjefen eller kunden. Det er ikke gourmet Hvis det ikke er gjort med kvalitet ingredienser, oppmerksomhet på detaljer, individualitet, og krydder og smaker som bringe unike rikdom til maten. Å bare ta med ordene eksotiske, spesialitet, eller sjeldne gjør ikke gjøre gourmet mat. Opplevelsen av ekte gourmet er mye større enn bare fancy ord.


Mange gourmet kokker og kokker er lærling eller utdannet formelt i flere år. De har grader i hvordan å forberede entydig maten. Eller kanskje den termen gourmet brukes fordi forberedelser og prosessen har vært så raffinert som å bli vurdert ekspert i feltet. Dette er tilfelle med visse vin beslutningstakere. Vinen regnes gourmet grunn av unike opplevelser og smak av vin på forsmaks pall. Det er utenfor Sammenlign. Mange gourmet kokker kjøpe bare lokalt dyrket matvarer. Ved å gjøre legger de til unikhet av erfaring.


Så, som du kan se, gourmet er ikke bare en beskrivelse. Det er virkelig en opplevelse som skal nytes av unge og gamle, rike og fattige. Ta et øyeblikk, satt til side budsjettet, og Tillat deg selv ekstreme gleden av et gourmetmåltid. Ah…... gleden ved livet!

No comments:

Post a Comment