Sunday, April 15, 2012

Å velge mat For ditt spesielle arrangement

Å velge rett menyen for en spesiell hendelse kan være like viktig som å velge en plassering. Mat kan kommunisere et tema, formidle en følelse eller angi stemningen i en hele natten. Hvis du planlegger en høy klasse extravaganza, hot dogs og øl kan ikke være riktig. Men kan de være det perfekte valget for en bursdagsfest på innsjøen. Tar stor forsiktighet i planleggingen av en menyen viser dine gjester hvor mye du setter pris på dem, og et godt måltid kan hjelpe deg med å gjøre en spesiell dag enda mer minneverdig.


Hvis du planlegger en bursdagsfest for barnet ditt, en interaktiv måltid kan være en morsom aktivitet for dine gjester. Stedet slaving bort i kjøkkenet hele dagen, eller tilbringer utallige dollar bestilling pizza, kan du spare tid og penger ved å la gjestene gjøre sine egne spesielle kreasjoner. Én morsom idé er å forberede en rekke påfyll og la barn gjøre sine egne bagel eller engelsk muffin pizza. De vil ha en blast spuntveggstål på merkelige kombinasjoner av pålegg, og de vil like følelsen som voksne på kjøkkenet.


For en mer formell anledning en ferie fest, fingermat kan være bra for mingling gjester, og de kan være flott temaene i samtalen. Obligatorisk finger-sandwich kan krydret ved å legge til dine egne spesielle pesto eller OST spredt seg til en allerede utprøvde og effektive oppskrift. Eksperimentere med forskjellige ingredienser i ukene før partiet, og teste dem ut på familien din. Du vet når du får reaksjonen du leter etter, og du kan ende opp tilbringer mye av partiet skrive ned din oppskrift for gjestene.


Planlegger en meny for et bryllup kan være ganske belastende, spesielt når du ikke er sikker på nøyaktig hvor mange gjester vil være til stede. Tommelfingerregelen er at det er for mye bedre enn ikke nok, selv om det betyr å ha en masse mat igjen på slutten av kvelden. Du kan velge å ha en middag buffet-stil, eller du kan ha en meny for gjestene. Det er viktig å vurdere gjestene med spesielle kosttilskudd behov. Du bør ha vegetarianer og lite salt alternativer til din hovedretter, og du bør ha et hjerte-sunt menyen for dem som må unngå matvarer med høy fett innholdet.


Før du prøver en storstilt måltid, bør du gjøre alle rettene flere ganger å perfeksjonere dine oppskrifter. Målet ditt er å ha gjester be om mer, selv etter at det hele går ut. Test dine kreasjoner på en rekke folk og gjøre justeringer i henhold til deres forslag. Når mat mat fra din egen oppskrifter, er det viktig å huske detaljene av hva du gjorde hver gang du gjør det. På den måten vil du vite hva gikk galt når noe viser seg fryktelig, og enda viktigere hva gikk rett når du mottar splitter vurderinger.


Planlegging deler er den viktigste delen av catering eget parti. Selv om de fleste oppskrifter fortelle deg hvor mange som de vil feed, er det best å feile på siden av varsomhet. Hvis en oppskrift feeder åtte, kan du telle det som seks eller syv, avhengig av hvor mange gjester du forventer. Planlegge at halvparten av gjestene vil ønske å gå tilbake i sekunder. Hvis du vet at en parabolen vil bli en favoritt, kan du være sikker på å gjøre ekstra. Om den grønn bønner kan være alternativet sunnere, kan du vanligvis satse på at ostekake vil gå mye raskere. Vær oppmerksom på at jo større variasjon, jo flere personer du vil glede, så selv hvis du er en steames grønnsaker lover, bør du sannsynligvis forberede noen beefy alternativer for din mindre enn helse bevisst gjester.

No comments:

Post a Comment