Friday, April 13, 2012

Kosher mat populære med helse-bevisste av alle trosretning

Inntil nylig, var det lukke å være utelukket for den kosher eller helse-bevisste reisende å holde hans religiøse eller sunne måltider mens du er i transitt. Utviklingen i næringen kosher mat er nå gjør denne utfordringen mye lettere.


Helse bevisst og dieters finner Kosher mat er bedre for deg, og tilbyr et svært bredt utvalg av elementer og retter, og denne trenden sprer seg raskt.


Å holde kosher betyr følgende kosttilskudd lover levert ned gjennom århundrene blant de jødiske trofaste. Kosher har sine røtter i det gamle testamentet. Kosher lover er vanligvis mer strenge enn U.S. avdeling av landbruk (USDA) standarder.


Religiøse inspektører utelukke også syke eller skadde dyr som ville være normalt godtas i ikke-Kosher markeder.


I vår moderne verden der de fleste dyr er ofte behandlet omtrent, holde Kosher betyr å spise et mye sunnere karakter av kjøtt.


Kosher tradisjonen har en stor gruppe av matvarer som er kjent som Parve. Parve inkluderer et stort utvalg av frukt, grønnsaker og korn i deres naturlige, ubehandlede tilstand. Dette er akkurat det mange mennesker som prøver å spise en sunnere, lav-fett, høy fiber diett leter etter.


Disse dager Kosher mat er allment tilgjengelig, og ofte kan bestilles pre-pakkede via Internett eller e-post. Dette gjør et perfekt alternativ for alle som ønsker å prøve Kosher, spise Kosher innimellom, eller trenger en stash av god Kosher-mat når du reiser.


Alternativene omfatter en lang rekke grønnsaker og salater sammen med kjøtt, kylling og fisk middager. Også tilgjengelig er salt-ledig måltider og veggie middager for personer med spesielle kosttilskudd behov. Du kan velge fra menypunktene med tradisjonelle jødiske navn til varer som kan synes å komme fra din gjennomsnittlige nabolaget restaurant. Forskjellen er at alt er forberedt med svært høy Kosher standarder for ingredienser og forberedelse.


Folk overalt begynner å vise Kosher sertifisering som et merke av en mat overlegen kvalitet, renslighet og healthfulness.

No comments:

Post a Comment